Ποιες συνήθειές σου τον τρελαίνουν; (Όχι με την καλή έννοια!)

Basic things!
Ποιες συνήθειές σου τον τρελαίνουν; (Όχι με την καλή έννοια!)



Είστε μαζί αρκετό καιρό και έχετε αποκτήσει περισσότερη οικειότητα. Πάθος, έρωτα, αγάπη, τσακωμοί, γλύκες και κάτι σπαστικές συνήθειες που χαλάνε ώρες ώρες τη μαγεία της σχέσης. Όχι για σένα. Ο σύντροφος σπάζεται. Όπως για παράδειγμα:

Γυρνάς από την δουλειά ρετάλι και το μόνο που θέλεις είναι να χαλαρώσεις λίγο στο κρεβάτι μέχρι να σε πάρει ο ύπνος (θέλεις μόνο 10 λεπτά). Ο σύντροφος από την άλλη, θέλει να κάνει τρελίτσες, να μιλήσει, να κάτσει μαζί σου.

Έχει βγει η νέα σεζόν στο "Pretty Little Liars" και θέλεις να δεις όλα τα επεισόδια μεμιάς!

Βγάζεις selfies παντού! Το κινητό σου έχει γίνει η προέκταση του χεριού σου. Πήρες νέο κινητό και θέλεις να δεις τις δυνατότητές του! Ο σύντροφος σπάζεται!

Έχεις κολλήσει με το Snapchat! 

Έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου το γάμο και τα παιδιά αλλά δεν το παραδέχεσαι ποτέ! Αυτός πιάνει το νόημα από διάφορα υπονοούμενα!

Αργείς να ετοιμαστείς ΠΑΝΤΑ. Τσακώνεστε, τα βρίσκετε, υπόσχεσαι ότι θα αλλάξεις και ξανά γίνονται τα ίδια! 
Same on shit!

Πας για ψώνια μαζί του και κοιτάς τα πάντα. Κάνεις πρώτα window shopping, μετά δοκιμάζεις και εν τέλει δεν παίρνεις τίποτα. (Σου υπόσχεται ότι δεν θα ξαναέρθει μαζί σου.)

Μιλάς με την κολλητή σου στο τηλέφωνο non stop και έχετε inside jokes. Ο σύντροφος σπάζεται γιατί: α) Δεν μπορεί να καταλάβει τι λέτε και β) δεν μπορεί να ακούει ένα ατελείωτο μπλα μπλα μπλα!

Πάντως αυτά είναι τα σημάδια ότι περάσατε σε... friendzone. Για τσέκαρε!