Double date; Πώς θα περάσετε τέλεια χωρίς να βαρεθείτε

Δημιούργησε απίθανεςαναμνήσεις!
Double date; Πώς θα περάσετε τέλεια χωρίς να βαρεθείτε



Κανόνισες επιτέλους double date με την κολλητή σου; Τώρα πρέπει να βρεις τρόπο να περάσετε καλά και οι τέσσερις, ειδικά αν τα αγόρια σας δεν έχουν γνωριστεί γιατί μπορεί να υπάρχει κάποια αμηχανία. Το καλύτερο είναι να κάνετε πράγματα. Πράγματα που θα σας κρατήσουν απασχολημένους και να μην υπάρξουν περίεργες σιωπές και άβολα χαχανητά.

Παρακάτω θα βρεις μια λίστα με τα καλύτερα μέρη και δραστηριότητες για double date.

 

● Ας ξεκινήσουμε από τα κλασσικά. Ένα σινεμά είναι πάντα ωραίο. Οι μόνες στιγμές που θα χρειαστεί να μιλήσετε είναι πριν και μετά την ταινία. Επίσης θα έχετε και μια συγκεκριμένη θεματολογία όπου θα μπορείτε όλοι να εκφέρεται άποψη.

 

 

● Μπορείτε να πάτε και για φαγητό, όχι απλά να τσιμπήσετε κάτι όμως. Έτσι την περισσότερη ώρα θα έχετε το στόμα σας απασχολημένο και θα έχετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε θέματα για συζήτηση. Τέλος οι αμήχανες σιωπές.

● Μια έξυπνη ιδέα είναι να ανεβάσετε την αδρεναλίνη και να πάτε για καρτ. Τα αγόρια θα το απολαύσουν σίγουρα και γιατί όχι και εσύ με την κολλητή σου!

 

 

● Για ένα ραντεβού που δεν είναι βαρετό μπορείτε να πάτε και στα adventure rooms που είναι πάρα πολύ της μόδας. Εκεί σίγουρα θα περάσετε καλά!

● Γιατί να μην πάτε σε λούνα παρκ; Έχει attraction, έχει φαγητό και έχει πλάκα! Και να βαρεθεί ο ένας μπορεί να απολαύσει έναν καφέ ή ένα φαγητό περιμένοντας τους άλλους.