Οrgasm time: 8 σημάδια ότι έχεις βρει τον κατάλληλο

...γι΄αυτή τη "δουλειά".
Οrgasm time: 8 σημάδια ότι έχεις βρει τον κατάλληλο



Aυτή την περίοδο είσαι με έναν τύπο που είναι ανοιχτός στο θέμα του σεξ. Έχει πολλή όρεξη και λογαριάζει τις διαθέσεις σου. Όποτε του προτείνεις κάτι είναι συγκαταβατικός και δεν διστάζει να πειραματιστεί στο οτιδήποτε. Αν έχει και τα παρακάτω δείγματα τότε έχεις βρει το άλλο σου μισό στο σεξ.

1. Πρώτο και βασικό: Όταν σε φιλάει η γλώσσα του δεν προσπαθεί να φτάσει στο λαιμό σου. Κάνει απαλές κινήσεις με πάθος. Το πάει αργά και δείχνει ότι απολαμβάνει τη στιγμή.

2. Σε κάνει να νιώθεις hot κάθε μέρα. Νιώθεις άνετα να δοκιμάσεις το οτιδήποτε μαζί του. 

3. Την ώρα που κάνετε σεξ αν του πεις ότι αυτό που κάνει δεν σου αρέσει και αυτός αντιδράσει normal και δείξει προθυμία να κάνει κάτι άλλο προκειμένου να σε ικανοποιήσει τότε ο οργασμός κλάσης Α έρχεται οσονούπω!

4. Έχει αυτοπεποίθηση. Όσο να 'ναι μετράει full και σε συνεπαίρνει για πλάκα.

5. Θυμάται πράγματα για τα οποία έχεις άγχος και ενδιαφέρεται για το πως νιώθεις. Αυτό είναι ένα καλό δείγμα ότι και στο κρεβάτι θα τον νοιάζει η ικανοποίησή σου.

6. Σου κάνει συνέχεια δώρα που δεν φανταζόσουν ότι θα σου άρεσαν. Όσο απρόβλεπτο σου φαίνεται αυτό φαντάσου τι μπορεί να κάνει στο σεξ και να σε εκπλήξει.

7. Έχετε χημεία στο χορό. Φυσικά και το πως χορεύει δείχνει και τι κινήσεις μπορεί να κάνει στο κρεβάτι. Ή τουλάχιστον μπορεί να εξιτάρει την φαντασία σου!

8. Αν του αρέσει να σε ακουμπάει και να σε "πειράζει" είτε φοράς hoodie με cartoons είτε είσαι με ένα φανελάκι και του δημιουργεί το ίδιο sexy-kinky συναίσθημα με το να είσαι γυμνή τότε το ποσοστό να σε κάνει να έχεις τον τέλειο οργασμό αυξάνεται κατά 1000%. Καλό ποσοστό, τι λες;

Και εκτός από ιδανικό εραστή μήπως είναι και ο ιδανικός σύντροφος;

5 γυναίκες αποκαλύπτουν το πιο awkward sex που είχαν ποτέ σε δημόσιο χώρο!Eσύ το έχεις δοκιμάσει ποτέ;