Τα χαρακτηριστικά των γυναικών που κερδίζουν πάντα στον έρωτα

Ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που κάνουν κάποιες γυναίκες ιδανικές για σχέση;



Ο θεός του έρωτα κάνει διακρίσεις. Κάτι συμβαίνει με τα βελάκια του και δεν αποδίδουν σωστά. Ίσως έτσι να εξηγείται το γεγονός ότι κάποιες γυναίκες είναι τόσο τυχερές στην προσωπική τους ζωή, ενώ άλλες κάνουν την μια αποτυχημένη σχέση μετά την άλλη. Κι αν ο θεός του έρωτα είναι μόνο ένα παραμύθι, τότε πώς εξηγείται αυτό το άδικο φαινόμενο;

Είναι κάποιες γυναίκες που απλά το έχουν. Μπορούν να κάνουν τον άντρα που τις ενδιαφέρει να τις λατρέψει. Ακόμα κι εκείνον που δε φημίζεται για τις σταθερές του σχέσεις. Πώς το κάνουν; Πώς καταφέρνουν να αλλάξουν ακόμα και τον πιο άστατο άντρα; Ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που κάνουν κάποιες γυναίκες απλά αξιαγάπητες και ιδανικές για σχέση;

#1 Οι γυναίκες αυτές έχουν τον τρόπο να κατευθύνουν τον σύντροφό τους, χωρίς εκείνος να το αντιλαμβάνεται απόλυτα, ή ακόμα και αν το καταλαβαίνει, το κάνουν με τέτοιο τρόπο που του αρέσει. Γι’ αυτό και καταφέρνουν να «αλλάξουν» έναν ατίθασο άντρα και να τον κάνουν φανατικό σχεσάκια. Ξαφνικά ο σύντροφός τους ξέρει τι θέλει από τη ζωή του, γιατί εκείνη τον έχει βοηθήσει σε αυτό. Οι γυναίκες αυτές έχουν τον τρόπο να γεμίσουν το αγόρι τους με αυτοπεποίθηση και φιλοδοξίες, τονώνοντας τον αντρισμό του, κάτι που τελικά οφελεί και τις ίδιες. Ο άντρας καταλαβαίνει αυτή τη διαφορά στο χαρακτήρα του και αντιλαμβάνεται ότι πίσω από όλα αυτά κρύβεται η σύντροφός του, πράγμα που τον κάνει να δένεται και κατά κάποιο τρόπο να εξαρτάται από εκείνη. Γιατί έχει τον τρόπο να τον κάνει να πιστεύει στον εαυτό του και να τον ενθαρρύνει, κάτι που ο ίδιος έχει ανάγκη.

#2 Αυτές οι γυναίκες αγαπούν το αγόρι τους με όλο τους το είναι. Γιατί όταν αγαπάς, αγαπάς δίχως όρια και το δείχνεις. Αλλά δεν το κάνει από ανάγκη ή από ανασφάλεια, γιατί πριν νιώσει έτσι, έχει σιγουρευτεί για τα συναισθήματά της. Έχει πάρει το χρόνο που χρειάζεται για να «δοκιμάσει» το αγόρι της και τη σχέση τους. Είναι πάντα δίπλα στον σύντροφό της, αποτελεί προτεραιότητά της, χωρίς όμως να κρέμεται από πάνω του και να γίνεται κουραστική, χωρίς να ζηλεύει αδικαιολόγητα και να τον πνίγει. Τέτοιες γυναίκες θέλουν οι άντρες δίπλα τους και τότε αντιλαμβάνονται ότι η κοπέλα αυτή αξίζει όλη την αγάπη και την προσοχή τους.

#3 Καταφέρνουν να κάνουν πολλά πράγματα μαζί. Δουλεύουν , περιποιούνται τον εαυτό τους, φροντίζουν το σπίτι και τα παιδιά, μαγειρεύουν και βρίσκουν πάντα χρόνο για τον σύντροφό τους. Γι’ αυτό και οι γυναίκες αυτές γίνονται το «σπίτι» των αντρών, ένας άνθρωπος με τον οποίο νιώθουν όμορφα, γιατί απλά τους ομορφαίνει και τους κάνει τη ζωή τους πιο εύκολη.

#4 Ο σύντροφός τους έχει σημαντικό ρόλο στη ζωή τους και μια θέση στην καρδιά τους, που κανείς, ποτέ δεν μπορεί να πάρει. Ακόμα κι αν συναναστρέφονται με πολλούς άντρες καθημερινά, ακόμα κι αν ακούν χιλιάδες κοπλιμέντα λόγω της ομορφιάς τους και του κομψού τους στιλ, χαίρονται (σε ποια γυναίκα δεν αρέσουν τα κοπλιμέντα), αλλά τα λόγια αυτά έχουν άλλη αξία, όταν τα ακούνε από το στόμα του ανθρώπου εκείνου που έχει κλέψει την καρδιά τους. Αυτό είναι κάτι που οι άντρες καταλαβαίνουν και τους αρέσει, γιατί νιώθουν όμορφα με μια γυναίκα που θαυμάζουν όλοι, αλλά εκείνη έχει μάτια μόνο για το αγόρι της.

#5 Οι γυναίκες αυτές γελούν τρυφερά και όταν ντρέπονται, παίρνουν το πιο αθώο, παιδικό βλέμμα και χαμόγελο, στο οποίο κανένας άντρας δεν μπορεί να αντισταθεί.

#6 Τα έχουν πολύ καλά με τον εαυτό τους, γνωρίζουν την αξία τους γι’ αυτό και είναι ιδανικές σύντροφοι. Είναι απίστευτα οργανωτικές και συνεπείς και ταυτόχρονα τρελές και αυθόρμητες. Γι’ αυτό και ο σύντροφός τους δεν πλήττει μαζί τους ποτέ.

#7 Ενδιαφέρονται για την οικογένεια του συντρόφου τους και έχουν καλές σχέσεις με τους συγγενείς. Είναι πολύ σημαντικό για κάθε άντρα η κοπέλα τους να είναι αρεστή στην οικογένειά του. Ειδικά στη μαμά.

#8 Είναι πρόθυμες να ακολουθήσουν το αγόρι τους στα χόμπι του, ακόμα και στο γήπεδο. Μια γυναίκα που θυσιάζει τον καφέ και τα ψώνια με τις κολλητές της μόνο και μόνο για να περάσει χρόνο με το αγόρι της, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να τον ακολουθήσει σε μια δραστηριότητα που δεν τη βρίσκει και τόσο ενδιαφέρουσα, αξίζει την αγάπη του. Εννοείται ότι κι εκείνος θα θυσιάσει πράγματα για χάρη της. ‘Ετσι κάνουν τα ερωτευμένα κι ευτυχισμένα ζευγάρια.

Δεν είναι όλοι οι άντρες ίδιοι, αλλά έχουν όλοι ένα κοινό: Θέλουν να έχουν δίπλα τους μια γυναίκα που τους λατρεύει, αλλά που ταυτόχρονα είναι δυναμική και ανεξάρτητη. Γι’ αυτό κορίτσια, αφήστε στην άκρη τις ανασφάλειες και δείξτε στο αγόρι σας τον πιο όμορφο εαυτό σας. Όλα τα άλλα θα δείτε πως θα έρθουν από μόνα τους.

Με ΑΥΤΑ τα tip θα διώξεις τις ανασφάλειες που έχεις και θα βγάλεις από μέσα σου τον πιο σέξι και δυναμικό εαυτό σου!