Eρωτεύτηκες τον κολλητό σου; Τι πρέπει να κάνεις

7 πράγματα που θα ανακαλύψεις αν προχωρήσεις σε σχέση!



Έχεις έναν κολλητό που περνάς τέλεια μαζί του. Κάνετε τα πάντα μαζί και δεν αποχωρίζεστε ο ένας τον άλλο. Δεν είναι λίγο περίεργο όλο αυτό, μη σου πω; Αυτή η extra οικειότητα μπορεί να ανατραπεί από τη μια στιγμή στην άλλη και να εξελιχτεί κάτι ερωτικό! Και όταν γίνει αυτό η πρώτη αντίδραση θα είναι "oh sh##t!"! Aλλά από την άλλη γιατί όχι; Με ποιον άλλο θα νιώσεις την άνεση να του πεις ότι νιώθεις και να σε καταλαβαίνει από χιλιόμετρα για το πως νιώθεις κάθε στιγμή;

1. Διαβάζεις τη σκέψη του!
Έχεις αποκτήσει την μαγική ιδιότητα και ξέρεις τι είναι αυτό που έχει στο μυαλό του και τι θέλει! (Το ίδιο και αυτός!)Και έτσι δεν θα μπείτε στη διαδικασία να υπεραναλύετε το κάθετι και να τσακώνεστε χωρίς λόγο και θα έχετε όλο το χρόνο να αγαπηθείτε!

2. Στην αρχή το sex θα είναι λίγο weird!
Τα έχετε μοιραστεί όλα μεταξύ σας, ακόμα και τις σεξουαλικές ιστορίες σας. Νιώθετε τόση οικειότητα ακόμα και για να γελάσετε όταν θα κάνετε πρώτη φορά sex! Και τι έγινε; Σας φαίνεται λίγο weird αυτή η μετάβαση, αλλά έπειτα θα το διασκεδάσετε στα αλήθεια!

3. Θα είστε και φίλοι και σύντροφοι και όλα!
Μην ξεχνάς πως την ιδιότητα του φίλου δεν θα την χάσει ούτε αυτός αλλά ούτε και εσύ! Θα κάνετε έναν απίθανο συνδυασμό φιλίας και αγάπης και πάθους και έρωτα. Ε, δεν υπάρχει καλύτερο!

4. Υπάρχει αμυδρά ο φόβος μέσα σου μήπως εν τέλει πάει κάτι στραβά και τον χάσεις από φίλο σου!
Μην μπαίνεις σε τέτοιες σκέψεις. Διότι όλα είναι πιθανά. Μπορεί να γίνει αλλά μπορεί και να μην γίνει. Η αλήθεια είναι ότι το να "χάνεις" έναν δικό σου άνθρωπο που ταιριάζετε σε όλα και περνάτε καλά είναι σκληρό...αλλά μέχρι τότε...και αν γίνει κιόλας!

5. Νιώθεις μεγαλύτερη οικειότητα να πεις αυτό που νιώθεις!
Δεν θα φοβάσαι να πεις και μια κουβέντα παραπάνω γιατί δεν πρόκειτα να σε παρεξηγήσει. Και στην τελική αν δεν μπορείς να είσαι ο εαυτός σου με έναν πρώην κολλητό που έγινε πια το αγόρι σου, ποιο το νόημα;

6. Ήρθε η ώρα να σε δει και σαν γυναίκα με πιο sexy outfits!
Σε έχει δει σε όλες τις στιγμές: ανέμελη, απλή, casual, χύμα, πιο χύμα, με φόρμες, χωρίς makeup. Τώρα όμως έχεις την ευκαιρία να του δείξεις τη πιο θηλυκή πλευρά σου!

7. Αξίζει τον κόπο!
Όποιος το έχει βιώσει, όπως και αν έχει εξελιχτεί, δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε παροτρύνει να το κάνεις. Δεν υπάρχει καλύτερη ερωτική κατάσταση από αυτή που συνδυάζει όλα τα συναισθήματα μαζί: φιλία και έρωτα! 

Αυτό το τραγούδι θα σου μεταδώσει το κατάλληλο mood (γι΄αυτή την ανατροπή φιλίας)!

 

Δες εδώ πως θα τον κάνει να θέλει περίσσότερα!