Σεξ: Γιατί δεν έρχεσαι σε οργασμό; Υπάρχουν 8 διαφορετικοί λόγοι

Τι μπορεί να πηγαίνει στραβά;
Σεξ: Γιατί δεν έρχεσαι σε οργασμό; Υπάρχουν 8 διαφορετικοί λόγοι



Ωραία, λοιπόν, δεν μπορείς να έρθεις σε οργασμό, όπως όλες μας πολλές φορές.  Αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που δεν πάει καλά με την περίπτωσή σου; Υπάρχουν 8 διαφορετικές εξηγήσεις γι’ αυτή την υπόθεση. Διαφορετικοί επιστήμονες εξήγησαν στο cosmopolitan.com τι μπορεί να πηγαίνει στραβά. 

1. Παίρνεις φάρμακα που επηρεάζουν τη σεξουαλική σου ζωή και κατ’ επέκταση τους οργασμούς σου. Υπάρχουν φάρμακα για την κατάθλιψη, το άγχος και άλλες παθήσεις που μειώνουν τις ορμόνες του σεξ με αποτέλεσμα να ψάχνεις τους οργασμούς σου. Μίλα με τον γιατρό σου για να δεις αν υπάρχει κάποια εναλλακτική αγωγή που δεν έχει επίδραση στη σεξουαλική σου ζωή. 

2. Το σεξ συνοψίζεται σε μια- δυο διεισδύσεις. Πολλοί άντρες πιστεύουν ότι είναι τρομεροί στο σεξ αλλά στην πραγματικότητα δεν έχουν ιδέα τι κάνουν. Ένα «μπες-βγες», πάντως, δεν είναι αρκετό. Προσπάθησε να διεγείρεις την κλειτορίδα σου με το χέρι σου ή οποιοδήποτε sex gadget. 

3. Τα προκαταρκτικά δεν είναι αρκετά. Πολλές γυναίκες προσποιούνται τους οργασμούς τους επειδή ακριβώς οι άντρες μπαίνουν κατευθείαν στο ψητό. Πώς να ερεθιστείς χωρίς την κατάλληλη προετοιμασία, πώς; Πες του να πάρει το χρόνο του μέχρι να γίνει η διείσδυση. 

4. Είσαι πολύ στρεσαρισμένη για να απολαύσεις το σεξ. Δεν είναι λίγα τα κορίτσια που αγχώνονται κατά τη διάρκεια του σεξ για μία ενδεχόμενη εγκυμοσύνη ή μήπως κολλήσουν κάποιο αφροδίσιο νόσημα. Έτσι, παραμένουν σφιγμένες και δυσκολεύονται να αφεθούν. 

5. Δεν ξέρεις τι σου ταιριάζει. Το σώμα σου, χρειάζεται εξερεύνηση και θέλεις χρόνο για να μάθεις τι σε κάνει να αισθάνεσαι καλά. Προσπάθησε να αυνανίζεσαι συχνά και φυσικά να καθοδηγείς/να ανακαλύπτεις με το σύντροφό σου τι σου αρέσει και τι όχι. 

6. Σκέφτεσαι πολύ ότι πρέπει να έρθεις σε οργασμό. Αν αυτή η σκέψη τριγυρνάει κατά τη διάρκεια του σεξ στο μυαλό σου, τότε δεν πρόκειται να έρθεις σε οργασμό. Ξέχασέ το και αφέσου. Θα σου έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις. 

7. Δεν είσαι αρκετά υγρή, που σημαίνει ότι ίσως χρειάζεσαι λίγο λιπαντικό παραπάνω. Το 40% των γυναικών δεν παράγουν αρκετά φυσικά υγρά, ώστε να απολαύσουν το σεξ. Χρησιμοποίησε μπόλικο λιπαντικό ή προφυλακτικά με έξτρα λιπαντικό. Απλό. 

8. Μπορεί να υπάρχει κάποιο ανατομικό πρόβλημα που ίσως χρειάζεται να ελέγξεις. Τα πραγματικά ιατρικά προβλήματα που είναι δύσκολο να ξεπεραστούν είναι σπανιότατα και χρειάζονται συζήτηση με το γιατρό σου. 

Δες ΕΔΩ 8 πληροφορίες που δεν ξέρεις για το doggy style.