Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν ότι σε θέλει πίσω

Ξαφνικά τον βλέπεις συνεχώς μπροστά σου; Ρωτάει τις φίλες σου για σένα; Κάτι θέλει να σου πει ο πρώην...



Έχεις χωρίσει, βασικά αυτός σε χώρισε και είσαι στη διαδικασία να το ξεπεράσεις. Ατελείωτες ώρες συζητήσεων με τις φίλες σου, ποτά, βόλτες, κλάμα και γενικά πολλές ψυχολογικές μεταπτώσεις. Με τον καιρό το ξεπερνάς και εκεί που λες τώρα θα κάνω μια νέα αρχή, εμφανίζεται μπροστά σου. Και αρχίζει νέος κύκλος συζητήσεων με τις φίλες σου, αναλύσεων και φυσικά αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που θέλει. Λοιπόν για να μην σπας το κεφάλι σου αδίκως, αν θέλει να γυρίσει πίσω υπάρχουν κάποια σημάδια που δείχνουν τις προθέσεις του και δεν πρέπει να τα αγνοήσεις.

1. Επικοινωνεί μαζί σου για χαζούς λόγους.

Οι άνθρωποι όταν χωρίζουν συνειδητά δεν κρατούν επικοινωνία με τον πρώην. Αυτό είναι κανόνας. Δεν απαντούν σε τηλέφωνα, σε μηνύματα, με λίγα λόγια εξαφανίζονται. Αν όμως ενώ έχεις χωρίσει βλέπεις πως επικοινωνεί μαζί σου για χαζούς λόγους, τύπου “πήρα να δω τι κάνεις” σημαίνει πως το έχει ξανασκεφτεί και δεν είναι σίγουρος για την απόφασή του.

2. Ρωτάει για σένα.

Αν κατά τη διάρκεια του χωρισμού δεν έχετε πιαστεί στα χέρια και οι γείτονες δεν έχουν καλέσει την αστυνομία τότε είναι μια φυσιολογική εξέλιξη να υπάρχει ενδιαφέρον και να θέλει να μάθει αν είσαι καλά, όπως άλλωστε κι εσύ από την πλευρά σου. Οκ, αυτό ισχύει για ένα μικρό χρονικό διάστημα γιατί αν μήνες μετά τον χωρισμό ψάχνει τρόπο να πετύχει τις φίλες σου και να τις περάσει από ανάκριση, τότε κάτι θέλει να σου πει..!

3. Τον βλέπεις συνεχώς μπροστά σου.

Εσύ έχεις αποφασίσει να συνεχίσεις τη ζωή σου, αρχίσεις να βγαίνεις με τις φίλες σου και εκεί που έχεις πιει την τρίτη τεκίλα και προσπαθείς με κόπο να ξεχάσεις, εμφανίζεται ξανά μπροστά σου. Και λέμε ξανά γιατί την προηγούμενη μέρα τον πέτυχες τυχαία στο καφέ που ξέρει ότι συχνάζεις, στο περίπτερο της γειτονιάς σου και στο σινεμά. Μην τρομοκρατηθείς, αλλά έχει βρει τον τρόπο να σε παρακολουθεί, να μαθαίνει δηλαδή τις κινήσεις σου απλά δεν έχει το θάρρος να σου πει ότι θέλει να πάρει τον δρόμο της επιστροφής.

4. Εχει ίδια συμπεριφορά όπως όταν ήσασταν μαζί.

Όλες οι σχέσεις στο ξεκίνημά τους ζουν αυτό το μαγικό, το ρομαντικό βγαλμένο από ταινίες του Hollywood . Βόλτες με τα χεράκια πιασμένα, εκδρομές, δεν αντέξει ο ένας μακριά από τον άλλον και δεκάδες μηνύματα ανά λεπτό. Επιστροφή στην πραγματικότητα! Όλα αυτά κρατούν λίγο, πολύ λίγο γιατί μετά αρχίζει η γκρίνια και για να βγεις μία βόλτα θα πρέπει αρχικά να του το προτείνεις εσύ και να παρακαλέσεις και λίγο γιατί ξαφνικά θα νιώθει κουρασμένος ή θα έχει κανονίσει κάτι με τους φίλους του. Αν λοιπόν μετά τον χωρισμό σας, σου συμπεριφέρεται κάθε φορά που σε βλέπει όπως στο ξεκίνημα της σχέσης σας τότε είναι σίγουρο ότι θέλει μια δεύτερη ευκαιρία.

5. Στο λέει.

Ο πιο ασφαλής συγχρόνως και ακούραστος τρόπος για να καταλάβεις ότι θέλει να γυρίσει είναι και ο πιο απλός. Απλά στο λέει και η ιστορία ή αρχίζει ή τελειώνει!