Φλέρταρε με το κορμί σου! Μη μιλάς, δεν είναι απαραίτητο

Υπάρχουν φορές που η γλώσσα του σώματος είναι πιο ηχηρή...
Φλέρταρε με το κορμί σου! Μη μιλάς, δεν είναι απαραίτητοΈχουμε την τάση να προσέχουμε μόνο αυτό που φαίνεται, το περιτύλιγμα δηλαδή. Σπάνια κοιτάμε πίσω από τις γραμμές, σπάνια ψάχνουμε να βρούμε τα πιο βαθιά και κρυφά νοήματα, τα οποία πολλές φορές είναι και τα πιο ουσιαστικά.

Δεν γνωρίζουμε δηλαδή πώς να ερμηνεύσουμε σωστά τα σημάδια εκείνα, που συνοδεύουν την εικόνα και τις λέξεις κι έχουν από μόνα τους να πουν πολλά. Η γλώσσα του σώματος, δεν είναι κάτι απλό. Πρόκειται για μια ολόκληρη επιστήμη, στην οποία αν δώσεις την ανάλογη προσοχή και μάθεις να διαβάζεις τα σημάδια που φανερώνει το σώμα, θα μάθεις να ερμηνεύεις καλύτερα τους ανθρώπους και τη διάθεση που έχουν απέναντί σου.

Σου έχει τύχει σίγουρα να νομίζεις ότι ένα αγόρι ενδιαφέρεται για εσένα, από τον τρόπο που σε κοιτάει ή σου φέρεται και τελικά να απογοητεύεσαι, γιατί στο τέλος κατάλαβες ότι έπεσες πολύ έξω!

Ήρθε η ώρα να μάθεις να ερμηνεύεις σωστά τη γλώσσα του σώματος, ώστε να μην αμφιβάλλεις ποτέ ξανά, αν όντως ενδιαφέρεται για εσένα...

#1 Σε κοιτάει επίμονα

Κορίτσια, αν το αντικείμενο του ενδιαφέρον σας, σας «καρφώνει» με τα μάτια του, αν οι ματιές σας συναντιούνται και μένουν εκεί αρκετά, τότε σίγουρα ενδιαφέρεται! Αυτό είναι το νούμερο ένα σημάδι της γλώσσας του σώματος, που φωνάζει ότι εδώ υπάρχει φλερτ! Αν συνηθίζεις να αποφεύγεις την επίμονη ματιά, σταμάτα να το κάνεις! Δε χρειάζεται να ντρέπεσαι και να αμφιβάλλεις. Το αγόρι σε φλερτάρει και προφανώς του αρέσεις!

#2 Σου χαμογελάει

Το χαμόγελο δεν περνάει ποτέ απαρατήρητο. Αν λοιπόν σου χαμογελάει, σημαίνει ότι του αρέσεις και σου στέλνει με τον τρόπο του το μήνυμα ότι θέλει να σε πλησιάσει. Αν του χαμογελάσεις κι εσύ, θα του δώσεις το πράσινο φως, που τόσο περιμένει. Μη ντρέπεσαι! Αν σου αρέσει, χαμογέλασέ του. Εκτός από το ότι θα του δώσεις την άδεια να έρθει πιο κοντά σου, θα δείξεις και αυτοπεποίθηση, κάτι που αρέσει πολύ στους άντρες.

#3 Κλεφτές ματιές

Το αιώνιο αυτό παιχνίδι στο φλερτ, κατά το οποίο σε κοιτάει και μόλις γυρίσεις και συναντηθούν οι ματιές σας για ένα δευτερόλεπτο, γυρνάει το βλέμμα του αλλού και ξανά μανά το ίδιο. Την πρώτη φορά που θα συμβεί, θα πιστέψεις ότι είναι ιδέα σου, τη δεύτερη θα αρχίσεις λίγο να το σκέφτεσαι. Την τρίτη πια, είσαι σίγουρη ότι δεν είναι τυχαίο. Όντως, δεν είναι!

#4 Σπάει την απόσταση

Προσπαθεί με τον τρόπο του να βρίσκεται κοντά σου, να κινείται γύρω σου. Εννοείται ότι σε φλερτάρει και περιμένει ίσως ένα σου σημάδι για να έρθει να σου μιλήσει.

#5 Γέρνει το κεφάλι του προς το μέρος σου

Άλλο ένα σημάδι ότι είναι απόλυτα απορροφημένος από εσένα. Αν λοιπόν, σε έχει πλησιάσει και έχετε πιάσει την κουβέντα, παρατήρησε τον τρόπο που γέρνει το κεφάλι του, αλλά και το σώμα του προς το μέρος σου. Αναμφίβολα σε θέλει.

#6 Το βλέμμα πίσω από τα γυαλιά

Είναι το γνωστό εκείνο βλέμμα που θέλει να κρύψει, αλλά δεν τα καταφέρνει ποτέ. Πιο συχνά βέβαια το κάνουν οι γυναίκες, αλλά συμβαίνει και σε αρκετούς άντρες.

#7 Κάνει focus επάνω σου

Οι κόρες του διαστέλλονται και είναι σαν να σε μαγνητίζει με τα μάτια του. Ορκίζεσαι πως γίνεται να σε καταπιεί ολόκληρη, μόνο και μόνο από τον τρόπο που σε κοιτάει. Εδώ η κατάσταση, φωνάζει από μόνη της.

#8 Κάνει ό,τι κάνεις

Είναι σαν να αντιγράφει τις κινήσεις σου, τα χέρια σου, το στήσιμο του σώματός σου. Γελάει όταν γελάς  και είναι σαν να έχετε τοποθετήσει ανάμεσά σας έναν καθρέφτη.

#9 Οι κινήσεις των χεριών

Όταν έχουμε άγχος, όσο και να προσπαθούμε να το κρύψουμε, συνήθως τα χέρια μας, μας προδίδουν. Το ίδιο παθαίνουμε και όταν βρισκόμαστε μπροστά στο αντικείμενο του πόθου μας. Παρατήρησε τα χέρια του. Κάνει περίεργες κινήσεις; Δεν ξέρει πού να τα βολέψει; Διακρίνεις κάποια αμηχανία; Του αρέσεις!

#10 Σε αγγίζει

Θυμάσαι την ταινία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη «Η μοντέρνα Σταχτοπούτα»; Τη στιγμή που ο Παπαμιχαήλ, ο διευθυντής της, της δείχνει από το μπαλκόνι του γραφείου του τη Ρώμη κι εκείνη, που έλιωνε από έρωτα για εκείνον, γέρνει για μια μόνο στιγμή το σώμα της επάνω του λέγοντας την ατάκα: «Με συγχωρείτε, ήταν τυχαίο»; Ε, αυτό ακριβώς! Αν βρίσκει την παραμικρή αφορμή για να σε αγγίξει, σε φλερτάρει 100%.

Υπάρχουν πράγματα επάνω μας, στα οποία οι άντρες δεν μπορούν να αντισταθούν.  Πράγματα, που δεν ξέρεις ότι για εκείνους έχουν τόση σημασία. Δες ποια είναι ΕΔΩ