Πώς είσαι σίγουρος ότι έχει οργασμό και δεν σε δουλεύει;

Ρωτήσαμε 10 άντρες πώς ξεχωρίζουν το ψέμα από την πραγματικότητα.
Πώς είσαι σίγουρος ότι έχει οργασμό και δεν σε δουλεύει;



Όλες σε αυτή τη ζωή έχουμε προσποιηθεί οργασμό τουλάχιστον μια φορά στη ζωή μας. Είτε επειδή θέλαμε η διαδικασία να τελειώνει σύντομα, είτε επειδή δεν μπορούσαμε να κακοκαρδίσουμε το αγόρι μας που έκανε υπερπροσπάθεια. Και στις δύο περιπτώσεις, ελπίζαμε να μην κατάλαβε το ψέμα που του είπαμε. 

Πόσο πιθανό, όμως, είναι να κατάλαβε ότι ο οργασμός ήταν fake και όχι πραγματικός; Ρωτήσαμε 10 άντρες αν καταλαβαίνουν τη διαφορά και ιδού οι απαντήσεις που πήραμε. 

Γιώργος, 34

Α. Δεν το καταλαβαίνω
Β. Δεν με νοιάζει. Αν προσποιείται σημαίνει ότι δεν τη νοιάζει να μου δείξει τον τρόπο να τελειώσει πραγματικά, οπότε αν δεν νοιάζει αυτή γιατί να νοιάξει εμένα.

Κωστής, 36

Τις περισσότερες φορές μου το λένε παράλληλα με τον οργασμό τους.

Αντρέας, 31

Απλά δεν με νοιάζει,αρκεί να τελειώσω εγώ! Παρτάκιας! 

Δημήτρης, 29 

Το καταλαβαίνω από το πόσο σύντομα θα την πάρει ο ύπνος. Αν είναι κοιμηθεί άμεσα σημαίνει ότι το σεξ ήταν ικανοποιητικό και έντονο.

Θανάσης, 28

Καταλαβαίνεις ότι τελείωσε από την ταχύτητα των σφυγμών της, της ανάσας της, την εφίδρωση της στο πάνω μέρος των χειλιών της και από την ξαφνική χαλάρωση του μυικού της συστήματος. Επίσης ότι αμέσως μετά σου ζητάει να την παντρευτείς.

Jason, 34

Την βάζεις να ορκιστεί. Όχι. Πάμε πάλι. Βασικά αν το κάνεις πρώτη φορά, δεν παίζει να το καταλαβαίνεις. Αν είναι η κοπέλα σου, μετά από κάποιο καιρό το νοιώθεις από τον τρόπο που κουνιέται, που αναπνέι, που μιλάει. Και από όσα σου λέει μετά το σεξ.

Πέτρος, 29

Από τους σπασμούς που έχει εκεί κάτω.

Μιχάλης, 41

Αν έχεις δει έναν πραγματικό γυναικείο οργασμό έστω και μια φορά στη ζωή σου το καταλαβαίνεις και το διαισθάνεσαι, δεν χρειάζονται εξηγήσεις.

Στέφανος, 27 

Αν ανάψει τσιγάρο, είμαστε σε καλό δρόμο. 

Δημήτρης, 28

Ο συνδυασμός ανάσας και διαστολής των ματιών είναι αλάνθαστος. Και πες την ανάσα μπορεί να την προσποιηθεί, όχι όμως και τη διαστολή των ματιών.  

Δες ΕΔΩ τα 5 είδη οργασμού και πώς να τα πετύχεις.