Πώς να μη χαλάσει η σεξουαλική ζωή σας αφού κάνετε παιδάκι;

Μη σου πω ότι θα γίνει ακόμα καλύτερη...



Ναι, είναι αλήθεια! Η ζωή σου αλλάζει πολύ με τον ερχομό ενός παιδιού. Άλλοι ρυθμοί, περισσότερες ευθύνες, διαφορετικές προτεραιότητες. Όλα αυτά τα ξέρετε και τα περιμένετε. Και είστε σίγουροι πως μπορείτε να αντιμετωπίσετε όλες αυτές τις αλλαγές της καθημερινότητας που θα κάνουν την εμφάνισή τους μαζί με το μωράκι σας. Αυτό που φοβάσαι περισσότερο είναι αν και κατά πόσο θα αλλάξει η σχέση σου με τον άντρα σου. Τι θα αλλάξει στο κρεβάτι σας; Θα έχετε την ίδια όρεξη για σεξ; Θα ποθείτε το ίδιο ο ένας τον άλλον;

Μαζί με όλα τα υπόλοιπα, η αλήθεια είναι ότι θα επηρεαστεί και η σεξουαλική σας ζωή. Αλλά όχι απαραίτητα προς το χειρότερο. Θες να μάθεις τους τρόπους να μη χάσετε τη χημεία που έχετε στο κρεβάτι και το πάθος σας; Κι όμως, το σεξ  μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο μετά την εγκυμοσύνη!

1. Μη νιώθεις άσχημα για τις αλλαγές που έχουν συμβεί στο σώμα σου μετά τη γέννα. Ο άντρας σου σε αγαπάει όπως ακριβώς είσαι και κάθε ατέλεια πάνω σου του θυμίζει ότι μέσα από τη γυναίκα της ζωής του, βγήκε ο καρπός του έρωτά τους. Άσε που το σώμα σου μπορεί σε λίγο καιρό, με τη σωστή διατροφή και άσκηση να γίνει όπως ήταν πριν και ακόμα καλύτερο. Αν αγαπάς τον εαυτό σου και νιώθεις καλά όπως είσαι, η σεξουαλική σας ζωή δεν πρόκειται να επηρεαστεί. Μην κλείνεις όλα τα φώτα και μην κρύβεσαι κάτω από τα σκεπάσματα. Είσαι μια πανέμορφη γυναίκα και πρέπει να πιστέψεις ότι έτσι ακριβώς σε βλέπει και ο άντρας σου.

2. Μπορεί να είσαι κουρασμένη και να μην κοιμάσαι πολύ λόγω του μωρού, μπορεί να έχεις μαύρους κύκλους και τα μαλλιά σου να μην είναι πάντα περιποιημένα, αλλά η κούραση αυτή σου πάει, γιατί το πρόσωπό σου είναι πιο γλυκό από ποτέ. Σταμάτα να αδικείς τον εαυτό σου πιστεύοντας ότι είσαι άσχημη και αποκρουστική για τον άντρα σου, γιατί όλο αυτό βρίσκεται μόνο στο μυαλό σου. Είσαι η ίδια γυναίκα που ήσουν και πριν και ακόμα πιο σημαντική για εκείνον πλέον,γιατί εκτός από γυναίκα του είσαι και η μητέρα του παιδιού του. Άσε που σύμφωνα με έρευνες, οι νέοι πατεράδες νιώθουν περισσότερο σέξι και αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μόλις κάνουν παιδί. Επομένως, βρείτε χρόνο όταν κοιμάται το μωρό, για να έρθετε πιο κοντά...

3. Όταν κάνεις σεξ με το φόβο να μη σας ακούσει το μωρό και ξυπνήσει, είναι και λίγο διασκεδαστικό, δεν είναι; Μοιάζει με την αίσθηση που έχεις όταν κάνεις κάτι «απαγορευμένο» και προσπαθείς να μη σε δει κανείς.

4. Πλέον, μπορείτε να ευχαριστηθείτε το σεξ, χωρίς το άγχος της σύλληψης, που κάθε ζευγάρι αποκτάει την περίοδο που προσπαθεί να κάνει παιδάκι. Ευκαιρία να θυμηθείτε εκείνα τα ανέμελα βράδια σας και να το απολαύσετε χωρίς δεύτερες σκέψεις.

5. Τα συναισθήματα μεταξύ σας θα δυναμώσουν και θα αναζωπυρώσουν ακόμα περισσότερο, μόλις έρθει στον κόσμο το μωράκι σας. Αυτό σημαίνει ότι και το σεξ μπορεί να γίνει ακόμα πιο ρομαντικό και έντονο. Όπως στην αρχή. Θυμάσαι;

6. Θα αποκτήσετε έναν δικό σας, μυστικό κώδικα επικοινωνίας μπροστά στο παιδί, για να καταλαβαίνεστε μεταξύ σας, χωρίς εκείνο να σας καταλαβαίνει. Κι αυτό είναι από μόνο του αρκετά συναρπαστικό και έχει πλάκα. Όπως κάθε παιχνίδι.

7. Στην τελική, μπορεί να μην έχετε πια το χρόνο να κάνετε έρωτα τόσο συχνά όσο παλιά, τότε που μέσα στο σπίτι ήσουν μόνο εσύ κι εκείνος, αλλα σημασία δεν έχει τόσο η ποσότητα, όσο η ποιότητα. Κάθε φορά που θα γίνεστε ένα, θα το απολαμβάνετε πραγματικά.

Δες ΕΔΩ τι συμβαίνει στο σώμα σου μετά τη γέννα, για να είσαι προετοιμασμένη.