F@ck buddy: Αναγκαίος ή περιττός; Οι συντάκτριες του FollowMe απαντούν

Ώρα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις.
F@ck buddy: Αναγκαίος ή περιττός; Οι συντάκτριες του FollowMe απαντούν



Όλες οι γυναίκες τη σήμερον ημέρα έχουμε ένα αγόρι στη ζωή μας το οποίο ρωτάμε ανά διαστήματα αν κοιμάται ώστε να κάνουμε μια μεταμεσονύχτια συνάντηση. Ο λεγόμενος «f@ck buddy» είναι εκεί για να μας προσφέρει απλόχερα υπέροχο σεξ χωρίς δεσμεύσεις. Είναι όμως όλα τόσο ρόδινα όσο φαίνονται;  Εδώ στα γραφεία του FollowMe το συζητήσαμε και καταλήξαμε στα παρακάτω συμπεράσματα (για ευνόητους λόγους θα σας τα πούμε με ψειδώνυμα). 

Μανίνα: Τάσσομαι υπέρ των f@ck buddies αν είσαι ένας συνειδητοποιημένος άνθρωπος που ξέρει τι θέλει. Γιατί πολύ απλά ικανοποιείς τις ορμές σου και έχεις ενεργό σεξουαλική ζωή. Αν από την άλλη ψάχνεις σχέση, κάνεις και σχέση. Αν θέλεις να κάνεις απλά σεξ, κάνεις σεξ. 

Ζήνα: Γενικώς, ο f@ck buddy δεν είναι άσχημη ιδέα γιατί συνήθως αυτός ο τύπος κάνει εξαιρετικό σεξ αλλά δεν είναι για τίποτα παραπάνω. Οπότε είναι κάτι που έχεις αποδεχτεί. Η παγίδα, όμως, είναι ότι ενδεχομένως με τον καιρό να συμβιβαστείς με τη μετριότητα και να μην ψάχνεις κάτι παραπάνω. Και επίσης να έχεις ξεχάσει πώς είναι να είσαι με έναν άνθρωπο που πραγματικά σου αρέσει. 

Ρήνα: Παιδιά τέτοιες καταστάσεις χρειάζονται και τις κατάλληλες ισορροπίες. Η σωστή λέξη είναι «τόσο, όσο». Ο f@ck buddy είναι η ιδανική περίπτωση αν θέλεις να είσαι προσηλωμένη στους στόχους σου και στην καριέρα σου. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε αποδιοργανώσει, ούτε να αναστατώσει τη ζωή σου. Αν θέλεις, λοιπόν, να γλιτώσεις τα δράματα, τότε είναι ό,τι πρέπει. Επειδή όμως μια ζωή την έχουμε καλύτερα ψάξε τον άνθρωπο που θα σου δώσει το 100%.  

Μαρίνα: Η εμπειρία μου λέει ότι αργά ή γρήγορα κάποιος από τους δύο θα θέλει κάτι παραπάνω. Αυτός νομίζω ότι είναι ο μόνος να καταστρέψει μία υγιή καθαρά σεξουαλική σχέση. 

Σταματίνα: Δεν βρίσκω κάτι κακό σε μία σχέση τέτοιου είδους. Ειδικά, αν υπάρχει φιλικό κλίμα και οικειότητα τότε μπορεί να κρατήσει και πολύ. Το σεξ χωρίς δεσμεύσεις, χωρίς περιορισμούς και χωρίς το φόβο μίας λάθος σχέσης μπορεί να είναι πολύ απολαυστικό. 

Κι αν οι απόψεις διίστανται το μόνο σίγουρο είναι πως ο σωστός ο F@ck buddy είναι εκείνος που:

α. του τηλεφωνείς στο άσχετο μια Δευτέρα βράδυ να έρθει για καφέ και ξυπνάς Τρίτη πρωί με το πλατύ χαμόγελο του καλού σεξ, 

β. σε αγαπάει γι αυτό που είσαι όπως κι αν είσαι (ναι, ακόμη και με το μαλλί ζούγκλα ή με το βαμβακερό βρακί με τις βαρκούλες) και δεν σε κρίνει ποτέ,

γ. είναι εκεί για σένα όποτε έχεις ανάγκη από καλό σεξ χωρίς άγχη και 

δ. δεν παντρεύεται ΠΟΤΕ πριν από σένα! 

 

Δες ΕΔΩ 7 νέους τρόπους για να χρησιμοποιήσεις το δονητή σου.