Έπαθες heartbreak; 11 τρόποι για να το αντιμετωπίσεις asap!

Και έζησε ο πρώην καλά και εσύ καλύτερα!
Έπαθες heartbreak; 11 τρόποι για να το αντιμετωπίσεις asap!



Χωρισμός, στενοχώρια, νεύρα, μίσος, suspence, τρέλα, εξαλλοσύνες. όχι με την ίδια σειρά. Αυτά τα συναισθήματα είναι εναλλασσόμενα. Αλλά έτσι νιώθεις όταν χωρίζεις. Ασυγχρόνιστα, αυθόρμητα και ακαθόριστα συναισθήματα σε κατακλύζουν με αποτέλεσμα να αντιδράς του τρελού!

Όμως όσο μεγάλο "heartbreak" και αν βιώνεις όλα αντιμετωπίζονται ως εξής:

Nιώσε όλα τα συναισθήματα όπως έρχονται. Θυμός, λύπη, ξέσπασμα, αδράνεια, τρέλα. Μην προσπαθείς να τα κρύψεις. Διότι τα κρατάς όλα μέσα σου και δεν έχει νόημα. Άφησε ελεύθερα τα συναισθήματά σου. Μην πιέζεσαι να κρατηθείς. Είναι καλύτερο να "αδειάζεις".

Βάλε deadline στον εαυτό σου. Δεν μπορείς να είσαι στενοχωρημένη non stop. Πρέπει να βάλεις όρια. Αρχικά θα κλάψεις, θα χτυπηθείς, θα ακούσεις καψουροτράγουδα, θα κλειστείς στον εαυτό σου, θα το ζήσεις. Αλλά για κάποιο διάστημα. Μετά σιγά σιγά θα πρέπει να επανέλθεις. Βέβαια όσο πιο μεγάλο το κόλλημα με τον πρώην τόσο πιο πολύ θα σου πάρει. Αλλά αυτό που θα σε βοηθήσει εν τέλει είναι ότι στην προκειμένη στο μυαλό σου πρέπει να βάλεις ότι προέχει το να είσαι καλά μόνο εσύ. Θα κάνεις το οτιδήποτε κάνει καλό σε εσένα. Γίνε παρτάκι.

Αν σου κάνει κακό το να ξέρεις που είναι, τι κάνει και μπαίνεις στο τρυπάκι και τον ψάχνεις στα social media τότε κόψε τον από παντού. Σβήσε τον από το facebook, Instagram κ.τ.λ. εξαφανίσου από κοινούς φίλους και κάνε restart. Βγες, γνώρισε νέους φίλους, άλλαξε στέκια.

Φτιάξε μια λίστα με τα πράγματα που ανυπομονείς να κάνεις. Μπορεί να είναι ένα διήμερο με τις κολλητές σου, μπορεί να είναι ένα shopping therapy, μπορεί να είναι ένα yoga class, μπορεί να είναι το οτιδήποτε σου φτιάχνει τη διάθεση. Κάθε εβδομάδα βάλε και κάτι στο μυαλό σου που είναι ικανό να σε εξιτάρει.

Πάρε μια μικρή κούτα και βάλε εκεί μέσα ότι σου θυμίζει τον πρώην σου. Απελευθέρωσε το χώρο από την ενέργεια του asap!

Άλλαξε διακόσμηση στο δωμάτιο σου και μη σου πω και σε όλους τους χώρους του σπιτιού σου. Δεν πρέπει τίποτα να σου θυμίζει τον πρώην. Κάνε δραστικές αλλαγές. Θα βοηθήσει την ψυχολογία σου. θα νομίζεις ότι μετακόμισες.

Αγόρασε sexy εσώρουχα. Δεν έχει σημασία αν είσαι μόνη σου διότι εσύ πρέπει να αποπνέεις αυτοπεποίθηση και σεξαπίλ. 

Άλλαξε τα μαλλιά σου. Μήπως να κάνεις αυτό το ξανθό που σκεφτόσουν τόσο καιρό και δεν το τολμούσες; 

Διάβασε ένα βιβλίο συναρπαστικό. Μια περιπέτεια, μια ιστορία αγάπης (#ΝΟΤ), παραφυσικά φαινόμενα. Άρχισε μια νέα σειρά που θα σε κάνει να ξεχαστείς. 

Αν δεν νιώθεις καλά στο σπίτι σου, αν νιώθεις μοναξιά, αν δεν σε χωράει ο τόπος τότε πήγαινε και μείνε σε μια φίλη σου για όσο καιρό θέλεις και χρειάζεσαι. Είναι καλύτερο να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου όταν τον χρειάζεσαι. Ούτως ή άλλως στα τηλέφωνα θα την βγάλεις οπότε καλύτερα να είστε μαζί.

Μπορείς να παρτάρεις, να παρλάρεις, να δεις όποιον θέλεις, να δοκιμάσεις νέες εμπειρίες, να βγεις ραντεβού και ας βγουν αποτυχημένα, να μεθύσεις, να κάνεις εξαλλοσύνες με τις φίλες σου και να ζήσεις μια δεύτερη εφηβεία. 

Και στο τέλος όλα θα πάνε καλά! 

Tον θέλεις αλλά δεν ξερεις αν σε θέλει; 13 τρόποι να του δώσεις το πράσινο φως χωρίς να εκτεθείς!