Τα λάθη των αντρών που δεν αντέχουν οι γυναίκες

Και που είναι ικανά να καταστρέψουν και τις πιο ερωτικές στιγμές...
Τα λάθη των αντρών που δεν αντέχουν οι γυναίκες



Κάθε γυναίκα έχει στο μυαλό της τον ιδανικό για εκείνη άντρα και με αυτό το στάνταρ πορεύεται, προσπαθώντας να βρει εκείνον τον σύντροφο που πλησιάζει περισσότερο σε αυτό το πρότυπο. Γι’ αυτό και όσο περνούν τα χρόνια, γινόμαστε περισσότερο επιλεκτικές με τις σχέσεις μας και δε συγχωρούμε πια εύκολα συμπεριφορές που δείχνουν ότι μαζί του δεν θα έχουμε τη ζωή και το μέλλον που ονειρευόμαστε και που πιστεύουμε ότι αξίζουμε.

Φυσικά, αυτό είναι κάτι που χρειάζεται χρόνος για να διακρίνεις, μιας και στην αρχή ο ενθουσιασμός σου για το καινούριο, αλλά και η προσπάθεια εκείνου να δείχνει όσο πιο τέλειος γίνεται στα μάτια σου, δεν σου επιτρέπουν αν δεις καθαρά τι υπάρχει από πίσω. Τα πραγματικά στοιχεία του χαρακτήρα του και τις λεπτομέρειες εκείνες που είναι τόσο σημαντικές για τη σχέση σας. Μπορεί λοιπόν τα λόγια του να είναι εντυπωσιακά, όσο και η εμφάνισή του, αλλά τελικά υπάρχει ουσία σε όλο αυτό; Γιατί είναι και κάποια λάθη ανεπίτρεπτα, που μπορεί οι άντρες να μη δίνουν και τόση σημασία ή να μην καταλαβαίνουν καν ότι τα κάνουν, αλλά είναι πολύ σημαντικά, γι’ αυτό και θα έπρεπε να τα έχουν στο μυαλό τους και να είναι πιο προσεκτικοί.

#1 Δε δίνουν ιδιαίτερη προσοχή και σημασία στις λεπτομέρειες κι όμως αυτές είναι που κάνουν τη διαφορά. Ξεχνούν να λένε τι νιώθουν, ενώ οι γυναίκες κρέμονται από τα χείλη τους για μία και μοναδική λέξη, μια μικρή τρυφερή φράση, όπως «Μου λείπεις», ή «Θέλω να σε δω». Δεν σημαίνει πάντα ότι δεν το νιώθουν, αλλά αυτό το τρυφερό μήνυμα που τόσο περιμένεις, δεν το στέλνουν συχνά. Και στο σεξ το ίδιο! Περνούν κατευθείαν στην ουσία, χωρίς να αφιερώνουν χρόνο στο κορμί της γυναίκας. Οι γυναίκες θέλουν να τις φιλάς, να τις χαϊδεύεις και να εξερευνείς το κορμί τους σπιθαμή προς σπιθαμή. Μπορεί να επηρεάζονται από το πάθος τους και να βιάζονται, αλλά αυτό δεν είναι πάντα καλό. Αν γίνεται συνέχεια, καταντάει μονότονο. Πλεόν τα πάντα στη ζωή μας τα κάνουμε βιαστικά, τρέχουμε να προλάβουμε το χρόνο και κουβαλάμε ένα μόνιμο άγχος. Αυτό το κυνηγητό, ας μη το βάζουμε και στην προσωπική μας ζωή, γιατί εκεί είναι που πρέπει να χαλαρώνουμε και να περνάμε καλά.

#2 Πολλοί άντρες πιστεύουν ότι επειδή εκείνοι νιώθουν καλά με τη σχέση τους ή επειδή περνούν εκείνοι καλά στο κρεβάτι, συμβαίνει απαραίτητα το ίδιο και με τη σύντροφό τους. Κάποια πράγματα θα θέλαμε να τα ψάχνουν λίγο περισσότερο και να κάνουν την προσπάθεια να ανακαλύψουν τι μας ενθουσιάζει κι εμάς, ακόμα κι αν χρειαστεί να βάλουν για λίγο τη δική τους απόλαυση σε δεύτερη μοίρα.

#3 Το μυαλό της γυναίκας είναι γεμάτο από σκέψεις, ιδέες, εικόνες και όνειρα. Και αυτό είναι που πρέπει να σαγηνέψεις πρώτα, για να την έχεις δική σου. Το μυαλό της είναι το κλειδί! Όσο μπορείς να παίζεις με αυτό, μπορείς να την κάνεις ό,τι θες. Οι γυναίκες δεν αντέχουν τους άντρες που είναι βαρετοί και προβλέψιμοι. Λατρεύουμε τις εκπλήξεις, τόσο στην καθημερινότητα, όσο και στο σεξ, γι’ αυτό φίλοι άντρες σε ό,τι κάνετε βάλτε και λίγο φαντασία και πρωτοτυπία. Θα το εκτιμήσουμε δεόντως!

#4 Οι άντρες λατρεύουν τις γυναίκες που είναι περιποιημένες, χωρίς να υπερβάλλουν σε μακιγιάζ και ντύσιμο. Τους αρέσει το κομψό και το σικ και προτιμούν τη φυσική ομορφιά. Επίσης, εκτιμούν το όμορφο και καλογυμνασμένο σώμα. Και πολύ καλά κάνουν, αρκεί να προσέχουν κι εκείνοι το ίδιο τον εαυτό τους. Γιατί και οι γυναίκες γοητεύονται περισσότερο από έναν άντρα που ενδιαφέρεται για την εμφάνιση, το σώμα και το ντύσιμό του.

#5 Είναι αλήθεια ότι θέλουμε τον άντρα βαρβάτο. Θέλουμε να νιώθουμε ασφάλεια δίπλα του, γι’ αυτό και δύσκολα μένουμε με έναν άντρα λιγότερο δυναμικό από εμάς. Έχουμε ανάγκη να θαυμάζουμε αυτόν που έχουμε δίπλα μας, διαφορετικά βαριόμαστε. Γι’ αυτό αγόρια, μην ξεχνάτε τους σωστούς τρόπους συμπεριφοράς. Ένας σωστός άντρας κερνάει τη γυναίκα του, την προσέχει, κάνει όλες τις άλλες να τη ζηλεύουν και όχι εκείνη να ζηλεύει ό,τι θηλυκό σε περιτριγυρίζει. Δεν είμαστε πια φοιτητές. Ο άντρας είναι άντρας και από τη φύση του πρέπει να είναι πάνω από τη γυναίκα. Αυτό σημαίνει ότι οφείλει να αναλάβει και ορισμένες παραπάνω υποχρεώσεις από εκείνη.

#6 Τέλος, δεν υπάρχει δικαιολογία αν δεν κατεβαίνει χαμηλά...

Όλοι κάνουμε λάθη, όλοι αμελούμε πράγματα που είναι τελικά σημαντικά για τον άλλον χωρίς να το θέλουμε, αλλά όταν έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που σε γεμίζει, οφείλεις να κάνεις πράγματα για εκείνον. Η σχέση, θέλει προσπάθεια, διάθεση και φαντασία, γιατί αν την παρατήσεις, αν θεωρήσεις τον άνθρωπό σου δεδομένο, γρήγορα θα καταστρέψεις ό,τι καλό έχετε και θα τον χάσεις. Να εκτιμάς αυτό που έχεις και να το προσέχεις. Γιατί αν δεν το προσέξεις εσύ, θα βρει την προσοχή που αξίζει αλλού. Και αυτό αφορά και τα δύο φύλα: άντρες και γυναίκες!

Οι άντρες εντυπωσιάζονται από τα πιο απλά! Ρωτήσαμε έναν άντρα και μας είπε τι λατρεύει στην κοπέλα του. Θα εκπλαγείς με τις απαντήσεις που θα διαβάσεις ΕΔΩ.