Τα 10 πιο παράξενα πράγματα που ανεβάζουν τη λίμπιντο!

Μπορεί να σε διεγείρει ένας άντρας που μυρίζει βενζίνη; Το αβοκάντο; Μία αύξηση;
Τα 10 πιο παράξενα πράγματα που ανεβάζουν τη λίμπιντο!



Κάθε εβδομάδα βγαίνει και μία νέα μελέτη για το πώς να αυξήσεις τη λίμπιντό σου. Κάποιες έχουν νόημα, αλλά αρκετές από αυτές είναι πραγματικά παράξενες. Συγκεντρώσαμε 10 από τις πιο παράξενες μεθόδους, σε περίπτωση που αναζητείς ένα νέο τρόπο να «φτιάξεις κλίμα».  

1. Βλέποντας ένα βαρετό τηλεοπτικό show
Μία πρόσφατη μελέτη βρήκε ότι οι άνθρωποι που έχουν τηλεόραση στο δωμάτιό τους κάνουν διπλάσιο σε ποσότητα σεξ σε σχέση με αυτούς που δεν έχουν. Φυσικά, αυτό συμβαίνει επειδή έχουν πρόσβαση σε αισθησιακές ταινίες, άλλωστε το 37% των ζευγαριών παραδέχτηκαν ότι παρασύρονται από αυτή την ένοχη απόλαυση. Ωστόσο, το 29% δήλωσε ότι βλέποντας ένα βαρετό show μπορεί να τους οδηγήσει να κάνουν σεξ, καθώς κάποια στιγμή θα αναζητήσουν πραγματική ψυχαγωγία.

2. Παίρνοντας αύξηση
6.317 Έλληνες, άντρες και γυναίκες απάντησαν στο ερώτημα «πόσο συχνά κάνετε σεξ μέσα στην εβδομάδα» για λογαριασμό του περιοδικού Manpower. Μετά είδαν το εισόδημα των ερωτηθέντων και απ’ ότι φαίνεται οι άνθρωποι με το μεγαλύτερο εισόδημα κάνουν σεξ 4 με 5 φορές περισσότερο. Γνωρίζοντας ότι δεν τρέχουν οι λογαριασμοί προφανώς έχουν περισσότερο χρόνο για άλλες δραστηριότητες.

3. Σχεδιάζοντας ένα ραντεβού που θα σου ανεβάσει την αδρεναλίνη
Άσε στην άκρη το σινεμά και τα εστιατόρια και ξεκίνα να διοργανώνεις δραστηριότητες που θα σε ενθουσιάσουν και θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπάει δυνατά. Μία μελέτη για την σεξουαλική συμπεριφορά βρήκε ότι οι extreme δραστηριότητες μπορούν να τονώσουν το νευρικό σου σύστημα με τέτοιο τρόπο σα να έχεις σεξουαλική διέγερση.

4. Ξεχνώντας τα αρώματα ή τις κολόνιες
Μία βρετανική έρευνα λέει ότι οι γυναίκες θέλουν οι άντρες να μυρίζουν βενζίνη, μπογιά, μελάνι ή δέρμα. Οπότε ίσως θα ήταν καλή ιδέα για έναν άντρα να φουλάρει το αμάξι του πριν από το επόμενο ραντεβού. Οι γυναίκες, από την άλλη πλευρά θεωρούνται πιο ελκυστικές όταν μυρίζουν lipstick, λοσιόν για μωρά ή…ψητό. Ναι, καλά ακούσατε, ψητό.

5. Τρώγοντας αβοκάντο
Απ’ ότι φαίνεται, το αβοκάντο θεωρείται αφροδισιακό, οπότε να μια καλή ευκαιρία να το εκμεταλλευτείς. Θα νοστιμίσει τη σαλάτα σου αλλά και τη σεξουαλική σου ζωή.

6. Φορώντας κόκκινα
Αν θέλεις να αποπλανήσεις έναν άντρα ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις το δικό σου φόρεμα αλά Jessica Rabbit. Μία μελέτη αποκάλυψε ότι οι άντρες βρήκαν πιο ελκυστικές και σέξι τις γυναίκες που φορούσαν κόκκινα χρώματα.

7. Πίνοντας κόκκινο κρασί
Το κόκκινο κρασί θα εκτοξεύσει τη λίμπιντό σου. Μία μελέτη που δημοσιεύτηκε σε περιοδικό που αφορά θέματα σεξουαλικής υγείας ανέφερε ότι οι γυναίκες που πίνουν κόκκινο κρασί έχουν περισσότερες σεξουαλικές ορέξεις απ’ ότι εκείνες που πίνουν οποιοδήποτε άλλο αλκοολούχο ποτό.

8. Διαβάζοντας
H σεξολόγος Susan Kellogg λέει ότι η βιβλιοθεραπεία βελτιώνει τη σεξουαλική συμπεριφορά. «Υπάρχει έρευνα που αναφέρει ότι η καλλιέργεια της φαντασίας αυξάνει την έκκριση χημικών ουσιών όπως η ντοπαμίνη και η τεστοστερόνη, που σχετίζονται με το σεξ» είπε συγκεκριμένα.  

9. Ιδρώνοντας
Μπορεί να σου φαίνεται αηδία, αλλά είναι αλήθεια. Οι γυναίκες ερεθίζονται από τη μυρωδιά του ιδρώτα ενός άντρα. Η συγκεκριμένη μυρωδιά αυξάνει τα επίπεδα της κορτιζόλης, της ορμόνης του στρες σύμφωνα με έρευνα περιοδικού για θέματα νευρολογίας.

10. Κοιτώντας τη φωτογραφία του συντρόφου σου
Είναι τόσο απλό, αλλά τόσο αποτελεσματικό, λένε οι επιστήμονες. Μία μελέτη βρήκε ότι κοιτάζοντας τη φωτογραφία του συντρόφου σου για 30 δευτερόλεπτα ή παραπάνω θα κάνει το μυαλό σου να παράγει ντοπαμίνη, αυξάνοντας τη λίμπιντό σου. Εύκολο φαίνεται…

Πηγή: http://www.yourtango.com/