Έχεις συνέχεια όρεξη για σεξ; Πώς να το ξεχάσεις για να μην τρελαθείς

Κάτι πρέπει να κάνεις και συ αφού δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα.
Έχεις συνέχεια όρεξη για σεξ; Πώς να το ξεχάσεις για να μην τρελαθείς



Για να βρίσκεσαι εδώ σημαίνει ότι έχεις ορμές. Είτε έχεις να κάνεις σεξ έναν αιώνα, είτε δυο εβδομάδες, μικρό το κακό. Το θέμα είναι τι θα κάνεις τώρα, για να βγάλεις αυτή την πράξη χαράς από το μυαλό σου και να απελευθερωθείς από μία σκέψη που σου τριβελίζει συνέχεια το μυαλό. 

1. Απόφυγε ταινίες, σειρές και εκπομπές που έχουν σχέση με το σεξ ή καλλίγραμμους άντρες. Τι καλύτερο από το να δεις Δευτέρα βράδυ enikos με καλεσμένο τον Νίκο Φίλη; Ή τη «Νύχτα των Ζωντανών Νεκρών»; Και σταμάτα, επιτέλους, να βλέπεις στο YouTube τις σειρές του Παπακαλιάτη. 

2. Φούλαρε το πρόγραμμά σου. Αν έχεις μπόλικο ελεύθερο χρόνο τότε προφανώς και θα σκέφτεσαι όλη την ώρα το σεξ. Αν όμως είσαι απασχολημένη όλη την ώρα τότε θα είσαι μια χαρά. 

3. Αυτοϊκανοποιήσου. Όχι όμως με συνοπτικές διαδικασίες. Πάρε το χρόνο σου και απόλαυσε τη στιγμή μέχρι να συνειδητοποιήσεις ότι μερικές φορές ο αυνανισμός μπορεί να είναι τόσο καλό (σχεδόν) όσο το σεξ. 

4. Κάνε παρέα με ανθρώπους που δεν κάνουν σεξ και δεν τους νοιάζει και καθόλου. Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις με ζευγάρια που είναι παντρεμένα μια αιωνιότητα και επίσης έχουν ξεχάσει πώς γίνεται το σεξ. 

5. Βάλε στην ντουλάπα τα σατέν σεντόνια και τα νεγκλιζέ και πέσε για ύπνο με τη φόρμα από το Γυμνάσιο και το φούτερ που έχει στάμπα μια τεράστια αρκούδα. Όσο λιγότερα ερεθίσματα έχεις, τόσο το καλύτερο. 

6. Θες δεν θες με το χρόνο θα το ξεχάσεις. Η αρχή είναι η δύσκολη. 

Καλό κουράγιο! 

Σημείωση: Ο καλύτερος τρόπος για να σταματήσεις να σκέφτεσαι συνέχεια το σεξ είναι να κάνεις σεξ. 

Δες ΕΔΩ 10 λόγους για τους οποίους οι άντρες προτιμούν το σεξ με μεγαλύτερες γυναίκες.