Tι να κάνεις αν είσαι single την ημέρα των ερωτευμένων

Δεν θα φορέσεις και την πλερέζα σου!



Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι γεγονός. Σήμερα είναι η μέρα που θα απελευθερώσεις και θα εκδηλώσεις όλη την αγάπη που έχεις για τον σύντροφό σου. Θα αγοράσεις αρκουδάκια, καρδούλες, λουλούδια, κάρτες με love quotes. Ή και όχι. Γιατί είσαι single. Καλύτερα. Θα αποφύγεις να κάνεις όλα αυτά τα κλισέ πράγματα που κατά βάθος βαριέσαι και γελάς από μέσα σου.

Ας αρχίσουμε από τα βασικά. Είναι μια μέρα όπως όλες οι άλλες. Είναι Πέμπτη και ακολουθείς το καθιερωμένο σου πρόγραμμα. Σηκώνεσαι, τρως πρωινό, πας για δουλειά, γυρνάς, κ.τ.λ.

Αν, λέμε αν, σε κυριεύσουν σκέψεις για τους λόγους που είσαι single και σου έρθει το mood της looser τότε δες τι πρέπει να κάνεις: 

-Πήγαινε σε ένα ζαχαροπλαστείο και αγόρασε τα γλυκά που σε τρελαίνουν. Σιγά μην περιμένεις να σου αγοράσει κάποιος μια σοκολάτα με αφιέρωση! 

-Παρακολούθησε μια ταινία με suspence, δράση αντί για μια ρομαντική κομεντί. (Μια καλή ιδέα είναι να αρχίσεις το Peaky Blinders ή το Suits ή το Pose.)

-Μήπως θέλεις να κατεβάσεις στο κινητό σου την εφαρμογή Tinder; (Λέω εγώ τώρα!)

-Ντύσου sexy, πάρε τις φίλες σου και βγείτε έξω. Επίλεξε ένα bar ανατρεπτικό που μαζεύει ωραίο κόσμο. Πάρε κατεύθυνση προς κέντρο.

+ Πιείτε σφηνάκια με τον πιο sexy barman.

-Aντάλλαξε valentine's day κάρτες με τις φίλες σου για πλάκα και γράψτε αστείες ευχές. 

-Μαγείρεψε τη σπεσιαλιτέ σου και κάλεσε φίλους στο σπίτι. Βάλτε μουσική, πιείτε κρασί και παίξτε επιτραπέζια παιχνίδια.

Photo by Laula & Co on Unsplash

Δες εδώ γιατί είναι προτιμότερο να φας πίτσα αντί να βγεις ραντεβού!