5 λόγοι που δεν χρειάζεται να έχεις αγόρι αυτή τη περίοδο

Λέγεται και ρεαλισμός!



Αυτή την περίοδο είσαι στο demi! Από τη μια θέλεις να ξεκινήσεις μια σχέση και από την άλλη δεν θέλεις κιόλας! Όταν δεν ξέρεις τι θέλεις το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην πιέσεις καμία κατάσταση και να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχτούν μόνα τους! Και η κατάσταση τείνει στο να μείνεις μόνη σου. Και ιδού 5 λόγοι για να στο εξηγήσω: 

1. Mόλις χώρισες!
Μετά από έναν χωρισμό χρειάζεσαι το χρόνο σου για να ξεπεράσεις μια συναισθηματική κατάσταση και να πας στην επόμενη. Και είναι απλά τα πράγματα. Αν προχωρήσεις αμέσως στην επόμενη σχέση χωρίς να περάσεις την υποχρεωτική μεταβατική περίοδο τότε πρόκειται για μια κατάσταση rebound!
Eκτός και αν συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου...και μετά προσγειώθηκες στην πραγματικότητα!

2. Νιώθεις μοναξιά
Αυτή είναι και η μεγαλύτερη λούμπα που μπορείς να πέσεις! Και ξέρεις γιατί; Διότι δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις πως και αυτό το αίσθημα είναι απαραίτητο σε αυτή τη ζωή και όσο μεγαλώνεις αυτή η κατάσταση σε βοηθάει να βρεις τον βαθύτερο εαυτό σου και να ξέρεις τι σου γίνεται και τι ζητάς. Γι΄αυτό μην πέφτεις στην παγίδα και κάνεις έτσι απλά μια σχέση προκειμένου να μην είσαι μόνη σου. Δεν θα είσαι happy με αυτό τον τρόπο!

3. Είσαι στο μεταίχμιο για μια μεγάλη επαγγελματική αλλαγή!
Η μαγική λέξη είναι μια: FOCUS! Αν έχεις αγόρι στην προκειμένη το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σου αποσπάσει την προσοχή! Διότι ξέρεις πως είναι αυτά. Το μυαλό σου δεν θα αναπαράγει δημιουργικές ιδέες αλλά διάσπαρτες και αυθόρμητες αγαπουλίστικες σκέψεις!LOVE, LOVE παντού!

4. Θέλεις να κάνεις ταξίδια!
Μήπως έχεις δει το Eat, Pray, Love όπου η Elizabeth Gilbert βρήκε τον έρωτα της ζωής της στο Bali ενώ προσπαθούσε να βρει τον εαυτό της; Μπορεί και εσύ να θέλεις να δοκιμάσεις την τύχη σου και να αποκτήσεις νέες εμπειρίες, γιατί να έχεις μια σχέση που να σε κρατάει;

5. Όλες οι φίλες σου βρίσκονται σε σχέση!
Ε, και; Άφησέ τις να κάνουν τη ζωή τους και εσύ συνέχισε τη single ζωή σου, αρκεί να είσαι καλά! Δεν χρειάζεται να είσαι του τρελού επειδή είσαι μόνη σου! Και να ξέρεις πως έχεις προνόμια που πολύ ζηλεύουν οι φίλες σου και δεν το παραδέχονται for sure!

Θέλεις να πας σε ένα μέρος που ο κόσμος είναι χαρούμενος και μιλάει με το διπλανό του; Πήγαινε κλουβί! Τώρα που είσαι single είναι το ιδανικό μέρος!