Πώς να καταλάβεις ότι σε θέλει, ακόμα κι αν δεν το λέει ξεκάθαρα

Τα σημάδια που δεν πέφτουν έξω ποτέ!
Πώς να καταλάβεις ότι σε θέλει, ακόμα κι αν δεν το λέει ξεκάθαραΟι ματιές σας συναντήθηκαν τυχαία κι εκεί κόλλησαν. Μαζί με αυτές, σαν να σταμάτησε και ο χρόνος. Ξαφνικά δεν υπήρχε κανείς μέσα στο χώρο, σαν να πάγωσαν όλα σε ένα μόνο δευτερόλεπτο. Μόνο εσύ κι εκείνος. Μόνο όταν σου μίλησε κάποιος από την παρέα σου επανήλθες στην πραγματικότητα. Αλλά κάθε φορά που γυρνούσες προς το μέρος του, εκείνη ακριβώς τη στιγμή γυρνούσε κι εκείνος για να σε κοιτάξει. Ξαφνικά η βραδιά απέκτησε νόημα. Πώς λέγεται αυτό που σου συνέβη; Κεραυνοβόλος έρωτας; Να νιώθει άραγε έτσι κι εκείνος; Να έχει άραγε κι αυτός πεταλούδες στο στομάχι και μια αγωνία να έρθει να σου μιλήσει, να γνωριστείτε; Στην πορεία της βραδιάς ήρθατε πιο κοντά. Κατάλαβαν και οι φίλοι σου τι παίζει και μεσολάβησαν σε αυτό με τον τρόπο τους. Κάποιος από την παρέα του, ήταν γνωστός μιας φίλης κι έτσι, ξαφνικά, βρεθήκατε στο ίδιο τραπέζι. Ακόμα υπάρχει αυτή η ένταση μεταξύ σας, αλλά δεν έχει περάσει στο παρασύνθημα κι εσύ φυσικά δε θα κάνεις την πρώτη κίνηση. Όλα κι όλα. Μιλάτε, γελάτε, όπως και με όλους τους υπόλοιπους, αλλά τίποτα παραπάνω.

Πώς θα καταλάβεις ότι ενδιαφέρεται για σένα ερωτικά και ότι σε θέλει; Τα σημάδια αυτά δεν πέφτουν ποτέ έξω:

#1 Βρίσκει συνεχώς αφορμή να είναι κοντά σου και να σου πιάνει την κουβέντα. Και προσπαθεί να κανονίσει μια επόμενη έξοδο με την παρέα για να σε δει ξανά.

#2 Η γλώσσα του σώματος δείχνει πολλά. Αν την ώρα που σου μιλάει, ακουμπάει τα χέρια του στους γοφούς του, ή αν έχει περάσει τους αντίχειρες στη ζώνη του παντελονιού του ή στις τσέπες του, αυτή η στάση δηλώνει από τη μία αυτοπεποίθηση και από την άλλη ερωτικό ενδιαφέρον προς τον άνθρωπο που έχει απέναντί του. Μπορεί ορισμένοι να νομίζουν ότι το να σου μιλάει κάποιος, ενω έχει τα χέρια στις τσέπες, είναι αγένεια, αλλά η γλώσσα του σώματος δε συμφωνεί. Θέλει να σταθεί στο ύψος του, αλλά ψάχνει και κάπου να ακουμπήσει για να μη φανεί η αμηχανία του. Άλλωστε ξέρεις κι εσύ ότι σε πολλές περιπτώσεις που νιώθουμε αμήχανοι, τα χέρια είναι αυτά που μας προδίδουν πρώτα, γιατί δεν ξέρουμε τι να τα κάνουμε.

#3 Τα μάτια του είναι συνέχεια επάνω του. Ακόμα κι αν του μιλάει ο φίλος του, εκείνος κοιτάει εσένα. Ή όταν πίνει το ποτό του. Ειδικά όταν του μιλάς, νιώθεις πως θα σε καταπιεί με τα μάτια του. Είναι τόσο αφοσιωμένος σε όσα λες και φαίνεται να τον ενδιαφέρουν πολύ. Βασικά, εσύ τον ενδιαφέρεις.

#4 Σου χαμογελάει συνεχώς. Με ένα χαμόγελο αληθινό και καθόλου προσποιητό. Το εννοεί. Γιατί περνάει υπέροχα μαζί σου, είτε όταν σου μιλάει, είτε όταν απλά σε χαζεύει ενώ κινείσαι στο χώρο. Μήπως έχεις παρατηρήσει ότι το χαμόγελο που απευθύνεται σε εσένα είναι διαφορετικό από τα άλλα; Πολύ πιθανό.

#5 Επιδιώκει τη σωματική επαφή. Προσπαθεί να σε αγγίξει. Έρχεται πιο κοντά για να σου μιλήσει, ακουμπάει τα μαλλιά σου, δήθεν για να σου πει κάτι στο αυτί, μιας και στο χώρο υπάρχει δυνατή μουσική και δεν μπορείτε εύκολα να ακούσετε ο ένας τον άλλον. Αυτό τον βολεύει, γιατί αυτό ακριβώς θέλει. Να έρθει πιο κοντά σου. Το άγγιγμά του σε ηλεκτρίζει κι ας διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα. Προφανώς το έχει αντιληφθεί και του αρέσει.

#6 Σε ρωτάει για τα ενδιαφέροντα και τη ζωή σου και μόλις βρει την ευκαιρία σου προτείνει να κάνετε κάτι μαζί.

#7 Έχεις παρατηρήσει ότι κάνει τις ίδιες κινήσεις με εσένα ή λέει κάτι παρόμοιο με αυτά που λες εσύ; Αυτό είναι άλλο ένα σημάδι ότι ο άλλος ενδιαφέρεται πραγματικά για εσένα.  Όταν κάθεσαι, κάθεται. Όταν σηκώνεσαι, κάνει το ίδιο. Η «τεχνική του καθρέφτη», όπως ονομάζεται, χρησιμοποιείται ακούσια όταν κάποιος νιώθει ερωτική έλξη για εκείνον που έχει απέναντί του.

Αν παρατηρήσεις αυτά τα σημάδια, μην έχεις καμία απολύτως αμφιβολία ότι σε θέλει και ότι το ενδιαφέρον του για εσένα είναι άκρως ερωτικό. Άλλωστε, πολλά από αυτά κάνεις κι εσύ όταν σου αρέσει κάποιος. Μπορεί να έχεις πέσει έξω αρκετές φορές, ερμηνεύοντας λάθος ορισμένα σημαδια, αυτή τη φορά όμως είναι 100% σίγουρο ότι του αρέσεις.

Δες εδώ τις φράσεις που χρησιμοποιούν οι άντρες όταν θέλουν να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια, δήθεν διακριτικά.