10 λόγοι για τους οποίους οι άντρες προτιμούν το σεξ με μεγαλύτερες γυναίκες

Γιατί μία 40άρα ισούται με δύο 20άρες;
10 λόγοι για τους οποίους οι άντρες προτιμούν το σεξ με μεγαλύτερες γυναίκεςΔεν είναι τυχαίο που κάποιοι άντρες υποστηρίζουν ότι το καλύτερο σεξ της ζωής τους το έκαναν με γυναίκες πολύ μεγαλύτερες από εκείνους. Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι που αυτό συνήθως συμβαίνει και μπορείς να τους βρεις ένα προς ένα παρακάτω:

1. Είναι θέμα αριθμητικής. Όσο μεγαλύτερη είναι μια γυναίκα, τόσο περισσότερες σεξουαλικές εμπειρίες έχει και τόσο περισσότερους συντρόφους.

2. Οι μεγαλύτερες γυναίκες έχουν προπονηθεί σωστά. Έχουν περάσει σίγουρα από μεγάλες σχέσεις ή γάμους, με αποτέλεσμα να έχουν δοκιμάσει τα πάντα με το σύντροφο ή σύζυγό τους. Κοινώς, είναι σεξουαλικά σοφές.

3. Ξέρουν τι θέλουν. Ξέρουν τις στάσεις που τους αρέσουν, τις μεθόδους που τις ευχαριστούν στο σεξ και τα φετίχ τους. Ξέρουν πώς να αυτοϊκανοποιηθούν και δεν διστάζουν να ζητήσουν αυτό που θα τις κάνει να απολαύσουν το σεξ. Όταν ένα κορίτσι δεν ξέρει τι θέλει, είναι δύσκολο για έναν άντρα να το ανακαλύψει. Αντίθετα, οι μεγαλύτερες γυναίκες το γνωρίζουν πολύ καλά και διευκολύνουν τους παρτενέρ τους.

4. Ξέρουν τι θέλουν οι άντρες. Και είναι πρόθυμες να ανακαλύψουν και να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες του νέου παρτενέρ τους. Επίσης, δεν διστάζουν να κάνουν ερωτήσεις όσον αφορά τις προτιμήσεις του συντρόφου τους προκειμένου να του δώσουν την απόλαυση που επιζητά.

5. Δεν έχουν κρυμμένη ατζέντα. Συνήθως, ούτε θέλουν να τυλίξουν έναν άντρα, ούτε να κάνουν τα παιδιά του. Δεν είναι απαιτητικές και πολλές φορές θέλουν απλά να περάσουν καλά. Αυτό χαλαρώνει και ανακουφίζει τους άντρες καθώς δεν νιώθουν πίεση.

6. Κατανοούν τη σημασία του σεξ σε μία σχέση. Ίσως να υπήρξαν σε έναν γάμο όπου το μετρούσαν με το σταγονόμετρο. Πάντως, δεν θα χρησιμοποιήσουν το σεξ για να απολαύσουν υλικά αγαθά από έναν νεαρότερο άντρα. Ξέρουν πολύ απλά τα ψυχολογικά και σωματικά πλεονεκτήματα που το σεξ τους προσφέρει.

7. Είναι κολακευτικό για έναν νέο άντρα να τον θεωρεί ποθητό μία μεγαλύτερη σέξι γυναίκα. Είναι μία πρόκληση.

8. Τους αρέσει να διδάσκουν τους νεαρούς μαθητές τους. Οι μεγαλύτερες γυναίκες ξέρουν πότε πρέπει να κυριαρχούν στο σεξ και πότε να είναι υποτακτικές.Θα αγοράσουν ερωτικά βιβλία, σέξι εσώρουχα, ερωτικά παιχνίδια, κεράκια και κρασί για να φτιάξουν ατμόσφαιρα.Οι άντρες κατανοούν αυτή τη γνώση και την εξουσία και τη βρίσκουν ιδιαίτερα ερεθιστική.

9. Έχουν αυτοπεποίθηση με το κορμί και τη σεξουαλική τους ενέργεια. Κάτι που είναι αφροδισιακό για τους άντρες και ιδιαίτερα για εκείνους που έχουν συνυπάρξει με κορίτσια που κάνουν τα πρώτα τους σεξουαλικά βήματα. Οι νεαρότερες γυναίκες για παράδειγμα, ενδεχομένως να μην αισθάνονται άνετα να μιλήσουν βρώμικα στο σεξ. Οι μεγαλύτερες γυναίκες είναι πιο αυθόρμητες ενώ νιώθουν μεγάλη αυτοπεποίθηση όταν είναι γυμνές.

10. Δεν φοβούνται να επικοινωνήσουν. Δεν ακολουθούν στρατηγική με τους νεαρότερους άντρες. Για παράδειγμα, δεν θα κάνουν ότι δεν απαντούν στο τηλέφωνο για να κρατήσουν κάποιον σε αναμονή. Ή θα κάνουν εκείνες την πρώτη κίνηση με έναν άντρα σε ένα μπαρ. Θα πουν ελεύθερα τι θέλουν σε μία σχέση αλλά και στο κρεβάτι. Και δεν θα φοβηθούν ούτε στιγμή, αν αυτό δεν αρέσει σε εκείνον που θα το ακούσει.  

Πηγή: yourtango.com