Χώρισες; Καλύτερα! Αυτά είναι τα μαθήματα ζωής που παίρνεις από εκείνον

Ώρα να πάρεις τον χωρισμό σου ως κάτι θετικό!
Χώρισες; Καλύτερα! Αυτά είναι τα μαθήματα ζωής που παίρνεις από εκείνον



Ίσως δεν θέλεις να το ακούς αλλά για να χώρισες κάποιος λόγος θα υπάρχει. Δεν είναι ο “The One” για σένα. Για να μην πάει όμως ο χρόνος που ήσουν μαζί του χαμένος πρέπει να συνειδητοποιήσεις ποια είναι τα μαθήματα που έμαθες από τον χωρισμό. Αυτά θα σε βοηθήσουν πολύ στο μέλλον και στην επόμενη σχέση σου. Ποια είναι τα μαθήματα που παίρνεις; Διάβασε όλες τις λεπτομέρειες παρακάτω.

● Μαθαίνεις τι ΔΕΝ είναι η αγάπη. Στην αρχή της σχέσης όλα φαίνονται πολύ πιο όμορφα και ίσως να νομίζεις ότι τον αγαπάς από το 15ο ραντεβού. Όταν όμως μπαίνεις στη ρουτίνα και στη συνήθεια τα πράγματα αλλάζουν και δεν είναι όλα πιο τόσο όμορφα. Τότε φαίνεται αν όντως τον αγαπάς και σε αγαπάει, στα δύσκολα!

 Μαθαίνεις να είσαι πιο σκληρή. Πρέπει να είσαι σκληρή για να παλέψεις για μια σχέση που ξέρεις καταβάθος ότι δεν έχει μέλλον αλλά πρέπει να είσαι ακόμα πιο σκληρή για να πάρεις την απόφαση να φύγεις από τη σχέση που δεν έχει μέλλον. Την επόμενη φορά θα αναγνωρίσεις τα σημάδια από πιο νωρίς και δεν θα σε πληγώσει τόσο πολύ αυτή η διαδικασία.

● Μαθαίνεις τι σου αρέσει πραγματικά. Μπορεί εσύ να νομίζεις ότι τον άντρα τον θέλεις bad boy αλλά κάνοντας σχέση μαζί του να μην είναι τα πράγματα έτσι όπως τα περίμενες. Την επόμενη φορά λοιπόν έχε το μυαλό σου πιο ανοιχτό και βγες με έναν πιο συνεσταλμένο. Βγαίνοντας ραντεβού με διαφορετικούς τύπους θα μάθεις τι σου αρέσει πραγματικά.

● Μαθαίνεις πως σε έναν χωρισμό δεν έρχεται και το τέλος του κόσμου. Από την εφηβεία έως τώρα οι χωρισμοί είναι λιγότεροι επώδυνοι επειδή αφήνεις τον χρόνο να γιατρέψει τις πληγές. Τις πρώτες μέρες ή ακόμα και εβδομάδες αφήνεσαι στην στεναχώρια αλλά μετά σηκώνεις ψηλά το κεφάλι και είσαι έτοιμη για νέες περιπέτειες.

● Μαθαίνεις πως δεν μπορείς να αλλάξεις τον άλλον ή και να σε αλλάξει εκείνος. Όλοι πρέπει να κάνουν συμβιβασμοί σε μια σχέση αλλά ο συμβιβασμός δεν σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξεις τον χαρακτήρα σου. Την επόμενη φορά να βρεις έναν άντρα που να σου αρέσει ολοκληρωτικά από την αρχή γιατί αλλιώς στην πορεία της σχέσης όλα τα χαριτωμένα αρνητικά που είχε θα γίνουν σκέτο αρνητικά!

Είμαστε σίγουροι ότι κάπως έτσι αντέδρασες και εσύ όταν χώρισες!