7 νέοι τρόποι για να χρησιμοποιήσεις τον δονητή σου

Σήμερα θα καινοτομήσεις.
7 νέοι τρόποι για να χρησιμοποιήσεις τον δονητή σου



Τη σήμερον ημέρα δεν υπάρχει γυναίκα που να μην διαθέτει το δικό της δονητή. Άλλωστε, όπως έχουμε πει πολλές φορές εδώ στο FollowMe η αυτοϊκανοποίηση είναι υγεία και ομορφιά. Αλλά και αυτή πολλές φορές καταντάει ρουτίνα. Γι’ αυτό και σήμερα, θα σου δώσουμε ιδέες για τους εναλλακτικούς τρόπους τους οποίους θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το γκατζετάκι σου με ή χωρίς το σύντροφό σου.

Έτσι για αλλαγή. 

1. Μακριά από την κλειτορίδα σου. Αυτή τη φορά δοκίμασε να μην το βάλεις πάνω στην κλειτορίδα σου αλλά κοντά σε αυτή. Κάνε κυκλικές κινήσεις για μερικά λεπτά δυο εκατοστά πιο δεξιά. Δοκίμασε, ακόμη, να το ακουμπήσεις στο σημείο ανάμεσα στον πρωκτό σου και στο αιδοίο σου. 

2. Βαλ’ το στο λαιμό σου. Ο λαιμός είναι ερωτογενής ζώνη οπότε ξάπλωσε στο κρεβάτι σου, κλείσε τα μάτια και πάτα on ενώ αυνανίζεσαι. 

3. Το σημείο «G» του άντρα είναι το περίνεο. Δοκίμασε να ακουμπήσεις το δονητή σου εκεί αφού πάρεις διακριτικά το «οκ». 

4. Χαλάρωσε και άσε το αγόρι σου να σου κάνει στοματικό έρωτα. Εν τω μεταξύ, βάλε το δονητή σου στο στήθος και τις θηλές σου. 

5. Ζήτα από το σύντροφό σου να σε δέσει και πες του να χρησιμοποιήσει το δονητή πάνω σου όπως θέλει. 

6. Άφησε το δονητή στη μέση του κρεβατιού σου και ξάπλωσε πάνω του μπρούμυτα χωρίς να το αγγίζεις, με τέτοιο τρόπο που να ακουμπάει κατευθείαν την κλειτορίδα σου. 

7. Κλασικό αλλά καλό. Κάνε πρωκτικό σεξ και βάλε παράλληλα το δονητή στον κόλπο σου. 

Δες ΕΔΩ πώς να πετύχεις τον τέλειο οργασμό.