Go down! 8 πράγματα που εύχονται οι γυναίκες να ήξεραν οι άντρες για το στοματικό sex

Info που θα εκτιμήσεις!
Go down! 8 πράγματα που εύχονται οι γυναίκες να ήξεραν οι άντρες για το στοματικό sex



Στοματικό sex. Όσο να 'ναι είναι μια απολαυστική "διαδικασία" που ένας άντρας εκτιμάει πολύ όταν το κάνει μια γυναίκα. Δεν είναι αυτονόητο και δεν είναι και εύκολο. Πρέπει να καταφέρει να σε ικανοποιήσει χωρίς να σε ακουμπήσει με τα δόντια της. Και όλες αυτές οι θεωρίες για το σχήμα που πρέπει να κάνουν τα χείλη σου (πρέπει να πεις 8) και άλλα τέτοια; 
Ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους με extra info που πρέπει να μάθουν οι άντρες asap!

Το μέγεθος: Είναι κάτι που εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτεσαι και δεν σε νοιάζει και δεν μετράει. Αυτή η θεωρία έχει ειπωθεί αρκετές φορές, αλλά ας προσθέσουμε ακόμα έναν λόγο για να το διευκρινίσουμε. 

Καθαριότητα: Eίναι ξεκάθαρο ότι όταν θέλεις να μπεις σε αυτή τη "διαδικασία" θα πρέπει να είσαι καθαρός και αρωματισμένος. 
Positive feedback: Επιβάλλεται να κάνεις επιφωνήματα, να την "εμψυχώνεις" και να της τονίζεις πόσο καλά σε "περιποιείται".
Απόφυγε την σιωπή, θα την φέρει σε αμηχανία.

Αυθορμητισμός: Μην αφεθείς τόσο όσο ώστε να τελειώσεις στο στόμα της, χωρίς να την προειδοποιήσεις. 

Κανόνας: Υπάρχουν τα δυο άκρα. Όπου και αν ανήκει οφείλεις να μην την πιέσεις. Αν δεν θέλεις να ολοκληρώσεις στο στόμα της τότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι΄αυτό.

Yπομονή: Και θα δείξει επιμονή! Διότι που και που πρέπει να κάνει ένα mini διάλειμμα για να πάρει μια ανάσα. 

Καθοδήγηση: Οι περισσότερες κοπέλες δεν ξέρουν τι πρέπει να κάνουν με τους όρχεις. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να της υποδείξεις εσύ τι πρέπει να κάνει. Γιατί αλλιώς θα παριστάνει ότι δεν υπάρχουν.

Extra info: Η διαδικασία του δίνω-παίρνω (στάση 69) δεν είναι μια σεξουαλική στάση που τους βολεύει όλους. Άλλο είναι το να κάνεις και άλλο το να σου κάνουν. Ο συγχρονισμός δεν είναι ιδιαίτερα απολαυστικός διότι έχεις και το άγχος να ικανοποιήσεις και τον άλλον.

Δες εδώ τα ψέμματα που λένε οι άντρες για το επίμαχο σημείο τους