Τι γίνεται σε ένα sex shop; Ένας πρώην υπάλληλος μας λύνει τις απορίες!

Εποχικά είδη, περίεργοι πελάτες και πικάντικες προτάσεις!
Τι γίνεται σε ένα sex shop; Ένας πρώην υπάλληλος μας λύνει τις απορίες!



Ποιος θα περίμενε ότι στην εποχή του ίντερνετ, οι άνθρωποι θα αγόραζαν ακόμη σεξουαλικά βοηθήματα από φυσικά καταστήματα; Κι όμως, από τα κακόφημα sex shop μέχρι τις σαλονάτες μπουτίκ του είδους, τίποτα δεν συγκρίνεται με το να βλέπεις το εμπόρευμα… σπαρταριστό σπαρταριστό.

Ενώ, έχουμε στοιχεία από έρευνες σχετικά με το πορνό -όπως το ιδανικό μέγεθος πέους ή τι τελικά βλέπουν οι γυναίκες- το ζήτημα της επίσκεψης σε ένα sex shop παραμένει ταμπού, τη στιγμή που εκεί όλα τα ταμπού εξαφανίζονται. Ειρωνεία, ε!

Βέβαια, ακόμη και σήμερα ένας πολύ μεγάλος αριθμός ανθρώπων επισκέπτονται τα sex shop. Το #FollowMe μίλησε με βετεράνους της βιομηχανίας διαπιστώνοντας ότι τελικά ο ταμίας εκεί ξέρει πολύ περισσότερα για σένα από ότι θα μπορούσες να φανταστείς-αν και κατά βάση δεν θα ήθελες κάτι τέτοιο.

  • Κι όμως, υπάρχουν εποχικά είδη!

Ανάλογα την εποχή του χρόνου, διαφοροποιούνται και οι προτιμήσεις των καταναλωτών. Για τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου την τιμητική του έχει οτιδήποτε σχετίζεται με το πρωκτικό σεξ, όπως λιπαντικά και kit για αρχαρίους. Την περίοδο των Χριστουγέννων, τις πρώτες θέσεις στις λίστες δώρων (!) καταλαμβάνουν δονητές, ντίλντο κι ομοιώματα πέους. Είτε για πλάκα είτε ως παρηγοριά στα αυξανόμενα κρούσματα χωρισμών!

  • Τα dark room ζουν και βασιλεύουν!

Σε ορισμένα sex shop υπάρχουν σκοτεινά δωματιάκια-θάλαμοι όπου προβάλλονται ταινίες πορνό. Όσο εσύ αναρωτιέσαι γιατί κάποιος να ικανοποιήσει τις ανάγκες του σε ένα κοινόχρηστο μέρος αμφιβόλου υγιεινής με ελάχιστη ηχομόνωση, έχουμε να σου πούμε ότι αυτός είναι κι ο λόγος. Διαφορετικά, λέγεται και φετίχ!

  • Για όλα φταίει η ταμπέλα…

Τα καταστήματα μπορούν να πουλήσουν εντελώς παράνομα πράγματα, αν τα ονομάσουν κάπως αλλιώς. Είναι εκείνα τα διάφορα μικρά μπουκαλάκια αραδιασμένα δίπλα από τα ταμεία που πλασάρονται ως καθαριστικό CD, παπουτσιών ή γυαλιστικά. Ο λόγος για τα poppers! Πρόκειται για χημικές ουσίες που εισπνέονται, προκαλώντας αισθήματα ευφορίας.

  • Όλοι οι καλοί χωράνε!

Δεν υπάρχουν διακρίσεις σε ένα sex shop. Οι πελάτες μπορεί να είναι straight, gay, bi, trans, οποιασδήποτε ηλικίας και κοινωνικού status. Ενώ, υπάρχουν οι περιπτώσεις αυτών που το επισκέπτονται για πλάκα, άλλοι από περιέργεια, κάποιοι για να αγοράσουν και μια μικρή κατηγορία χωρίς να θέλουν κάτι. Απλά μπαίνουν να δουν το εμπόρευμα. Φάτε μάτια ψάρια, δηλαδή. Δυστυχώς, υπάρχει ένα 1% που αποφασίζουν ότι τα ψώνια εκεί είναι οικογενειακή υπόθεση, συνοδεύοντας ανήλικους. Όπως είναι φυσικό, η είσοδος κάτω των 18 απαγορεύεται, αλλά έχουν υπάρξει περιπτώσεις που ο υπάλληλος πρόσεχε το μωρό στο καροτσάκι για να μπορέσει η μαμά να κάνει ανενόχλητη τα ψώνια της.

  • Σεξουαλικές προ(σ)κλήσεις…

Παντού υπάρχουν, όσο κι αν αρχικά δεν το αντιλαμβάνεσαι. Τελικά, τα πιο περίεργα παιχνίδια και σκηνικά σεξ συμβαίνουν πολύ πιο κοντά μας από ότι νομίζουμε. Χαρακτηριστικά, ένας φίλος και πρώην υπάλληλος σε sex shop εξομολογήθηκε «Είμαι δόλωμα για τους swingers. Την πρώτη φορά που με κάλεσαν εξυπηρετούσα ένα νεαρό ζευγάρι στο διάδρομο με τα φετιχιστικά αξεσουάρ». Από την άλλη, οι λάτρεις του BDSM είναι πιο ανοικτοί, διοργανώνοντας παιχνίδια στα οποία οι νέοι guest είναι ευπρόσδεκτοι.

Διάβασε ΕΔΩ μια αληθινή εξομολόγηση για όσα συμβαίνουν σε ένα VIP Sex party

Sex: Οι σεξουαλικές σου φαντασιώσεις είναι σπάνιες ή... μπα; Κάνε το τεστ!