Οι μικρές κινήσεις που δείχνουν ότι σε αγαπάει και δεν το καταλαβαίνεις

Όχι, δεν σε έχει βαρεθεί!



Καμιά φορά βυθίζεσαι τόσο πολύ στην ρουτίνα, ο έρωτας και το πάθος που είχατε στην αρχή έχει μεταφραστεί σε αγάπη. Αυτό σημαίνει ότι το φλερτ δεν γίνεται πια σε καθημερινή βάση, σημαίνει ότι δεν έχετε συνέχεια όρεξη για σεξ, σημαίνει ότι δεν μιλάτε όλη μέρα στο τηλέφωνο όταν δεν είστε μαζί. Τότε είναι και που σε πιάνουν οι ανασφάλειες. Με αγαπάει ακόμα; Του αρέσω; Του αρέσει το σεξ;

Ξεχνάς όμως κάτι. Επειδή έχεις χαθεί στη ρουτίνα δεν καταλαβαίνεις τις μικρές απλές κινήσεις που κάνει που δείχνουν ότι σε αγαπάει πάρα πολύ και ας μην είστε όλη μέρα αγκαλιά. Αναγνωρίζεις τα παρακάτω;

● Όταν περπατάτε στο πεζοδρόμιο είναι αυτός από την έξω μεριά; Είτε το πιστεύεις είτε όχι το κάνει για να σε προστατέψει.

● Κατεβάζει το καπάκι της λεκάνης; Μπορεί να σου φαίνεται μια απλή κίνηση αλλά εκείνος ξέρει πόσο σε ενοχλεί οπότε φροντίζει να το βρίσκεις πάντα στη θέση του.

● Ξενυχτάει για να απαντήσει στα μηνύματα που του στέλνεις; Δεν έχει σημασία αν έχει πρωινό ξύπνημα ή όχι, δεν θα το άλλαζε με τίποτα.

● Σε αγκαλιάζει όταν ξυπνάς από εφιάλτη; Θέλει να σου δείξει ότι είναι εκεί για να σε προστατέψει και να σε παρηγορήσει.

 

 

● Κάνει όλες τις ‘αντρικές’ δουλειές; Μπορεί να τον πονάει τρεις μέρες τώρα η πλάτη επειδή σήκωσε εκείνη την κούτα με τα βιβλία σου αλλά δεν θα σου το πει με τίποτα.

● Σου πληρώνει τα πάντα και ας ζορίζετε οικονομικά; Είναι διατεθειμένος να σου δώσει τα πάντα!

● Εκδηλώνει την αγάπη του με φιλιά και αγκαλιές μπροστά στους φίλους του; Μπορεί για σένα να μην είναι κάτι σπουδαίο αλλά μόλις γυρίσεις την πλάτη σου οι φίλοι του θα του κάνουν πλάκα.

 

 

● Σου παίρνει δώρα που πραγματικά ήθελες; Αν και σε γενικές γραμμές οι άντρες δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες αν σου πάρει δώρο και είναι κάτι που ήθελες πριν από μήνες να ξέρεις ότι σε αγαπάει πάρα πολύ!