9 πράγματα που μας ξενερώνουν πλήρως σε έναν άντρα!

Το κλάμα δεν συμπεριλαμβάνεται!Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο τι μας φτιάχνει και στο τι μας ξενερώνει σε έναν άντρα. Μπορεί από τη μια να γουστάρεις κάποιον full και από τη μια στιγμή στην άλλη το αίσθημα αυτό να ανατραπεί. Οι αφορμές;  
Ιδού:

Εσύ τι hobby έχεις; Who cares; 
Είναι ο τύπος που μιλάει μόνο για τον εαυτό του. Τι κάνει, που πάει, τι χαρακτήρας είναι, τι δεν του αρέσει, που βγαίνει. Για εσένα δεν ρωτάει τίποτα. Εκεί το πάει, εκεί το φέρνει όλο σε αυτόν περιστρέφεται η κουβέντα. Για εσένα κουβέντα. Δεν ενδιαφέρεται καθόλου. 
Σχηματίζεται ένα συννεφάκι στο μυαλό σου και σκέφτεσαι ότι έχεις έρθει σε αυτό το ραντεβού σαν δημοσιογράφος και θέλεις να μάθεις τα πάντα για τη ζωή του. Ποια είσαι η Ellen DeGeneres και κάνεις συνέντευξη; #ΝΟΤ

Κινητό, social media
Του λες μια αστεία ιστορία από όταν ήσουν μικρή και είσαι πολύ ενθουσιασμένη και παραστατική. Αυτός πάλι δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον. Τσεκάρει το κινητό του, μπαίνει λίγο facebook και χαζεύει. Γελάει με κάτι που βλέπει και στο δείχνει κιόλας. 

Είναι ανέκφραστος-δεν γελάει σχεδόν ποτέ
Ποια θέλει να έχει δίπλα της κάποιον που δεν διαθέτει χιούμορ; Κάποιον που δεν γελάει ποτέ με κανένα αστείο σου; Πόσο βαρετός τύπος!

Παίζει το μάτι του
Είστε έξω και αυτός δεν εστιάζει σε σένα αλλά κοιτάει προς όλες τις πλευρές και τσεκάρει ότι κινείται. Παρατηρεί, καταγράφει. Εσύ είσαι σαν γλάστρα δίπλα του.

Γίνεται γραφικός
Έχει πορωθεί με το crossfit και μιλάει μόνο γι΄αυτό; Έχεις μάθει όλες τις κινήσεις και νιώθεις ότι γυμνάζεσαι και εσύ παραλλήλως; Βαρέθηκες ήδη! 

Συμπλήρωσε το κενό: Δεν είσαι σαν τα άλλα κορίτσια γιατί______!
Πόσο typical! Αν κάποιος θέλει να σε εντυπωσιάσει ξέρει πως να το κάνει. Σου λέει αυτή την ατάκα για να σε εντυπωσιάσει στο πι και φι. Μπορεί να είναι αυτό που θέλεις να ακούσεις καταβάθος αλλά θα πέσεις έτσι απλά σε αυτή την παγίδα; #ΝΟΤ

Koλλητοί Vs εσύ
Σου προτείνει να βγεις μαζί με αυτόν και τους κολλητούς του. Όμως στην πορεία της βόλτας σας διαπιστώνεις πως όλοι κάνουν σαν να μην υπάρχεις. Awkward τουλάχιστον!

Μιλάει για την πρώην του...
...που σημαίνει πως δεν την έχει ξεπεράσει! Διότι αν ήταν cool δεν θα ασχολούταν με αυτήν. Τόσο απλά!

Δεν σου κάνει κοπλιμέντα
Όπως και να το κάνουμε είσαι γυναίκα και τα κοπλιμέντα σου τα θέλεις. Αν δεν προσέχει ότι άλλαξες το μαλλί σου, ότι φοράς ένα στενό φόρεμα που αναδεικνύει τα προσόντα σου, ότι το μακιγιάζ σου δείχνει πόσο μεγάλα και πράσινα μάτια έχεις...δεν υπάρχει νόημα. Πρέπει να σε προσέχει, να σε θαυμάζει και να στο λέει.

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω τι κοπλιμέντο θα τον φτιάξει!