Εξομολογήσεις ενός άντρα : Τα είδη πορνό που βλέπουμε και δεν το λέμε

Καλά, δεν το κάνουμε και στα κρυφά…
Εξομολογήσεις ενός άντρα : Τα είδη πορνό που βλέπουμε και δεν το λέμε



Τι είναι μια ταινία πορνό για έναν άντρα; Μια ένοχη απόλαυση που δεν το λέει ποτέ στην κοπέλα του και κάθε φορά που τον ρωτάει απαντά «Εγώ δεν έχω δει ποτέ». Αλλά έχει δει. Και μερικά είναι λίγο έως πολύ περίεργα.

Εντάξει, εγώ δεν ξέρω από αυτά, ένας φίλος μου μού τα είπε και εγώ σας τα γράφω. Επειδή όμως δεν υπάρχει περίπτωση να με πιστέψετε, θα σας πω τι βλέπει το αγόρι σας στα κρυφά. Γιατί στα φανερά αυτά που σας λέει δεν ισχύουν.

-Video με οδηγίες

Τι νομίζετε γυναίκες; Πως ο καλός σας αποκτά τόση πείρα από το πουθενά; Λαθεύετε! Εμείς οι άντρες θέλουμε να προοδεύουμε στον τομέα σεξ και υπάρχουν tutorial video στον μαγικό κόσμο του διαδικτύου που μας δείχνουν πώς να πετύχουμε όλα αυτά τα περίεργα που βλέπουμε στις ταινίες πορνό. ΟΚ, η γνώση αποκτάτε και εμπειρικά, αλλά σε τελική ανάλυση η γνώση είναι δύναμη. Ακόμη και στο σεξ.

-Porn Music videos

Είναι μια καινούργια μόδα. Φανταστείτε το σαν συρραφή από σκηνές με μουσική. Μπορεί να σας φαίνεται λίγο βαρετό αλλά όλο και περισσότεροι άντρες γίνονται fan. Τώρα ποιος… φτιάχνεται με το να ακούει την Nicki Minaj με σκηνές πορνό, σόρυ εγώ δεν το καταλαβαίνω…

-Lesbian Porn

Εντάξει το ξέρατε. Γιατί έχουμε όμως τέτοια μανία με τα girl on girl videos δεν ξέρετε. Θα σας πω λοιπόν. Έχετε δει στην πραγματική ζωή ποτέ δυο supemodels να φιλιούνται στον δρόμο έτσι; Ή να κάνουν όσα έχουμε δει; Όχι. Και επειδή η πραγματική ζωή με το σινεμά διαφέρουν παρασάγγας βλέπουμε την φαντασίωση οπτικοποιημένη.

-Asian Porn

ΟΚ, είναι λίγο ρατσιστικό. Αλλά σε όλο τον πλανήτη, σε όλα τα site πορνό, το συγκεκριμένο είδος είναι μέσα στο top-3 επισκεψιμότητας. Ο λόγος που μας αρέσει είναι πολύ απλός. Έχουμε δει τις γκέισες και νομίζουμε πως όλες οι γυναίκες εκ Ανατολής ορμώμενες είναι έτσι. Εεε, στις ταινίες κάπως έτσι είναι. Στην πραγματική ζωή, όχι.

-Vinyl Porn

Εδώ πάμε στην κατηγορία «φετίχ» του καθενός. Ένα από αυτά είναι τα vinyl. Αυτό το ύφασμα που εμείς οι άντρες το λέμε «αυτή ρε με το λαμπερό δερμάτινο». Εγώ προσωπικά ποτέ δεν το κατάλαβα γιατί, η πλειοψηφία έχει διαφορετική άποψη, οπότε ποιος είμαι εγώ να πάω κόντρα με τις μάζες;

-Squirting Porn

 Eδώ υπάρχει απλά η περιέργεια του «πως διάολο μπορώ να το κάνω και εγώ αυτό;». Υπάρχουν και tutorial videos (δεν πιάνουν) και φυσικά όλοι οι άντρες τα βλέπουν για να καταλάβουν πως γίνεται. Μετά αποφασισμένοι, προσπαθούν αν το δοκιμάσουν. Ένας στους 10 τα καταφέρνει. Οι υπόλοιποι εννέα συνεχίζουν τα views…

-Video αυτοϊκανοποίησης amateur

Προσέξτε τις δυο λέξεις στο τέλος. Θα σας πω άλλες δυο για να καταλάβετε γιατί: Ψυχολογία κλειδαρότρυπας. Αυτό.

Δείτε ΕΔΩ τι πορνό βλέπουν οι γυναίκες...