6 sex myths που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις!

Δεν γίνεσαι "φέτες" αν κάνεις συχνά sex!
6 sex myths που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις!



Aκούς, βλέπεις, διαβάζεις περί sex εδώ και χρόνια. Ειδικοί, sex editors, άσχετοι, σεξολόγοι όλο και κάτι καινούριο έχουν να σου πουν. Εσύ παίρνεις τις πληροφορίες χωρίς να τις επεξεργαστείς και προσπαθείς απλά να τις εφαρμόσεις. Κάποιες όμως βλέπεις πως δεν στέκουν ούτε στην πράξη. Άρα κάτι δεν πάει καλά. Δεν νομίζεις; 
6 sex myths καταρρίπτονται!

Μύθος 1ος
Μπορείς καταλάβεις πολλά από το νούμερο παπουτσιού 

Αλήθεια: Sorry αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα αν δεν το δεις. Δεν μπορεί να συσχετιστεί το μέγεθος παπουτσιού με το μέγεθος του επίμαχου σημείου. Το λέει και η επιστήμη!Το ίδιο ισχύει και για το μέγεθος του αυτιού, της παλάμης, για το αν έχει καράφλα κ.τ.λ.

Μύθος 2ος
Όσο πιο μεγάλο τόσο το καλύτερο!

Αλήθεια: Η απόλαυση είναι ένα κριτήριο αντικειμενικό. Το τι ικανοποιεί τον καθένα διαφοροποιείται και δεν γενικεύεται. Οπότε μην πιστεύεις πως το μέγεθος μετράει γιατί μπορεί να μην έχει καλή τακτική και το αντίστροφο.

Μύθος 3ος
Οι άντρες σκέφτονται το sex κάθε 7 δευτερόλεπτα.

Αλήθεια: Αν συνέβαινε αυτό τότε αυτό σημαίνει πως οι άντρες θα σκεφτόντουσαν το sex 8.000 φορές μέσα στην ημέρα. Στην πραγματικότητα 54% των αντρών σκέφτονται το αρκετές φορές μέσα στην ημέρα τους το sex και άλλοι λίγες φορές μέσα στην εβδομάδα.

Μύθος 4ος
Δεν απασχολεί τις γυναίκες τόσο πολύ το sex

Αλήθεια: Φυσικά και κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Όσο το σκέφτονται οι άντρες άλλο τόσο το σκέφτονται και οι γυναίκες (στο περίπου).Σύμφωνα με έρευνες το 19% των γυναικών το σκέφτονται αρκετές φορές μέσα στην ημέρα και 63% το σκέφτονται αρκετές φορές μέσα στην εβδομάδα.

Μύθος 5ος
Κάνοντας sex κάνεις παράλληλα και γυμναστική.

Αλήθεια: Σίγουρα όταν κάνεις sex για περίπου 30 λεπτά, χάνεις τουλάχιστον 85-150 θερμίδες αλλά δεν κάνεις και αερόβια άσκηση. Είναι μη συγκρίσιμα όπως καταλαβαίνεις!

Μύθος 6ος
Το sex είναι καλύτερο όταν βρίσκεσαι σε μικρότερη ηλικία.

Αλήθεια: Το sex διαφέρει από δεκαετιά σε δεκαετία. Στα 20 αρχίζεις και μπαίνεις στο κλίμα, το ανακαλύπτεις, εξερευνείς νέα πράγματα και ακόμα μαθαίνεις. Στα 30 ξέρεις περίπου τι θέλεις αλλά ακόμα πειραματίζεσαι, δοκιμάζεις. Στα 40 ξέρεις τι θέλεις, πως να το ζητάς και πως να το παίρνεις. Άρα όσο πάει και γίνεται καλύτερο!

ψέματα λένε οι άντρες στις γυναίκες;