7 πράγματα που είναι καλύτερα όταν τα κάνετε μαζί

Γιατί οι στιγμές που μοιράζεσαι μαζί του, έχουν άλλη γλύκα!
7 πράγματα που είναι καλύτερα όταν τα κάνετε μαζί



Κάθε σχέση, στο «μαζί» στηρίζεται. Όταν αγαπάς, μοιράζεσαι. Συναισθήματα, στιγμές, σκέψεις. Γιατί όταν νιώθεις ερωτευμένη και όταν είσαι σε μια σχέση που σε γεμίζει θέλεις να είσαι συνέχεια μαζί του και να κάνετε παρέα όσο περισσότερα πράγματα γίνεται. Όπως και να το κάνουμε, μαζί του είναι αλλιώς, είναι καλύτερα. Μπορεί να υπάρχουν πράγματα που σου αρέσει να κάνεις μόνη σου ή με τις φίλες σου, αλλά υπάρχουν και κάποια που μόνο αν τα κάνεις με το αγόρι σου τα ευχαριστιέσαι πραγματικά. Δεν ξέρω αν κάποια από αυτά που θα διαβάσεις στη συνέχεια τα έχεις κάνει κι εσύ με το αγόρι σου, αλλά αν όχι, είναι ευκαιρία να τα δοκιμάσεις.

Παρακολουθήστε μαζί μια ρομαντική ταινία. Εμείς οι γυναίκες τρελαινόμαστε για τις ρομαντικές ταινίες, γενικά! Είτε τις βλέπουμε μόνες μας με ένα κουτί χαρτομάντηλα στο χέρι και με ένα οικογενειακό παγωτό αγκαλιά (αν έχουμε χωρίσει πρόσφατα), είτε τις βλέπουμε με τις φίλες μας, όπου τα αχ και βαχ δίνουν και παίρνουν από όλες, που περιμένουν τον πρίγκιπα και τον τέλειο άντρα που να μοιάζει με τον πρωταγωνιστή του έργου (καλά και ο ίδιος να είναι, δεν θα μας πείραζε καθόλου). Αλλά είναι αλλιώς να βλέπεις ένα love story με το αγόρι σου. Γιατί εκεί που θα αγκαλιστεί και το ζευγάρι στο έργο, θα σε πιάσει κι εσένα ένα σφίξιμο στην καρδιά και θα πέσεις επάνω του. Ε, θα του δώσεις και ένα φιλάκι κi ας μαλώσατε πριν την ταινία. Θα τον φανταστείς και λίγο στη θέση του πρωταγωνιστή. Έρευνες έχουν δείξει ότι τα ζευγάρια που παρακολουθούν τέτοια έργα μαζί, πλημμυρίζουν με όμορφα συναισθήματα στο τέλος της ταινίας, τα οποία εκδηλώνουν στο άλλο τους μισό. Άσε που μπορεί να πάρει και κανένα μάθημα συμπεριφοράς από τον «σε όλα τέλειο» πρωταγωνιστή του έργου.

Πηγαίντε μαζί στο λούνα παρκ. Είναι ένα διαφορετικό ραντεβού από τα άλλα και θα περάσετε τέλεια. Άσε που μόνο με το αγόρι σου νιώθεις πιο σίγουρη να μπεις στα πιο επικίνδυνα παιχνίδια, που όταν είσαι με τις φίλες σου αποφεύγεις.

Κλείστε εισιτήρια για το γήπεδο. Πήγαινε μαζί του να παρακολουθήσεις την ομάδα που υποστηρίζει. Μόνο μην κάνεις συνεχώς ερωτήσεις και τον ζαλίσεις, γιατί το πιο πιθανό είναι να μην σε ξαναπάρει μαζί του. Εσύ απλά χειροκρότα κάθε φορά που τον βλέπεις να χειροκροτάει, αν δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται.

Ετοίμασε μια τσαντούλα με λίγα τρόφιμα και οργανώστε μια εκδρομή για πικ νικ! Αλήθεια, θυμάσαι πότε ήταν η τελευταία φορά που το έκανες; Βρείτε ένα ωραίο μέρος και κανονίστε αυτό το ρομαντικό ραντεβού ση φύση. Θα χαλαρώσετε, θα περάσετε όμορφα και θα βρείτε και την ευκαιριά να συζητήσετε πράγματα που σας αφορούν.

Με ποιον προτιμάς να χαζεύεις τον ουρανό και τα αστέρια; Φυσικά με το αγόρι σου! Καθίστε στο μπαλκόνι σας, ή πηγαίντε σε μία παραλία, χαλαρώστε, ανοίξτε και ένα κρασάκι και απολαύστε αυτή την υπέροχη και ρομαντική στιγμή παρέα. Κι αν δείτε και κανένα αστέρι να πέφτει, μην ξεχάσετε να κάνετε ευχή! Που ξέρεις, μπορεί να είναι η ίδια και για τους δύο.

Τώρα που έχει ακόμα ζέστη, πηγαίντε στην παραλία. Είτε για μπάνιο, ή για καφέ, ή για φαγητό το βράδυ. Όταν είσαι με το αγόρι σου, αυτές οι στιγμές κοντά στη θάλασσα είναι μοναδικές!

Επισκεφθείτε καινούρια μέρη μαζί! Είτε αυτό σημαίνει να μπείτε στο αεροπλάνο και να κάνετε ένα ταξίδι, είτε να πάρετε το αμάξι σας και να πάτε μια εκδρομή, είτε για ένα απλό περίπατο σε ένα μέρος που δεν έχετε ξαναπάει ποτέ. Είναι ωραίο να κάνεις με το αγόρι σου καινούρια πράγματα και αυτό ανανεώνει και τη σχέση σας!

Δες εδώ όσα τρελαίνουν τους άντρες και δεν μπορούν να αντισταθούν.