7 ρομαντικές κινήσεις που πρέπει να κάνεις στη σχέση σου

Και που χρειάζεται κι εκείνος (κι ας μη στο έχει ζητήσει)
7 ρομαντικές κινήσεις που πρέπει να κάνεις στη σχέση σου



Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εκφράσεις την αγάπη σου στον άνθρωπό σου. Από τον πιο απλό, όπως είναι ένα τρυφερό χάδι και ένα γλυκό φιλί, μέχρι πιο σύνθετο, όπως να διοργανώσεις ένα ταξίδι που και οι δυο ονειρεύεστε να πραγματοποιήσετε. Επειδή όμως η αγάπη ζει στα μικροπράγματα, στα ασήμαντα και τα απλά, που λέει και το άσμα, σκεφτήκαμε κάποιες ρομαντικές κινήσεις που μπορείς να κάνεις μέσα στη σχέση σου, που θα εκπλήξουν ευχάριστα το άλλο σου μισό και θα τον κάνουν πολύ χαρούμενο. Γιατί κάθε άντρας θέλει να νιώθει ότι η κοπέλα του τον σκέφτεται και το εκδηλώνει με μικρές, ρομαντικές κινήσεις.

#1 Γράψε μια καρτούλα, ή ένα τρυφερό σημείωμα και βάλτο μέσα στην τσάντα της δουλειάς, ή στο λάπτοπ του, ή μέσα στο πορτοφόλι του. Θα νιώσει υπέροχα τη στιγμή που θα το δει και θα του φτιάξεις την ημέρα.

#2 Ετοίμασε ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι σας. Επιμελήσου το χώρο προσεκτικά, δημιουργώντας ερωτική ατμόσφαιρα. Γέμισε το χώρο με κεράκια, βάλε μουσικούλα, μαγείρεψέ του κάτι που του αρέσει, αγόρασε κι ένα καλό κρασί και περίμενέ τον, μέχρι να γυρίσει. Περιποιήσου τον εαυτό σου και φόρα τα πιο ωραία σου εσώρουχα, γιατί η συνέχεια μετά το δείπνο προβλέπεται καυτή. Αν δεν το έχεις με τη μαγειρική, παρήγγειλε κάτι απ’εξω. Άλλωστε, η πρόθεση μετράει.

#3 Κάντου ένα δωράκι, χωρίς λόγο και συγκεκριμένη αφορμή. Δε χρειάζεται να έχετε επαίτειο, ή να έχει γιορτή ή γενέθλια.

#4 Κάντου κοπλιμέντα. Ποιος είπε ότι μόνο οι γυναίκες τρελαίνονται να ακούν όμορφα λόγια από τον άνθρωπό τους; Και ο φίλος σου έχει ανάγκη να του λες ότι είναι όμορφος, ότι το πουκάμισο που φοράει του πηγαίνει, ότι είναι σέξι, κ.λπ.

#5 Δέξου να κάνεις κάτι που σου ζητάει εδώ και καιρό, αλλά αρνιόσουν.

#6 Πρότεινέ του να δοκιμάσετε μαζί κάτι extreme. Είτε αυτό θα λάβει χώρα στο κρεβάτι σας, είτε πρόκειται για μια δραστηριότητα που πάντα ήθελες να δοκιμάσεις, όπως ορειβασία, ή sky diving, για παράδειγμα.

#7 Στείλτου ένα ερωτικό mail ή sms όταν είναι στο γραφείο. Κάντον να περιμένει πώς και πώς να σε δει. Αν θέλεις να του κάνεις ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη, στείλτου ένα γράμμα, το οποίο θα έχεις ποτίσει με το άρωμά σου. Θυμάσαι; Όπως κάναμε παλιά...

Όλα αυτά μπορεί να σου φαίνονται ανόητα και παιδιάστικα, είναι όμως μικρές, τρυφερές κινήσεις αγάπης που θα κάνουν το αγόρι σου να χαρεί και δεν πρέπει να υποτιμάς! Είναι ένα τρόπος να του δείχνεις τον έρωτά σου και τα συναισθήματά σου γι’ αυτόν. Γιατί αν πάψουν αυτές οι μικρές κινήσεις και προσπάθειες στο ζευγάρι, αλίμονο! Η σχέση θα ρουτινιάσει και αυτό είναι κάτι που σίγουρα δε θέλεις να σας συμβεί.

Σε έχει όντως βαρεθεί ή είναι ιδέα σου; Εδώ θα βρεις την απάντηση που ψάχνεις.