Μήπως νομίζεις ότι ξεπέρασες τον πρώην σου; 10 κινήσεις σου που αποδεικνύουν το αντίθετο!

Μην είσαι pathetic, προχώρα μπροστά!
Μήπως νομίζεις ότι ξεπέρασες τον πρώην σου; 10 κινήσεις σου που αποδεικνύουν το αντίθετο!



Είσαι και εσύ μια από αυτές τις κοπέλες που χωρίζουν και μετά για να επανέλθουν συναισθηματικά χρειάζονται κάποιο μεγάάάλο χρονικό διάστημα. Και μην το αρνηθείς! Μην παριστάνεις ότι είσαι happy που είσαι πάλι single γιατί η αποκωδικοποίηση της συμπεριφοράς σου άλλα δείχνει!

1. Δεν θέλεις να πετάξεις εκείνα τα εισιτήρια από την πρώτη σας ταινία. 

Όταν τελειώνει κάτι πρέπει παράλληλα να ξεφορτωθείς και οτιδήποτε σε κρατά πίσω και σου θυμίζει το παρελθόν σου. Μπορεί να έχεις διάφορα ενθύμια που να σου θυμίζουν χαρούμενες στιγμές αλλά στην ουσία αυτή η επαναφορά της μνήμης και η επίκληση σε παλιές στιγμές είναι που δεν σε αφήνει να προχωρήσεις. Είναι σαν να φέρνει το παρελθόν στο παρόν! 

2. Τσεκάρεις συνέχεια την διαδικτυακή του ζωή!

Η καθημερινή σου συνήθεια με το που ξυπνάς είναι να μπαίνεις στις σελίδες του στο internet (twitter, facebook,instagram...)και τσεκάρεις τι ανέβασε, με ποιον έγινε φίλος, που έκανε like, comment.
Έχεις συνειδητοποιήσει πόσο πολύτιμο χρόνο χάνεις από τη δική σου ζωή, ψάχνοντας non stop τη ζωή κάποιου που δεν βρίσκεται στη ζωή σου;

3. Τον έχεις κάνει block!

Η αλήθεια είναι πως όταν έχεις ξεπεράσει κάποιον δεν σε νοιάζει να μπεις στη διαδικασία να κάνεις κάποιες περιττές κινήσεις, όπως είναι για παράδειγμα το να τον κάνεις block από τα social media. Έτσι απλά δείχνεις το αντίθετο!

4. Δεν μπορείς να σταματήσεις να μιλάς γι΄αυτόν. Κάθε ημέρα, κάθε ώρα, κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο (χωρίς υπερβολή).

Κάνε μια ερώτηση στον εαυτό σου: Είναι ο πρώην σου το βασικό θέμα σε όλες τις συζητήσεις που κάνεις μέσα στην ημέρα; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε είναι προφανές πόσο κολλημένη είσαι ακόμα μαζί του.

5. Ερωτεύτηκες το αγόρι rebound!

Ο έρωτας με έρωτα περνάει, λένε. Έτσι και εσύ είπες να κάνεις πράξη αυτή τη πρόταση και να περάσεις καλά με κάποιον άλλο που δεν τρελαίνεσαι κιόλας! 

6. Όλα σου τα ερωτικά ραντεβού από εδώ και πέρα θα περάσουν το test : "Πόσο μοιάζεις με τον πρώην μου;".

Είναι άλλωστε το πρώτο πράγμα που κάνεις όταν γνωρίζεις κάποιον. Τον "σκανάρεις" από πάνω μέχρι κάτω και έπειτα τον συγκρίνεις με τον πρώην σου. Διαπιστώνεις πως ο παλιός είναι καλύτερος και υπερτερεί σε όλα και έπειτα μαζεύεις τα μπογαλάκια σου και φεύγεις. 

7. Το κάθε σημείο της πόλης σου θυμίζει αυτόν!

Πριν το πεις δυνατά, σκέψου: Mήπως ο πρώην σου σε έχει στοιχειώσει τελικά;

8. Κοιμάσαι ακόμα μαζί του. 

Ας μην το αναλύσουμε καλύτερα! Να ξέρεις ότι απλά είναι FAIL!

9. Χαζεύεις ακόμα τις φωτογραφίες του και βάζεις τραγούδια και κλαις. 

10. Aνανεώνεις το status σου non stop.

Έχεις πάθει ένα social media- ντελίριο και ανανεώνεις το status σου συνέχεια θέλοντας να κάνεις γνωστό ότι είσαι μόνη σου και ότι είσαι έτοιμη για νέα ραντεβού. Είναι αυτό ή απλά θέλεις να τραβήξεις την προσοχή του πρώην σου;

Ποιες είναι οι πρώτες 20 σκέψεις που θα σου περάσουν από το μυαλό;