Kinky weekend: Τα πιο απίθανα μέρη για να κάνεις sex

Αφησε τη ζεστασιά της κρεβατοκάμαρας και δοκίμασέ το στα πιο απίθανα μέρη που έχεις φανταστεί.
Kinky weekend: Τα πιο απίθανα μέρη για να κάνεις sex



Έχεις ποτέ φαντασιωθεί να βγεις έξω από το υπνοδωμάτιο; Να αρπάξεις τον σύντροφό σου και να τον πας στο πιο απίθανο μέρος και να του βγάλεις τα ρούχα. Σίγουρα ναι, αλλά πόσοι από εσάς το έχετε κάνει; Ηρθε η ώρα να τολμήσεις να αφήσεις για λίγο τη ζεστασιά της κρεβατοκάμαρας. Να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο που θα ανανεώσει τη σχέση σου. Και μη σκεφτείς πως θα αντιδράσει το έτερον ήμισυ γιατί σίγουρα θα ενθουσιαστεί. Είναι να γίνει η αρχή... Αν θέλεις λοιπόν να πειραματιστείς με τον σύντροφό σου κάνοντας σεξ σε ασυνήθιστα μέρη, διαβάστε τις παρακάτω προτάσεις και πάρε ιδέες.

1. ΠΑΡΚΙΝΓΚ 

Το αυτοκίνητο είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα μέρη για να κάνεις σεξ στα γρήγορα. Η διαχωριστή γραμμή μεταξύ του δημόσιου χώρου με του ιδιωτικού είναι πολύ μικρή. Δοκίμασε λοιπόν σε ένα πάρκινγκ αυτοκινήτων και αν είστε πραγματικά τολμηροί, δοκιμάστε το μέρα μεσημέρι. 

2. ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΡΙΟ 

Αντί να κάθεσαι να περιμένεις έξω από το δοκιμαστήριο περιμένοντας τον/την σύντροφό σου να δοκιμάσει όλα τα ρούχα που έχει επιλέξει, πάρε φόρα και μπες μέσα. Και μην ανησυχείς, αν σας δει κάποιος γυμνούς. Δοκιμαστήριο είναι οπότε επιβάλλεται να βγάλεις τα ρούχα σου. Και πάντα υπάρχει η δικαιολογία, “βοηθούσα στο να ανεβάσω το φερμουάρ”.

3. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Οταν ο καλός σας ή η καλή σας βρίσκεται στο κρεβάτι του πόνου, μπορείτε να τους κάνετε να αισθανθούν καλύτερα. Σας έχει περάσει σίγουρα από το μυαλό, όσοι έχετε βρεθεί σε νοσοκομείο. Κι αν το καλοσκεφτείτε είναι αρκετά ασφαλές, ειδικά αν περάσετε εκεί το βράδυ σας. Οι γιατροί είναι απασχολημένοι και εσείς μπορείτε να κάνετε sex σε δημόσιο χώρο με την άνεσή σας. Παίξτε το ρόλο του... γιατρού! 

4. ΒΑΡΚΑ

Καλοκαίρι και έχετε αποφασίσει να πάτε μια ωραία βαρκάδα. Εντάξει, όχι ακριβώς με βάρκα, με κάτι πιο σύγχρονο. Στη μέση της θάλασσας εκεί που κανείς δε μπορεί να σας δει, είναι ένα αρκετά άγριο μέρος για να κάνεις sex. Το νερό μπορεί να γίνει πολύ ερωτικό, αρκεί να μην πέσετε μέσα. 

5. ΔΟΥΛΕΙΑ

Ο καθένας έχει κάποιου είδους σεξουαλικής φαντασίωσης, πόσο μάλλον στον χώρο εργασίας. Οταν λοιπόν οι συνάδελφοι έχουν αποχωρήσει, εκμεταλλεύσου το χώρο και δώστου να καταλάβει. Ακόμα κι αν ξέρεις ότι όλοι έχουν φύγει, θα έχεις το άγχος μην μπει κανείς μέσα. Θα το απολαύσεις!

6. ΣΙΝΕΜΑ

Ο κινηματογράφος είναι ένα μέρος σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις με το σύντροφό σου. Είτε βλέποντας μια ερωτική σκηνή ή απλά γιατί σου ήρθε η όρεξη να κάνεις sex. Δοκίμασε λοιπόν να τον φέρεις στα όρια του κι ας βγάλει μετά αυτός το φίδι από την... τρύπα. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για το θέατρο. 

7. ΣΕ ΓΑΜΟ

Σε ένα γάμο έχεις τις περισσότερες πιθανότητες να κάνεις sex. Είναι το κλίμα που το σηκώνει. Λίγοι οι μεθυσμένοι φίλοι του γαμπρού, λίγο οι μεθυσμένες φίλες της νύφης, ε δεν χρειάζεται και κάτι παραπάνω...

8. ΜΠΑΛΚΟΝΙ

Είτε πρόκειται για το μπαλκόνι ενός ξενοδοχείου, είτε για της πολυκατοικίας σας, είναι ένα αναμφισβήτητα εξαιρετικό μέρος για δημόσιο sex. Και μην ανησυχείτε για τους γείτονες. Κάτι τέτοια τα εκτιμούν.

9. ΕΚΚΛΗΣΙΑ

ΟΚ, πριν το απορρίψετε σκεφτείτε μόνο όταν ήσασταν μικροί πόσες φορές καθίσατε σε προαύλιο ή σε παγκάκι εκκλησίας μαζί με το τότε αγόρι σας. Sex μπορεί να μην κάνατε, αλλά και τα προκαταρκτικά το ίδιο είναι. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι “η Παναγιά μαζί σας”. 

10. ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ

Το λιγότερο ανατριχιαστικό. Δεν μπορώ να ξέρω ποιος θα το τολμήσει, αλλά όποιος το κάνει ας έρθει να πει πως ήταν. Ετσι απλά για την εμπειρία, οι τολμηροί και όσοι έχουν άγνοια κινδύνου ας το το δοκιμάσουν.