Τα αγόρια μίλησαν: Αυτή η αντίδραση στο φλερτ τους ξενερώνει

10 άντρες απαντούν σε ένα κλασσικό ερώτημα.
Τα αγόρια μίλησαν: Αυτή η αντίδραση στο φλερτ τους ξενερώνειΠροσοχή, προσοχή! Χειμώνας είναι και πόσο κολλάει το σοφό ρητό «κάνει κρύο, καιρός για δύο».  Με αυτή τη λογική, το φλερτ πάει και έρχεται, οπότε πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για όσα θα ακολουθήσουν, ξεκινώντας με τα βασικά και τα κλασικά θέματα: «Πώς αντιδράμε στο φλερτ;». Ή καλύτερα:  «Πώς δεν αντιδράμε στο φλερτ». 

Ας δούμε τις απαντήσεις που μας έδωσαν 10 άντρες. 

Jason, 34

Η χειρότερη αντίδραση είναι η μη αντίδραση. Χίλιες φορές να μου πει ότι δεν γουστάρει, δεν θέλει, δεν ενδιαφέρεται, δεν της αρέσω παρά να μην αντιδράσει καν. Εκεί νιώθεις τιποτένιος, απογοητεύεσαι, χάνεις αυτοπεποίθηση και την πληρώνει η επόμενη που τη βρίζεις.

Γιώργος, 34

Δεν μου αρέσει να ανταποκρίνεται ανοιχτά και άμεσα. Θέλω να νιώθω ότι την «ψήνω» και ότι υπάρχει ένα level δυσκολίας. Χωρίς όμως να με γειώνει.

Κωστής, 36

Με ξενερώνει να δείχνει ενδιαφέρον, να της ζητάω τηλέφωνο και τελικά να μου δίνει Facebook.

Αντρέας, 31

Με χαλάει να το παίζει ντίβα. Είναι τρομερό που παραπονιέστε ότι δεν σας την πέφτουμε πια και όταν τελικά σας την πέφτουμε να το παίζετε πριγκίπισσες και να μας κοιτάτε αφ’ υψηλού. Αντί να εκτιμήσετε το γεγονός ότι βρίσκουμε το θάρρος να σας προσεγγίσουμε μας κάνετε και νιώθουμε τελειωμένοι.

Θανάσης, 28

Αυτό που κάνουν μερικά κορίτσια, να τις φλερτάρουμε και να μας αποπροσανατολίζουν χωρίς λόγο φέρνοντας τις φίλες τους ή βάζοντάς τις στη συνομιλία μας. 

Πέτρος, 29

Το να το ρίχνει στο φιλικό ή να είναι πολύ χύμα. Ή να μου πει κάτι τύπου «όχι ρε μ@@@@α ή φίλε μου».    

Μιχάλης, 41

Το «υφάκι» χωρίς λόγο. Το ότι σας την πέφτουμε δεν σημαίνει ότι είστε το επίκεντρο του κόσμου. Αν δεν ανταποκριθείτε θα πάμε παρακάτω. 

Δημήτρης, 28

Η ξινή μούρη. Εντάξει μαντάμ δεν είσαι ούτε η Ζιζέλ, ούτε εγώ ο Κλούνει. Κρέμα μια ταμπέλα που να λέει «μη μου την πέφτετε». 

Δημήτρης, 29

Δεν θέλω να είναι ντίρλα, να της μιλάω και να παίρνει το αγελαδίσιο ύφος της μπεκροκανάτας. 

Στέφανος, 27

Η αδιαφορία είναι ό,τι χειρότερο. Προτιμότερο είναι να σου πει ότι δεν ενδιαφέρεται παρά να κάνει ότι δεν υπάρχεις. 

Θέλεις κι άλλο; Δες ΕΔΩ ποιες ατάκες δεν θέλουν να ξανακούσουν ποτέ οι άντρες από στόμα γυναίκας.