Ερωτεύτηκες online; Αυτά είναι που πρέπει να ξέρεις

Ίσως να βρήκες τον έρωτα της ζωή σου, ίσως και όχι.
Ερωτεύτηκες online; Αυτά είναι που πρέπει να ξέρεις



Υπάρχουν πλέον πολλοί τρόποι για να γνωρίσεις κάποιον μέσω του διαδικτύου. Οι περισσότεροι,  δεσμευμένοι ή όχι, έχουν δημιουργήσει από ένα online προφίλ. Ειδικά τα dating app είναι πλέον διαδεδομένα. Είναι αρκετά λογικό μιας και δεν είναι τόσο χρονοβόρο όσο ένα κανονικό ραντεβού και είναι ό,τι πρέπει για τους ντροπαλούς. Μπορείς όμως όντως να ερωρευτείς κάποιον που δεν έχεις γνωρίσει ποτέ;

Μπορεί το ένα μήνυμά του να σου δημιουργήσει πεταλούδες στο στομάχι ή να κάνει την καρδιά σου να χτυπά δυνατά και είναι λογικό αυτό να συμβαίνει. Όμως δεν παύει να είναι ένας άνθρωπος που δεν έχεις γνωρίσει ποτέ.

Μπορεί στα μηνύματα να μοιάζει ο σύντροφος των ονείρων σου αλλά κράτα μικρό καλάθι. Μπορεί από κοντά η χημεία σας να μην είναι τόσο καλή όσο νόμιζες. Φρόντισε αν τα συναισθήματα γίνονται όλο και πιο έντονα να βρεθείται από κοντά για να είσαι σίγουρη ότι δεν χάνεις χρόνο μαζί του.

Μην είσαι πολύ αυστηρή μαζί του. Ίσως να μην είναι αυτός που ήθελες, που είχες στο μυαλό σου αλλά ίσως να είναι ακόμα καλύτερος απ’ ότι περίμενες! Δώσ’ του μια ευκαιρία να σου αποδείξει τον εαυτό του.