Θέλεις να φανείς το «κακό παιδί» στο πρώτο ραντεβού; Οι κανόνες είναι απλοί

Αν ο στόχος σου είναι φερθείς σχεδόν απαράδεκτα, αρκεί να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές.
Θέλεις να φανείς το «κακό παιδί» στο πρώτο ραντεβού; Οι κανόνες είναι απλοί



Είτε γνωριστήκατε online είτε στο φαρμακείο, η επιτυχία του πρώτου ραντεβού οφείλεται αρκετά σε όσα πρέπει να κάνεις τη σωστή ώρα. Έχουμε αναφερθεί στο άγχος που έχουμε εμείς οι γυναίκες, αλλά αν θέλουμε να είμαστε δίκαιες πρέπει να πούμε ότι και για εσάς τα αγόρια η πίεση είναι μεγάλη. Για να βάλουμε, λοιπόν, τα πράγματα στη θέση τους φτιάξαμε έναν οδηγό για να δείξεις εκ αρχής τη δύναμη, την αυτοπεποίθηση και το στάτους σου. Αν μετά από αυτό εξαφανιστεί, δεν φέρουμε καμία ευθύνη.

Χρησιμοποίησε μία καλή profile φωτογραφία

Τι κι αν δεν έχεις πλέον κοιλιακούς; Το καλοκαίρι του ’10 έδειχνες στα καλύτερά σου. Μην ανησυχείς, όλοι το κάνουν. Επιπλέον, δεν είναι ψέματα, είναι απλό φλερτ. Επίσης, θέλεις να κερδίσεις την προσοχή της.

Μην εμφανιστείς στην ώρα σου

Φέρσου σαν άντρας και αποφάσισε εσύ πότε θα ξεκινήσει το ραντεβού. Πρέπει να ξέρει ποιος είναι το αφεντικό από την αρχή.

Μην πας να την πάρεις

Αρκεί ένα μήνυμα για το που θα συναντηθείτε και ας ψάξει στο GPS να το βρει. Άλλωστε, με λίγη καλή τύχη θα τη συνοδέψεις μετά στο αυτοκίνητό της.

Ξέχνα το σχέδιο

Οι γυναίκες είναι δύσκολες. Άφησέ την να επιλέξει τα πάντα για να μην αρχίσει τη γκρίνια για το που θα πάτε. Όταν λέει «Που θα πάμε;» η καλύτερη απάντηση είναι «Δεν ξέρω. Εσύ που θέλεις να πάμε;». θα λατρέψει το γεγονός ότι είναι υπεύθυνη για τα πάντα.

Μίλα για τον εαυτό σου (αρκετά)

Θέλει να μάθει για σένα, σωστά; Ε, δεν έχεις παρά να μιλήσεις. Για το πόσο καλή δουλειά έχεις, για το καινούριο αμάξι που θέλεις να αγοράσεις και για την τέλεια θέα που έχει το σπίτι σου. Επίσης, μίλα με ειλικρίνεια. Αν θέλεις να βρίσεις, μην καταπιέζεσαι.

Μίλα για την πρώην σου

Είναι σημαντικό να μάθει ότι η πρώην σου σε είχε τρελάνει και ότι δεν πρόκειται να ανεχτείς τέτοιου είδους συμπεριφορές. Έτσι είσαι ξεκάθαρος.

Δείξε ότι δεν είσαι απόλυτα διαθέσιμος

Πες της ότι έχεις βγει ραντεβού και με άλλες γυναίκες και ότι γενικά έχεις κατακτήσεις. Μην νομίζει ότι είσαι κανένας looser.

Μίλα στο τηλέφωνο

Είσαι σημαντικός τύπος και αυτό πρέπει να το ξέρει. Άφησέ την να καταλάβει ότι υπάρχουν άτομα που σε ψάχνουν, ανάμεσά τους και γυναίκες. Όλο αυτό θα την κάνει πιο ανταγωνιστική και θα σε πολιορκήσει.

Να είσαι αυστηρός με τον σερβιτόρο

Είναι εκεί για να σε εξυπηρετήσει και επίσης καλό είναι να δει ότι μπορείς να κάνεις κουμάντο. Μην φοβηθείς, λοιπόν, να κάνεις σκηνή αν  η μπριζόλα σου δεν είναι όπως τη ζήτησες και αν έκαναν το λάθος να βάλουν ροκφόρ στη σαλάτα.

Μην πληρώσεις εσύ όλο τον λογαριασμό

Δεν υπάρχει λόγος να φερθείς σαν ιππότης. Δείξε πόσο συμφωνείς με την ισότητα των φίλων και πλήρωσε τα μισά. Κι ας έχεις πιει 3 μπύρες μόνος σου.

Φρόντισε να τη συνοδεύσεις μέχρι το αυτοκίνητο ή το σπίτι της

Μόνο έτσι θα μπορέσεις να τη φιλήσεις με την ησυχία σου. Και δεν εννοούμε ένα απλό φιλί, αλλά δυνατά και με πάθος. Τα χέρια σου είναι ελεύθερα για να τα χρησιμοποιήσεις.

Μην τηλεφωνήσεις για λίγο

Χρειάζεται να σε κυνηγήσει. Απόλαυσε την παρέα σου, οπότε τώρα είναι η σειρά της να κάνει το επόμενο βήμα.