Πιστεύεις ότι είσαι έτοιμη για διαζύγιο; Κάνε πρώτα αυτές τις ερωτήσεις στον εαυτό σου

Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις τα δύσκολα.
Πιστεύεις ότι είσαι έτοιμη για διαζύγιο; Κάνε πρώτα αυτές τις ερωτήσεις στον εαυτό σου



Όλες οι σχέσεις περνούν τις κρίσεις τους. Δεν έχει σημασία αν είσαι παντρεμένη η όχι. Όταν πρόκειται για μια μακροχρόνια σχέση είναι σαν γάμος. Τι γίνεται όμως σε αυτές τις κρίσεις; Πότε είναι η ώρα να σηκώσεις τα χέρια ψηλά και να αποφασίσεις να πάρεις διαζύγιο; Είναι μια πολύ δύσκολη απόφαση που σίγουρα θέλει πολύ σκέψη.

Μπορείς να το συζητήσεις με τις φίλες σου αλλά είναι προτιμότερο να πάρεις την απόφαση όταν είσαι μόνη σου για να είσαι σίγουρη ότι δεν επηρεάστηκες από άλλους ανθρώπους.

Σού δίνουμε λοιπόν τροφή για σκέψη με τις παρακάτω ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου και να απαντήσεις ειλικρινά.

 

 

Πώς είναι η σεξουαλική σας ζωή; Το σεξ είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι σε μια σχέση οπότε αν το αποφεύγεις συνέχεια ή όταν τελικά κάνετε νιώθεις πιεσμένη σημαίνεις πως είναι σοβαρό αυτό που νιώθεις.

Τον σέβεσαι ακόμα; Πάντα πρέπει να υπάρχει σεβασμός. Σε οποιαδήποτε σχέση! Όταν πιάνεις τον εαυτό σου να πιστεύει ότι εκείνος δεν κάνει πλέον τίποτα σωστά τότε μάλλον κάνεις κάτι λάθος. Από τα νεύρα σου, την απογοήτευσή σου έχεις μπερδευτεί και σου φαίνεται ότι δεν κάνει τίποτα πια σωστά.

Βρίσκεις μόνο τα λάθη χωρίς να βρίσκεις λύσεις; Είναι πολύ εύκολο να κατηγορείς κάποιον άλλον και είναι πολύ λογικό όταν αυτό συμβαίνει σπάνια. Αν γίνεται όμως δεν καθημερινή βάση δεν αναγνωρίζεις το γεγονός ότι ίσως να έφταιξες και εσύ κάπου και αντί να βρίσκεται μια λύση κατηγορείς εκείνον.

Απέκτησες κακές συνήθειες; Όχι δεν εννοούμε ότι δεν μαζεύεις τις τρίχες μετά το μπάνιο αλλά για παράδειγμα μιλάς με άλλους άντρες από ερωτικό ενδιαφέρον ή ακόμα χειρότερα, τον απατάς πραγματικά. Ποιος ο λόγος; Δεν είσαι υποχρεωμένη να είσαι μαζί του. Είναι προτιμότερο να αφήσεις τον άντρα σου παρά να κοροϊδεύεις τον άντρα που κάποτε αγαπούσες.

Έχεις εντελώς διαφορετικά σχέδια για το μέλλον από τον άντρα σου; Εσύ θέλεις καριέρα και εκείνος οικογένεια. Εσύ θέλεις να μετακομίσεις στο εξωτερικό ενώ εκείνος έχει βολευτεί εκεί που είστε. Αν βλέπεις ότι και με τις συζητήσεις δεν μπορείτε να βρείτε μια μέση λύση μάλλον πρέπει να το τελειώσετε όσο πιο σύντομα μπορείτε.