7 διασκεδαστικοί τρόποι για να δροσιστείτε την ώρα του σεξ

Κάντε το πιο δροσιστικό καυτό σεξ ever!
7 διασκεδαστικοί τρόποι για να δροσιστείτε την ώρα του σεξ



Η θερμοκρασία ανεβαίνει από μόνη της κάθε φορά που οι δυο σας γίνεστε ένα. Αλλά αυτή την εποχή, που ο καύσωνας επικρατεί στην ατμόσφαιρα έτσι κι αλλιώς, το σεξ είναι λίγο βασανιστικό. Ιδρώνετε, κολλάτε και αυτό σας κάνει να μην το απολαμβάνετε και τόσο. Με αυτά τα έξυπνα τρικ θα κάνετε το καλύτερο, καυτό σεξ, ενώ ταυτόχρονα θα δροσίζεστε. Αν θέλετε να απολαύσετε το πιο icy-hot sex που έχετε κάνει ποτέ και να μην δυσανασχετήσετε ξανά για τη ζέστη και τον ιδρώτα που προκαλεί στα κορμιά σας, δοκιμάστε τα!

1. Πάρε δίπλα σου ένα ποτήρι νερό με πάγο και δρόσισε το στόμα σου και τα χείλη σου, πριν πλησιάσεις το επίμαχο σημείο του. Θα ευχαριστήθεί τον στοματικό έρωτα που θα του χαρίσεις πιο πολύ από ποτέ. Εκτός του ότι θα του προσφέρεις μια ευχάριστη και ανακουφιστική νότα δροσιάς, θα δοκιμάσετε και κάτι διαφορετικό, ξεφεύγοντας από τη ρουτίνα.
2. Σηκωθείτε από το κρεβάτι και πηγαίντε κάτω από το ντους! Αφήστε το δροσερό νερό να πέφτει επάνω στα κορμιά σας και να σας δροσίζει, ενώ πειράζετε ο ένας τον άλλον. Υπάρχει καλύτερος και πιο δροσερός τρόπος να κάνεις σεξ το κατακαλόκαιρο;
3. Γέμισε ένα μπωλ με κρύο νερό και ρίξε μέσα και μερικά παγάκια. Πάρε ένα πετσετάκι και βάλε το δίπλα σας. Κάθε φορά που νιώθετε ότι σκάτε από τη ζέστη, δροσίστε ο ένας τον άλλον, βουτώντας το πετσετάκι στο παγωμένο νερό και περνώντας το πάνω από τα κορμιά σας. Η θερμοκρασία του σώματος θα αλλάξει αμέσως, κάτι που θα σας ανακουφίσει και θα σας προσφέρει παραπάνω ηδονή και καλύτερη διάθεση.
4. Άναψε το air-condition ή βάλε τον ανεμιστήρα μπροστά σας, ώστε να σας δροσίζει. Είναι ο πιο απλός τρόπος για να ευχαριστηθείτε το σεξ, χωρίς να σας απασχολήσει στιγμή η υψηλή θερμοκρασία.
5. Παίξε με τα παγάκια. Είναι ο σύμμαχός σου και το καλύτερο παιχνίδι που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, κάθε φορά που κάνεις σεξ με το αγόρι σου, όταν έχει ζέστη. Χρησιμοποιήστε παγάκια για να δροσίσετε κάθε σημείο του σώματός σας. Γέμισε ένα ποτήρι με πάγο και χρησιμοποιήστε το, την ώρα των προκαταρκτικών. Η αίσθηση δροσιάς που αφήνουν στα ζεστά κορμιά σας, είναι απίστευτη και ο τρόπος που γλιστρούν πάνω στο σώμα σας, θα σας αναστατώσει.
6. Βάλε το λιπαντικό στο ψυγείο λίγο πριν το χρησιμοποιήσετε. Μόλις το βάλεις επάνω σου θα νιώσεις αμέσως να δροσίζεσαι...
7. Παίξε το παιχνίδι με το παγωμένο νερό. Δέσε τα μάτια του συντρόφου σου με ένα μαντηλι, πάρε ένα ποτήρι με παγωμένο νερό και ρίξε μικρή ποσότητα επάνω σου, την ώρα που εκείνος θα ψαχουλεύει με τα χέρια, τη γλώσσα και τα χείλη του το κορμί σου, για να βρει το επόμενο σημείο που θα τον δροσίσει. Ρίξε λίγο ανάμεσα στο στήθος σου, ύστερα στον αφαλό, στα χείλη και το λαιμό σου και ζήτησε και από εκείνον να κάνει το ίδιο αργότερα. Άφησέ τον να σου δέσει τα μάτια και αλλάξτε ρόλους.

Δες εδώ πως να κάνεις το καλύτερο σεξ κάτω από το ντους!