Τα δάκρυα του οργασμού: Κλαις και εσύ μετά τον αυνανισμό;

Τώρα δεν είσαι μόνη!
Τα δάκρυα του οργασμού: Κλαις και εσύ μετά τον αυνανισμό;



Όλοι αυνανίζονται σε αυτό τον κόσμο. Και αυτοί που δεν αυνανίζονται θα πρέπει να ξεκινήσουν να το κάνουν. Γιατί όπως έχουμε ξαναπεί πολλές φορές, ο αυνανισμός είναι υγεία και μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα. Φυσικά και πνευματικά. 

Συνήθως, ο αυνανισμός μας αφήνει με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο, αλλά τι συμβαίνει όταν μας αφήνει με δάκρυα στα μάτια; Είναι φυσιολογικό; Είναι μια κατάσταση που πρέπει να μας ανησυχεί; 

Με άρθρο της στο Elite Daily, η συγγραφέας Sheena Sharma περιγράφει όλες εκείνες τις φορές που μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Για την ακρίβεια, προσπάθησε να ανακαλύψει αν πίσω από το κλάμα κρύβεται ένα βαθύτερο πρόβλημα. 

Καταρχάς, αναφέρθηκε στο λεγόμενο «crygasm», το κλάμα δηλαδή μετά από έναν οργασμό. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που κλαίνε ανεξέλεγκτα μετά από μία δυνατή σεξουαλική εμπειρία και αυτό διότι σχετίζεται με τη συναισθηματική τους απελευθέρωση. Με τον ίδιο τρόπο εκφράζεται και το συναίσθημα του οργασμού μετά από έναν καλό αυνανισμό. 

Υπάρχει όμως και η περίπτωση που το κλάμα μπορεί να είναι πρόβλημα. Πολλές γυναίκες νιώθουν μοναξιά και κατάθλιψη μετά από έναν αυνανισμό, εξού και τα δάκρυα. 

Η συγγραφέας Logan Hill αναφέρει πως οι γυναίκες που τους κατακλύζουν συναισθήματα κατάθλιψης σε σταθερή βάση πρέπει να επισκεφτούν ψυχολόγο. 

Η εξήγηση όμως μπορεί να είναι και ακόμα πιο απλή. Τα κορίτσια που έχουν καιρό να αυνανιστούν, έχουν συσσωρευμένη ένταση στον οργανισμό τους την οποία εκείνη τη στιγμή απελευθερώνουν. Έτσι, ξεσπούν με αυτό τον τρόπο.  Ακούγεται κάπως λογικό. 

Δες ΕΔΩ 8 διαφορετικούς λόγους που δεν έρχεσαι σε οργασμό.