7+1 date rules που πρέπει να πάψουν να ισχύουν

Γιατί ζούμε στο 2015 και όχι στα 50's.
7+1 date rules που πρέπει να πάψουν να ισχύουν



Φοράς τα καλά σου, το ακριβό το άρωμά σου και έξω τριγυρνάς, πολλή γοητεία και μεγάλη εμπειρία πάντα κουβαλάς.  Ή κάπως έτσι (που λέει και το άσμα). Παρ' όλα αυτά, μπακούρι πας, μπακούρι έρχεσαι. Κι όταν πάρεις και κανένα τηλέφωνο, όλο κάτι χαλάει σε αυτά τα date. Μαλλον φταίνε οι ισχύοντες κανόνες και τα κλισεδάκια του παρελθόντος. Να θυμίσουμε κάτι: Αθήνα, έτος 2015.

Κάνε νέα αρχή αυτό τον Οκτώβρη, σπάζοντας τα date taboo. 

Τaboo No1
Oι γυναίκες δεν πρέπει να ζητούν στους άντρες να βγουν

Στην Ελλάδα του 2015, της οικονομικής κρίσης και της ανεργίας, που η αυτοπεποίθησή του έχει φθάσει στο πάτωμα, ξανασκέψου το. Μπορεί και να κάνεις έναν άνθρωπο πολύ ευτυχισμένο.

Τaboo No2
Πρέπει να περιμένες από αυτόν να σου στείλει μήνυμα  

Να θες να κάνει αυτός το πρώτο βήμα το καταλαβαίνω. Αλλά να θες να σου στελνει καθε φορά αυτός, κάτι δεν πάει καλά με την εμπιστόσυνη στον εαυτό σου και με την αυτοπεποίθησή σου.

 

Taboo No3
Το οnline dating είναι δείγμα απελπισίας

Ή πιο απλά δειγμα των καιρών μας. Τι να κάνεις που είναι πιο ασφαλές για όλους να μιλούν πίσω από μια οθόνη;

 

Τaboo No4
Τα ραντεβού με συναδέλφους είναι απαγορευτικά

Το σίγουρο είναι πώς μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς λίγο awkward η επόμενη μέρα στο γραφείο. Ειδικά αν δεν έχει πάει καλά. Αλλά όχι και απαγορευτικό! Γιατί αν έχει πάει καλά, το sex στο parking θα είναι όνειρο.

 

Τaboo No5 
Ποτέ ταυτόχρονα ραντεβού

Το ακριβώς αντίθετο κανονικά πρέπει να ισχύει. Ίσα- ίσα που όταν είσαι στη φάση που δεν έχεις κάτι σταθερό, είναι η καλύτερη φάση να δοκιμάσεις πολλά, για να έχεις σφαιρική άποψη και να διαλέξεις το καλύτερο.

Τaboo No6
Περίμενε μέχρι το τρίτο ραντεβού για να ανοιχτείς

Τι σημασία έχει αν θα είναι το πρώτο, το δεύτερο, το τρίτο ή το τέταρτο ραντεβού σας; Αν από το πρώτο νιώσεις την άνεση να κάνεις share κάποια προσωπικά σου θέματα, κάνε το. 

 

Τaboo No7
Δεν κάνουμε ποτέ sex στο πρώτο ραντεβού

Για να μη φανούμε εύκολες. Ενώ αν γίνει στο δεύτερο είσαι κορίτσι από σπίτι, στο δε τρίτο, αριστοκράτισσα. Παλιά ξινά σταφύλια.

Taboo +1
Κρύψου από τα social

Αν έχεις σκοπό από το πρώτο date να βάλεις #instalove, τότε ok μην το κάνεις. Τώρα αν θες να ανεβάσεις τα παπούτσια σας και να τον κάνεις ένα tag, δεν έγινε και κάτι. 

 

Στο πρώτο ραντεβού, φόρεμα; Γιατί όχι; Πάρε εδώ ιδέες για το στιλ που σου ταιριάζει.