Με αυτούς τους τρόπους η σχέση σου θα αντέξει περισσότερο

Απόφυγε τους τσακωμούς ή και τον χωρισμό με αυτές τις συμβουλές.
Με αυτούς τους τρόπους η σχέση σου θα αντέξει περισσότερο



Μια σοβαρή σχέση που κρατάει πάνω από χρόνο είναι πολύ εύκολα να παραμείνει δυνατή. Ο ενθουσιασμός χάνεται, μπαίνεις σε μια ρουτίνα και χωρίς να το καταλάβεις έχεις τον φίλο σου δεδομένο. Φυσικά το ίδιο ισχύει για εκείνον. Για να μην πέσεις σε αυτή την παγίδα που το δεν έχει happy ending πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε τα ακόλουθα:

 

● Πρέπει να κρατάς θετική στάση και να πιστεύεις στην σχέση σας γιατί αν δεν έχεις ελπίδες, ποιος ο λόγος να μείνεις ακόμα μαζί του;

● Μην ξεχνάς να του υπενθυμίζεις πόσο σημαντικός είναι για σένα. Το καθημερινό σου “σ'αγαπώ” δεν μετράει γιατί το λες μηχανικά.

● Όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί. Τις στιγμές που εκείνος δεν έχει διάθεση δώσ' του χρόνο για τον εαυτό του. Όταν θα νιώσει καλύτερα θα έρθει εκείνος από μόνος του σε σένα.

● Δωσ' του να καταλάβει την επιρροή που έχει στη ζωή σου. Σίγουρα θα το εκτιμήσει όταν του εξηγήσεις πως σε έχει εμπνεύσει εκείνος.

● Πάντα να συζητάς μαζί του ό,τι σε απασχολεί είτε είναι καλό είτε είναι κακό. Το να κρατάς τα προβλήματα για τον εαυτό σου δεν βοηθάει κανέναν.

● Μην ξεχνάς πως ο σεβασμός παίζει μεγάλο ρόλο σε μια υγιή σχέση. Μην τον υποτιμάς και να τον υποστηρίζεις σε ό,τι επιλέξει να κάνει.

● Που και που μπορείς να τον εκπλήξεις με ένα μικρό δωράκι, με ένα πρωινό στο κρεβάτι ή ακόμα να κάνεις την αγαπημένη του φαντασίωση πραγματικότητα. Αυτές οι μικρές κινήσεις κάνουν τη μεγάλη διαφορά σε μια σχέση!

Διάβασε επίσης:

Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι έχεις τέλεια σεξουαλική ζωή