Spice up your sex life! Κάνε τα quickie σου πιο σέξι

Γιατί καμιά φορά το γρήγορο είναι το καλύτερο!
Spice up your sex life! Κάνε τα quickie σου πιο σέξι



Για κάποιο λόγο υπάρχει η αντίληψη ότι το πολύωρο σεξ είναι και πιο ωραίο. Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι προτιμούν το σχετικά γρήγορο. Είναι το χειρότερο να φτάσεις στο σημείο να βαριέσαι και να αναπολείς τη στιγμή που θα τελειώσετε. Πώς θα κάνεις όμως το quickie σου πολύ πιο ενδιαφέρον για να μην βαρεθείς ούτε στιγμή; Δοκίμασε παρακάτω και θα δεις πως θα αλλάξει το sex life σου!

 

● Μην ξεχνάς να τον φιλάς και όχι το πεταχτό αλλά το κλασσικό french kiss. Όσο περισσότερο καιρό είστε μαζί τόσο πιο λίγο φιλιέστε και είναι κρίμα γιατί το φιλί σας βάζει σε ένα πιο ερωτικό mood.

● Το κρεβάτι και το quickie δεν πάνε μαζί. Δοκιμάστε να κάνετε σεξ σε κάποιο άλλο σημείο του σπιτιού σας εκεί που δεν το συνηθίζετε.

● Σαν γυναίκα που είσαι χρειάζεσαι και μερικά προκαταρκτικά όμως όταν πας για ένα στα γρήγορα δεν υπάρχει χρόνος. Προτού λοιπόν τον συναντήσεις βάλε την φαντασία σου να δουλέψει και θα δεις πως θα αλλάξει η διάθεσή σου.

● Μην βγάλετε όλα τα ρούχα σας. Ένα quickie είναι ένα quickie. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε ούτε χρόνο για ρούχα ούτε για αγκαλίτσες μετά.

● Δοκίμασε το dirty talk! Δεν χρειάζεται να ανοίξεις την κουβέντα αλλά μην ξεχνάς να του δείχνεις πόσο σου αρέσει αυτό που σου κάνει.

● Δάγκωσε, τράβηξε, τσίμπησε. Μην ξεχνάς ότι ο πόνος είναι γλυκός στο σεξ και στο quickie ταιριάζει πολύ.