Αυτές είναι οι παραξενιές σου που εκείνος απλά πρέπει να αποδεχτεί

Φυσικά και χρειάζεσαι ένα τρίτο ζευγάρι μαύρες γόβες!
Αυτές είναι οι παραξενιές σου που εκείνος απλά πρέπει να αποδεχτεί



Σε μια σχέση χρειάζονται θυσίες. Εκείνος πρέπει να βάζει το καπάκι της λεκάνης στη θέση του και εσύ πρέπει να μαζεύεις τις τρίχες από τον νεροχύτη. Το έχετε αποδεχτεί όμως για να μην σπάτε τα νεύρα του άλλου. Σε μια μακροχρόνια σχέση όμως αλλάζουν τα πράγματα. Δεν είναι τόσο απλό ειδικά αν μένετε μαζί. Εκτός από κοπέλα του είσαι πάνω απ' όλα άνθρωπος. Αυτό σημαίνει ότι έχεις κάποιες παραξενιές και καλά θα κάνει να τις αποδεχτεί! Ποιες είναι αυτές;

 

● Δεν έχεις πάντα όρεξη ή και το κουράγιο να κάνεις αποτρίχωση. Δεν είναι δυνατόν να είσαι κάθε μέρα με λεία επιδερμίδα! Έχεις και δουλειές. Δεν θα πάθει τίποτα αν τα πόδια σου είναι μερικών ημερών.

● Δεν έχει σημασία που μετά από μισή ώρα έχεις γεμίσει κάλους στα πόδια, τις καινούργιες γόβες θα τις βάλεις οπωσδήποτε!

● Απλά πρέπει να αποκτήσεις αυτές τις μαύρες γόβες. Δεν έχει σημασία αν έχεις άλλα τρία ζευγάρια, αυτό είναι διαφορετικό. Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου (που λέει ο λόγος)!

● Είναι πολύ λογικό να βάλεις τα κλάματα στα καλά καθούμενα. Σε όλες έχει συμβεί και δεν πρέπει να το θεωρεί περίεργο.

● Μερικές μέρες απλά δεν έχεις όρεξη να ντυθείς για να πας μέχρι το περίπτερο. Θα βγεις με την πυτζάμα και σαγιονάρα ή UGG's, αναλόγως την εποχή.

● Καμιά φορά απλά είσαι υστερική χωρίς λόγο και πρέπει να το δεχτεί. Θα ξεσπάσεις και μετά θα είναι όλα καλά! Δεν πρέπει να σου κρατάει μούτρα για αυτό...

● Φυσικά και δεν μπορείς να κυκλοφορείς κάθε μέρα με σέξι μαύρα δαντελωτά εσώρουχα. Υπάρχουν μέρες που θέλεις να βάλεις το μεγάλο εσώρουχο που θα φορούσε η γιαγιά σου!

● Που και που κλάνεις και ρεύεσαι και εσύ.

● Καμιά φορά θέλεις να βγεις έξω και να μεθύσεις. Δεν έχει σημασία που δεν θα είσαι τόσο ελκυστική πια, θέλεις να περάσεις καλά!

● Θέλει να είναι περήφανος που τα έχει με μια τόση όμορφη κοπέλα; Τότε θα πρέπει να αποδεχτεί και ότι κάνεις τρεις ώρες για να βαφτείς.