Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γυναίκες αυτά πρέπει να κάνετε για να σας ερωτευτούμε

Τι, ψέματα θα σας πω;
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γυναίκες αυτά πρέπει να κάνετε για να σας ερωτευτούμε



 Ωραία τα ψηλοτάκουνα. Ωραία και τα προκλητικά ντυσίματα γυναίκες. Αλλά έτσι θα καταφέρετε να μας εντυπωσιάσετε. Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ του εντυπωσιασμού και του έρωτα. Το δύσκολο είναι το δεύτερο. Αλλά αν θέλετε να σας ερωτευτούμε διαβάστε και θα μάθετε…

ΟΚ, ο καθένας μας ζητάει διαφορετικά πράγματα. Αλλά είναι μερικά χαρακτηριστικά και κινήσεις που δεν θα μας κάνουν να ξεκολλάμε από πάνω σας. Τώρα αν τα καταφέρετε να ξέρετε πως μετά δεν θα μπορείτε να μας χωρίσετε. Ναι, για τέτοιο έρωτα μιλάμε.

-Σταματήστε να μας κυνηγάτε

Αν δούμε πως ενδιαφέρεστε για εμάς θα κολακευτούμε. Αν δούμε πως είστε τρελές και παλαβές (από τη φύση σας) για εμάς, τότε θα θεωρήσουμε δεδομένο πως εκεί θα είστε εκεί. Οπότε δεν δίνουμε σημασία γιατί η ατάκα «Έλα μωρέ, αυτή είναι κολλημένη εκεί» θα ακουστεί. Όχι, δεν είναι κολακευτικό για εσάς. Θέλουμε να δείχνετε πως σας αρέσουμε αλλά κάντε ένα βήμα πίσω για να κάνουμε εμείς δυο προς εσάς. Υπάρχει και η λογική του γραμματόσημου: Όσο φτύνεις κολλάει. Μην το παρακάνετε όμως γιατί θα μας εκνευρίσετε.

-Ακούσατε, ακούσατε…

Εσείς οι γυναίκες έχετε την κακή συνήθεια να μιλάτε από το πρωί που θα ξυπνήσετε, μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθείτε. Και στον ύπνο σας. Αν εμείς βρούμε μια γυναίκα που έχει διάθεση να ακούσει, θα την αφήσουμε να φύγει; Από το πρόβλημα στη δουλειά μέχρι το ντεφορμάρισμα της ομάδας (φτου μην την ματιάσω), όταν ακούτε μας αρέσει. Αν μας αρέσει θα σας ερωτευτούμε.

-Χαμογελάτε, τσάμπα είναι!

Εμένα όταν χαμογελάει με κάνει να ζαλίζομαι. Αν λοιπόν χαμογελάτε θα μας κάνετε να ανοίξει η καρδιά μας. Να νιώσουμε πως απέναντι είναι ένας άνθρωπος καλός, χαρούμενος και πάνω από όλα δεν είναι μίζερος. Αυτό είναι το πολύ σημαντικό. Αν εκμπέμπει μιζέρια ο άλλος (άντρας-γυναίκα) δεν υπάρχει λόγος για έρωτες. Ούτε για καφέ.

-Μην μας αφήνετε να διαλέγουμε που θα πάμε

Είναι πραγματικά μεγάλο πρόβλημα γυναίκες. Σας έχω πει ότι εμείς οι άντρες ούτε τα κορδόνια μας δεν μπορούμε να δέσουμε. Μην μας βάζετε ακόμη ένα άγχος. Ήδη είναι άγχος πως μας αρέσετε. Στο τέλος θα καταλήξουμε σε διαφημιστικό για αποσμητικό κατά του ιδρώτα…

-Δυναμισμό γυναίκες

Ένας άντρας θα έχει στο πλευρό του πολλές γυναίκες. Μια θα μείνει και αυτή θα είναι η πιο δυναμική. Εκείνη που θα κυνηγάει τα όνειρά της, τα θέλω της, θα πληρώσει και τον λογαριασμό άμα λάχει (μην το κάνετε. Είναι εκνευριστικό. Συνοδεύεστε!). Κάθε άντρας θέλει πλάι του μια τέτοια κοπέλα αλλά μην πάτε και στο άλλο άκρο και παριστάνεται τον Γιώργο Φούντα. Που παραλίγο να γίνει και James Bond!

-Μην μας ευνουχίζετε

ΟΚ, τα ξέρετε όλα. Θα τα ξέρετε για πάντα όλα γιατί και η Google είναι θηλυκό. Αλλά μην μας το πετάτε συνέχεια. Μας ευνουχίζετε. Αν μας γουστάρετε πραγματικά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να σας δώσουμε σημασία αφού μας την λέτε συνέχεια. Μπορείτε να διαφωνήσετε με όμορφο τρόπο. Όχι, το κατάβρεγμα με ποτήρι δεν είναι μέσα σε αυτούς.

-Απλά να είστε εσείς

Αυτό είναι και το μεγάλο μυστικό. Το έχω γράψει 100 φορές και ας είναι κουραστικό. Ο άνθρωπος που δεν θα κρύψει ποιος είναι, τι νιώθει και δεν φοβάται να το δείξει είναι τελικά και ο πιο ερωτεύσιμος. Και σε τελική ανάλυση, οι περισσότεροι άντρες έχουμε χορτάσει από μια κοπέλα που το έπαιζε δήθεν. Από μια πραγματική όμως κανείς δεν μπορεί να χορτάσει…

ΥΓ: Τώρα αν δεν καταφέρετε να σας ερωτευτεί ο εκλεκτός σας δεν πειράζει. Αυτός χάνει…

Διαβάστε ΕΔΩ τι λείπει από τους παντρεμένους