Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος πέους; Η επιστήμη έχει την απάντηση!

Νέα έρευνα υποστηρίζει ότι οι γυναίκες ερεθίζονται με τα ελαφρώς μεγάλα, σιχαίνονται τα τεράστια και παντρεύονται κανονικά προς μικρά!
Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος πέους; Η επιστήμη έχει την απάντηση!



Από τον άνθρωπο των σπηλαίων μέχρι σήμερα, όλοι οι άνδρες ανεξαιρέτως ασχολούνται με το μόριο τους και βασανίζονται από το καυτό ερώτημα «Είναι το πέος μου αρκετά μεγάλο;». Με τις έρευνες για τις σεξουαλικές συνήθειες και τάσεις των ανθρώπων να διαδέχονται η μία την άλλη, και τους μύθους γύρω από το σεξ να καταρρίπτονται, επιτέλους έχουμε ορισμένες απαντήσεις για το ποιο είναι το μέγεθος που οι γυναίκες θεωρούν ιδανικό.

Η τελευταία συγκριτική μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο PLOS ONE, ευελπιστεί να λύσει τo αίνιγμα με τη βοήθεια ενός 3D εκτυπωτή. Ναι, σε αυτήν την προκλητική αν και πολύ μικρή μελέτη, ερευνητές από το UCLA και του Πανεπιστημίου του Νέου Μεξικό ‘στρατολόγησαν’ 75 γυναίκες ηλικίας 18-65 ετών να μπουν σε ένα εργαστήριο και όχι μόνο οπτικά να αξιολογήσουν  διαφόρων μεγεθών μόρια, αλλά να τα πιάσουν κιόλας.

Οι ερευνητές τύπωσαν 33 μοντέλα, που έμοιαζαν με μπλε δονητές, για τις γυναίκες να τα αξιολογήσουν. Σύμφωνα με τους συγγραφείς, τα μοντέλα δεν μοιάζουν με πραγματικά πέη, καθώς υπάρχει η γενική τάση οι γυναίκες να αξιολογούν το ανδρικό γυμνό ως λιγότερο ελκυστικό από ότι οι ετεροφυλόφιλοι άνδρες αξιολογούν το γυναικείο γυμνό. Οπότε, μια ρεαλιστική απεικόνιση μπορεί να προκαλούσε αρνητικές απαντήσεις.

Κύριοι στόχοι της μελέτης ήταν να βρεθούν απαντήσεις σε δυο βασικά ερωτήματα σχετικά με το μέγεθος. Το πρώτο είναι αν οι γυναίκες θυμούνται με ακρίβεια το μέγεθος ενός μορίου, και το δεύτερο αν η προτίμηση μεγέθους αλλάζει ανάλογα τον τύπο της σχέσης που αναζητά η κάθε μία (μακροχρόνια σχέση ή one night stand).

To θεωρητικό κομμάτι της διαδικασίας είχε ως εξής: οι συμμετέχουσες συμπλήρωναν ένα ερωτηματολόγιο για τον αριθμό των παρτενέρ τους, αν το μέγεθος είχε σημασία στις σχέσεις τους, τη συχνότητα των οργασμών, τον πόνο κατά τη διάρκεια του σεξ κι άλλα προσωπικά (συν)ουσιαστικά ζητήματα.

Στην συνέχεια, στην hands on προσέγγιση, οι ερευνητές έδωσαν σε κάθε συμμετέχουσα ένα μπλε μοντέλο πέους για να το εξετάσουν. Δέκα λεπτά αργότερα, έπρεπε να βρει ακριβώς το ίδιο μοντέλο ανάμεσα σε 32 άλλα μπλε μόρια! Αυτό το πείραμα στόχευε να εξερευνήσει αν όντως οι γυναίκες μπορούν να θυμηθούν με ακρίβεια το μέγεθος ενός πέους.

Μετά από αυτό, ζήτησαν από τις γυναίκες να υποδείξουν ποιο μέγεθος αντιπροσώπευε το μέσο όρο (σε στύση) των Αμερικανών ποιο θα προτιμούσαν για ένα one-night stand ή μια μακρόχρονη σχέση

Η ερώτηση για τις σχέσεις της μιας βραδιάς ήταν η εξής:

«Φανταστείτε ότι είστε ελεύθερη και είστε έξω σε ένα εστιατόριο με μερικούς φίλους. Συναντάτε έναν ελκυστικό άντρα ο οποίος είναι επίσης ελεύθερος. Φαίνεται ευγενικός, έξυπνος, αστείος και έχει μια καλή δουλειά. Αισθάνεστε σεξουαλική διέγερση. Ο ίδιος λέει ότι είναι στην πόλη για ένα συνέδριο, αλλά έχει να πετάξει πίσω στο σπίτι το επόμενο απόγευμα. Αν θα μπορούσατε να περάσετε μόνο αυτή τη μια νύχτα μαζί του, τι μέγεθος θα τον θέλατε να είναι;»

Ενώ, για τις μεγάλες σχέσεις απλά τις ρώτησαν:

«Ποιο θα ήταν το ιδανικό μέγεθος για ένα σύζυγο ή ένα σοβαρό επί χρόνια σύντροφο;».

Τελικά από ότι φάνηκε οι γυναίκες ήταν αρκετά καλές να θυμούνται το ακριβές μέγεθος πέους. Ενώ, όταν τους ζητήθηκε να προσδιορίσουν το σωστό μοντέλο αμέσως μετά το πασπάτεμα του μπλε δονητή, οι περισσότερες ήταν σε θέση να το εντοπίσουν-με τις μισές περίπου με απόλυτη επιτυχία! . Ωστόσο, ενώ στην περίμετρο του πέους έπεφταν μέσα, υπήρχε ένα ποσοστό απόκλισης στο μήκος.

Ας δούμε εν συντομία τα αποτελέσματα της έρευνας:

  • Άνδρες και γυναίκες συμφώνησαν ότι το ιδανικό μέγεθος του μορίου ήταν μεγαλύτερο από αυτό που θεωρούσαν ως το μέσο όρο. Όμως, οι άνδρες σε αυτό που έπεσαν έξω είναι ότι οι γυναίκες βρίσκουν ένα ακόμα πιο μακρύ πέος από το μέσο όρο ιδανικό.
  • Το είδος της σεξουαλικής σχέσης επηρεάζει τις προτιμήσεις. Ο σκοπός ενός one night stand είναι η απόλαυση, ενώ για μια μεγάλη σχέση προτιμούν μια ανατομία όσο πιο κοντά στο φυσιολογικό.
  • Το ιδανικό πέος για σχέση της μιας βραδιάς είναι 16,3εκ. σε μήκος με περίμετρο 12,7εκ.
  • Για μια σοβαρή σχέση, οι γυναίκες θεωρούν ιδανικό μήκος τα 16εκ. με περίμετρο τα 12,2εκ.
  • Το 27% των γυναικών είχε τερματίσει σχέση καθότι τελικά το μέγεθος μετράει. Το 7% από αυτές γιατί ο φίλος τους ήταν εξαιρετικά προικισμένος και το 21% γιατί ήταν εξαιρετικά…μικρός.
  • Ενώ οι περισσότερες αρνήθηκαν να υποδείξουν ποιο ομοίωμα πέους ήταν πιο πιθανό να κουβαλάει ένα σεξουαλικό μεταδιδόμενο νόσημα (ΣΜΝ), θεώρησαν ότι τα μεγαλύτερα σε μέγεθος είναι πιο πιθανό να μολυνθούν με ένα ΣΜΝ.
  • Οτιδήποτε αυξάνει την τριβή κατά τη διάρκεια της επαφής μπορεί να προκαλέσει βλάβες/πληγές/αμυχές στα γεννητικά όργανα., κι έμμεσα να αυξήσει τον κίνδυνο κάποιας μόλυνσης. Ένα μεγαλύτερο μόριο θα μπορούσε να αυξήσει την τριβή σε σχέση με ένα μικρότερο. Αυτά τα δυνητικά σενάρια θεωρούν οι επιστήμονες ως αιτίες που το ανδρικό μόριο δεν εξελίχθηκε βιολογικά περαιτέρω σε μήκος και περίμετρο.

Μεταξύ μας τώρα, εσύ ικανοποιήθηκες από τα αποτελέσματα αυτής της έρευνας; Δεν μας είπε και κάτι συγκλονιστικά νέο. Η μόνη καινοτομία της ήταν ότι αντί να δείχνει στους συμμετέχοντες φωτογραφίες από ανδρικά μόρια, τους τα παρουσίαζε με τη μορφή ενός ομοιώματος τυπωμένο σε εκτυπωτή 3D. Ωραίο σαν σκέψη, αλλά περιμένουμε τα επόμενα αποτελέσματα σε μεγαλύτερο δείγμα –κι όχι μοναχά 75 γυναίκες! Μέχρι τότε, απλά μας επιβεβαίωσαν ότι το μέγεθος μετράει -κι αλί και τρεις αλί και ισχυριστεί κανείς το αντίθετο. 

Και αγόρια... τόσο μεγάλο είναι ιδανικό! (ΔΕΣ ΕΔΩ)

Διάβασε ΕΔΩ 5 αληθινές ιστορίες για το πως έζησαν γυναίκες το πρωκτικό σεξ