Τα απροσδόκητα πράγματα που αρέσουν στους άντρες

Γιατί δεν μένουν μόνο στην εξωτερική εμφάνιση.
Τα απροσδόκητα πράγματα που αρέσουν στους άντρες



Πλανάται μια εντύπωση για τον αντρικό πληθυσμό, σύμφωνα με την οποία οι άντρες είναι εντελώς επιφανειακοί. Λέγεται ότι κοιτούν μόνο την εξωτερική εμφάνιση και επιλέγουν την κοπέλα τους από το μπούστο, τον πισινό, το όμορφο πρόσωπο και σώμα. Καλά, όχι ότι είναι και εντελώς αβάσιμες αυτές οι απόψεις, αλλά ας μην είμαστε τόσο κυνικές και άδικες με τα καημένα τα αγοράκια. Γιατί όπως έχουμε χιλιοπεί, είναι άδικο και κρίμα να βάζουμε τους πάντες σε ένα καζάνι. Οι άντρες λοιπόν, μπορεί να γοητεύονται από μια εντυπωσιακή εμφάνιση, (κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό, γιατί ποιος δεν θαυμάζει το ωραίο;) αλλά δε μένουν μόνο εκεί, ειδικά όταν επιθυμούν να ασχοληθούν ουσιαστικά με κάποια κοπέλα. Υπάρχουν κι άλλα στοιχεία στα οποία δίνουν μεγάλη σημασία. Κάθε άντρας θα ήθελε να έχει δίπλα του μια γυναίκα που έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

#1 Να τον ακούει.  Ένας άντρας θέλει να νιώθει σημαντικός και ότι η κοπέλα του τον υπολογίζει. Αυτό φυσικά δε σημαίνει πως θέλουν να έχουν δίπλα τους γυναίκες- στρατιωτάκια που λένε ναι σε όλα, αλλά τουλάχιστον επιθυμούν το κορίτσι τους να τους δίνει προσοχή όταν μιλούν. Αυτό σημαίνει να τον κοιτάς στα μάτια, να σέβεσαι την άποψή του ακόμα κι αν είναι εκ διαμέτρου αντίθετη της δικής σου και να μην τον διακόπτεις, να μην τον μειώνεις και γενικά να ξέρεις να συζητάς. Όταν σου μιλάει δηλαδή να μην κοιτάς τα νύχια σου, ή έξω από το παράθυρο, ακόμα κι αν αυτό που σου λέει το βρίσκεις εξαιρετικά βαρετό.

#2 Να είναι αυθόρμητη. Όσο πιο άνετη και αληθινή είσαι, τόσο πιο πολύ τον κερδίζεις. Οι άντρες λατρεύουν τα κορίτσια που είναι αυθόρμητα, γιατί είναι πιο γλυκιές και χαρούμενες. Βαριούνται το στημένο και το δήθεν. Γοητεύονται με εκείνες που γελούν δυνατά, που χορεύουν και τραγουδούν σαν να μην τις βλέπει κανείς και γενικά με τις γυναίκες που δεν φοβούνται να γίνονται κοριτσάκια.

#3 Να είναι καλή οδηγός. Άλλη μια προκατάληψη για εμάς τις γυναίκες είναι ότι είμαστε κίνδυνος- θάνατος όταν πιάνουμε τιμόνι. Γι’ αυτό και αν ο άντρας δει ότι το έχεις με την οδήγηση, ότι είσαι και λίγο της ταχύτητας και έχεις και ωραίο στιλ στο τιμόνι, γοητεύεται τρομερά!

#4 Να είναι μορφωμένη και να ασχολείται με πολλά πράγματα. Οι ανεξάρτητες γυναίκες κι εκείνες που δείχνουν ερωτευμένες με τη δουλειά τους και με αυτά που ασχολούνται, αρέσουν περισσότερο στους άντρες. Γιατί είναι πιο δυναμικές και αυτό τους ελκύει.

#5 Να μην είναι πολύ συντηρητική με το φαγητό. Να προσέχει τη διατροφή και το σώμα της, αλλά να μπορεί να τον ακολουθήσει για πίτσα, σουβλάκι ή βάφλα. Μια γυναίκα που δεν ντρέπεται να φάει μπροστά του, έχει αυτοπεποίθηση και αυτό του αρέσει.

#6 Να μαγειρεύει καλά. Γιατί ο έρωτας περνάει από το στομάχι.

#7 Να είναι απλή. Να μη βάφεται υπερβολικά, να είναι χαμογελαστή, να αυτοσαρκάζεται, να έχει χιούμορ και να μην είναι σαν τη Barbie. Γιατί σαν τη φυσική ομορφιά, τίποτα!

Δες εδώ πώς να καταλάβεις ότι σε θέλει, ακόμα κι αν δεν στο λέει ξεκάθαρα.