Τα πραγματικά αγαπημένα ζευγάρια έχουν μόνο μια συνήθεια κάθε μέρα

Kι αυτή δεν είναι το goodnight kissΨάχνεις να βρεις τι σημαίνει ευτυχία και πώς αυτή εξασφαλίζεται σε εγχειρίδια σχέσεων. Ρωτάς κολλητές και φίλες πώς τα καταφέρνουν και είναι αγαπημένες με τους συντρόφους τους. Συζητάς με τη μάνα σου για τον τρόπο που βρήκε για να κρατήσει τις ισορροπίες με τον πατέρα σου.

Μην μπερδεύεσαι. Τα πραγματικά αγαπημένα ζευγάρια έχου μια και μόνο συνήθεια. Κι αυτό δεν είναι άλλο, από την επικοινωνία. Επικοινωνία σημαίνει να συζητάς με ειλικρίνεια. 

Μίλα για τις ανάγκες και τα συναισθήματά σου
Μην παίρνεις ως δεδομένο ότι ο άλλος καταλαβαίνει, όταν εσύ η ίδια αποφασίζεις να μη μιλάς για αυτό που σε απασχολεί και σε προβληματίζει. Όπως επίσης δεν πρέπει να παίρνεις ως δεδομένο, ότι το ταίρι σου αντιλαμβάνεατι την αγάπη σου όταν το "σ'αγαπώ" το κρατάς για το ημερολόγιό σου. Μίλα. Πες τα καλά και τα κακά, τα δύσκολα και τα εύκολα.

Να είσαι ειλικρινής
Αν δεν μπορείς να μοιράζεσαι την αλήθεια σου με τον άνθρωπο που αγαπάς, τότε με ποιον; Όσο πιο πολλές είναι οι στιγμές της ζωής σου που μοιράζεσαι με τον σύντροφο σου,  τόσο πιο κοντά έρχεστε.

Άκου
Επικοινωνία δεν είναι μόνο να μιλάς. Επικοινωνία είναι και να ακούς. Προσοχή: Όχι να ακούς για να μιλήσεις. Nα ακούς για να συμβουλεύσεις και να στηρίξεις.

Δες εδώ όσα οι άντρες δεν θα καταλάβουν ποτέ για εμάς.