Ζευγάρια : 10 πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο κρεβάτι μόλις ξυπνήσετε

Θα έβλεπες σχέδιαμαζί του;
Ζευγάρια : 10 πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο κρεβάτι μόλις ξυπνήσετεΤι πιο ωραίο από το να ξυπνάτε μαζί στο κρεβάτι είτε είστε χρόνια ζευγάρι είτε έχετε γνωριστεί λίγο καιρό πριν. Εκτός από τα κλασικά αγκαλιές και φιλιά δεν θα ήθελες να κάνετε και άλλα πράγματα; Διάβασε παρακάτω τις εναλλακτικές που έχεις έτσι ώστε να δημιουργήσεις μοναδικές στιγμές μαζί της ή μαζί του :

1. Πριν καν ανοίξετε τα μάτια σας, κάντε πρωινό sex. Θα πάρεις δύναμη για το υπόλοιπο της μέρας και στην συνέχεια θα είναι αρκετά ωραίο να στέλνετε μηνύματα για το πως ήταν και άλλες kinky λεπτομέρειες.

2. Αρχίστε το μασάζ ο ένας στον άλλο. Εκτός από χαλαρωτικό, θα δεθείτε ακόμα περισσότερο και που ξέρεις; Μπορεί μετά να προκύψουν άλλα πράγματα...

3. Πάρτε μαζί πρωινό στο κρεβάτι και ταϊστε ο ένας τον άλλο. Άκρως αφροδισιακό!

4. Ανοίξτε την τηλεόραση και δείτε μαζί παιδικά. Θα γελάσετε με την ψυχή σας και θα είναι τόσο cute σκηνή.

5. Μιλήστε! Και συγκεκριμένα πείτε ο ένας τον άλλο ποιο στοιχείο του χαρακτήρα σας αγαπάτε πιο πολύ.

6. Προσπαθήστε να κάνετε γυμνατική μαζί. Κρατήστε ο ένας τα πόδια του άλλου για κοιλιακούς ή για ότι άλλο θέλετε γυμναστείτε επί δύο!

7. Παίξτε κάποιο επιτραπέζιο ή κάποιο άλλο παιχνίδι. Εκτός ότι θα έχει πλάκα, θα περάσετε και τέλεια!

8. Μην κοιτάξετε καθόλου το κινητό σας, μέχρι να φύγετε για την δουλειά. Αφήστε τα social media και επικεντρωθείτε ο ένας στον άλλον!

9. Πιείτε καφέ μαζί στο κρεβάτι και μιλήστε για τις καλοκαιρινές σας διακοπές και γενικότερα για τα μελλοντικά σχέδια σας.

10. Φτιάξτε το κρεβάτι μαζί (what;)! Και όμως θα έχει fun και μπορείτε να το κάνετε κάθε μέρα. Η δική σας προσωπική συνήθεια!

Sex και μυστικά! Μάθε εδώ περίεργες αλήθειες για την στάση doggy style.