Τι να κάνεις με τα χέρια σου όταν τον φιλάς;

Έλα, πες αλήθεια! Πολλές φορές το σκέφτεσαι...
Τι να κάνεις με τα χέρια σου όταν τον φιλάς;



Συμβαίνει συχνά, ειδικά στην αρχή μιας σχέσης, στα πρώτα ραντεβού, όταν ακόμα και οι δύο είστε κάπως ντροπαλοί και δεν νιώθετε τρομερή οικειότητα μεταξύ σας, να σκέφτεστε πού να βάλετε τα χέρια σας την ώρα που φιλιέστε. Σε έχει απασχολήσει αυτό το θέμα αρκετές φορές κι ας ακούγεται ανόητο και άνευ σημασίας. Σε αυτό το άρθρο θα διαβάσεις τι μπορείς να κάνεις με τα χέρια σου την ώρα που γεύεσαι το φιλί του, ώστε να μην σε απασχολήσει ποτέ ξανά αυτό το ζήτημα και να απολαμβάνεις περισσότερο από εδώ και πέρα εκείνη τη στιγμή.

Φιλί στα όρθια:

1. Μην κάνεις το λάθος να αφήνεις τα χέρια σου να κρέμονται άχαρα στο πλάι, χωρίς να τον ακουμπάς. Η επαφή είναι πολύ σημαντική, πόσο μάλλον όταν ήδη έχετε έρθει αρκετά κοντά. Βάλε τα χέρια σου επάνω του. Ακούμπα τον! Με την επαφή έρχεται και η οικειότητα και σύντομα θα νιώσεις πολύ πιο άνετα μαζί του. Ειδικά αν είναι το πρώτο σας φιλί, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το ζήσεις, να το απολαύσεις και όχι να είναι ένα κρύο φιλί, εξαιτίας την ντροπής που μπορεί να νιώθεις. Ακούμπησε το κορμί του και φέρε το σώμα σου κοντά του. Πέρασε τα χέρια σου γύρω από το λαιμό του και χάιδεψε τα μαλλιά του. Αν θέλεις να τον τρελάνεις και να δημιουργήσεις περισσότερο πάθος μεταξύ σας, τράβηξέ του λίγο τα μαλλιά

Αν είσαι άντρας: Βάλε τα χέρια σου πίσω από τη μέση της, τραβώντας την κοντά σου. Όσο πιο πολύ ακουμπούν τα σώματά σας, τόσο πιο hot και παθιασμένο θα είναι το φιλί σας. Αν η κοπέλα είναι αρκετά πιο κοντή από εσένα, τότε οι ρόλοι αναγκαστικά θα αντιστραφούν. Αλλά καμία σημασία δεν έχει. Αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Όσο πιο αγκαλισμένοι και όσο πιο κοντά, τόσο το καλύτερο.

2. Χάιδεψε το πρόσωπό του απαλά με το χέρι σου. Το ίδιο να κάνεις και σε εκείνη, αν είσαι άντρας. Άφησε για λίγα δευτερόλεπτα την παλάμη σου επάνω στο μάγουλό του και πλησίασε τα χείλη του. Βάλε το άλλο σου χέρι στο στήθος του ή στο λαιμό του. Αυτές οι περιοχές του σώματος προκαλούν διέγερση και το άγγιγμα αυτό θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Άσε που αν έχεις τα χέρια σου στο πρόσωπό και το λαιμό του μπορείς να ελέγξεις καλύτερα το φιλί και να το φέρεις στα μέτρα σου.

3. Πιάσε τα χέρια του. Αν ντρέπεσαι να τον ακουμπήσεις περισσότερο, ακούμπησε τα χέρια του και άφησε εκείνον να τα τοποθετήσει εκεί που θέλει. Παίξε με τα δάχτυλά του ή αν είσαι πιο τολμηρή ή νιώσεις πιο άνετα την ώρα που φιλιέστε, βάλε τα χέρια του επάνω στο σώμα σου, όπου εσύ θέλεις.

4. Αγκάλιασέ τον και κόλλησε το κορμί σου επάνω του. Η αγκαλιά είναι η καλύτερη λύση και το φιλί σας θα γίνει τρομερά ερωτικό, αν κάθε σημείο του κορμιού σου ακουμπάει επάνω του. Είναι διαφορετικά να νιώθεις μόνο τα χείλη του και άλλη αίσθηση να νιώθεις ότι σε θέλει, επειδή το κορμί του το δείχνει ξεκάθαρα (if you know what I mean).

Φιλί ενώ είστε καθιστοί:

1. Ακούμπησε το χέρι σου στο πόδι του. Όσο φιλιέστε, πλησίασε το χέρι σου προς το μηρό του και σταμάτησε στο πιο κοντινό σημείο, πριν ακουμπήσεις τα γεννητικά του όργανα.

2. Ακούμπησε το πρόσωπό του και γείρε προς εκείνον. Ακολούθησε αυτά που είπαμε από πάνω...

3. Αν είστε κάπου μόνοι σας, αν νιώθεις άνετη μαζι του και αν τον θέλεις πολύ, ανέβα επάνω στα πόδια του και περάστε στο επόμενο στάδιο, κάνωντας το φιλί πιο τολμηρό. Οι πιθανότητες να μη μείνετε μόνο στο φιλί, είναι πολλές. Τα δικά σου χέρια σε αυτή την περιπτωση δε χρειάζεται να σε απασχολούν, γιατί τα δικά του θα βρουν το κατάλληλο μέρος στο κορμί σου για να ακουμπήσουν.

Τι να κάνετε μόλις το φιλί τελειώσει:

Είναι και αυτή μια αμήχανη στιγμή, ειδικά όταν φιλιέστε για πρώτη φορά. Πότε πρέπει να απομακρυνθείτε και πώς να το κάνεις για να μη νομίζει ο άλλος ότι δεν σου αρέσει;

Τα χέρια σου εδώ θα σου δώσουν τη λύση. Απομακρύνσου από κοντά του ένω τον χαιδεύεις και τον κοιτάς στα μάτια. Αν το μετάνιωσες και θες να το επαναλάβεις, πλεόν μπορείς πιο άνετα να το κάνεις.

Διάβασε εδώ 7 πράγματα που δεν ήξερες για τα όνειρα.