Από την θεωρία στην πράξη: 10 σεξουαλικές στάσεις που θα σας ανάψουν στο πι και φι

Και δεν θα ξεκολλάτε από το κρεββάτι σας...
Από την θεωρία στην πράξη: 10 σεξουαλικές στάσεις που θα σας ανάψουν στο πι και φι



Σου αρέσει το sex και ψάχνεις συνέχεια να κάνεις νέα πράγματα. Σου αρέσει ο άντρας να σε κολλάει στον τοίχο, να σε αγγίζει, να σε φιλάει παθιασμένα. Αυτά για αρχή. Γιατί έπειτα για "κυρίως πιάτο" θέλεις κάτι ανατρεπτικό, κάτι διαφορετικό κάτι kinky!
Παρακάτω θα δεις έναν καυτό δεκάλογο με τις πιο sexy στάσεις που θα χαρίσουν και στους δυο σας τους καλύτερους οργασμούς ever!

Στάση 1η (ιεραποστολική)
Αυτή η στάση θα προσφέρει οργασμό for sure και για τους δυο! To αγόρι σου θα μπορεί να διεισδύσει μέσα σου αργά 


Στάση 2η (από πίσω)
Δώσε τον πλήρη έλεγχο στο αγόρι σου! Σε αυτή τη στάση μπορεί να σου φιλάει το λαιμό και την πλάτη και να σου πειράζει το στήθος. Όλο αυτό το παιχνίδισμα θα δώσει μια extra kinky πινελιά!

Στάση 3η (από πάνω με βοήθημα)
Προετοιμάσου να ζήσεις κάτι ανατρεπτικό! Ξάπλωσε μπρούμυτα και τοποθέτησε ένα μαξιλάρι στην κοιλιά σου. Άφησέ το αγόρι σου να έρθει από πάνω σου. Το μαξιλάρι είναι βοηθητικό έτσι ώστε το αγόρι σου να μπορέσει να βρει το σημείο G και να σου χαρίσει τον καλύτερο οργασμό ever!

Στάση 4η (από πάνω του)
Ήρθε η ώρα να πάρεις τον έλεγχο της κατάστασης και να ανέβεις από πάνω του! Αν είσαι κλειτοριδική το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τελειώσεις στο λεπτό!Ένα μικρό tip που μπορείς να κάνεις είναι να τοποθετήσεις 2-3 μαξιλάρια πίσω από την πλάτη του αγοριού σου!

Στάση 5η (G-Force)
Αυτή τη στάση δίνει τη δυνατότητα στο αγόρι σου να κάνει διπλή "δουλειά" ~> να διεισδύσει μέσα σου και παράλληλα να πειράζει και την κλειτορίδα σου. Αυτό για εσένα είναι αναμφίβολα διπλή απόλαυση!

Στάση 6η (up,up and away)

Στάση 7η (πλαγιομετωπική)
Get your hips ready! Αυτή τη φορά θα γυρίσεις στα πλάγια. Το ένα σου πόδι θα ακουμπήσει στον ώμο του και το άλλο θα περάσει κάτω από τα πόδια του.Extreme στάση για extreme οργασμούς και για τους δυο.

Στάση 8η ( doggy style)
Η στάση doggy style είναι κλασσική! Δες εδώ 8 πληροφορίες που πρέπει να ξέρεις για να το κάνεις καλύτερα!

Στάση 9η (doggy style αλλά σκύβεις κάτω)
Το doggy style sex δεν έχει μόνο έναν τρόπο διείσδυσης αυτόν τον κλασσικό που κάθεσαι στα τέσσερα. Μπορείς να κάτσεις σε αυτή τη στάση και με τον παρακάτω τρόπο. Κάθεσαι στα τέσσερα και κατεβάζεις την πλάτη σου, όσο πιο πολύ μπορείς, προς τα κάτω (παραπέμπει και σε yoga position).

Στάση 10η (face to face)
Με αυτή τη στάση έχεις την οπτική επαφή που χρειάζεσαι. Eye contact, φιλιά και αγγίγματα!