Σχέση on-off: Χώρισες αλλά δεν τον έχεις ξεπεράσει γιατί δεν σε αφήνει;

Μία είναι η λύση. Move on up!
Σχέση on-off: Χώρισες αλλά δεν τον έχεις ξεπεράσει γιατί δεν σε αφήνει;



Oι φίλοι σου στο είχαν πει "ξέχνα ρε Φανή τον Billy". Όμως εσένα η σκέψη σου είναι στον Billy. Νομίζεις ότι κόλλησε το μυαλό σου και δεν μπορεί να σκεφτεί κάτι άλλο. Νιώθεις ότι δεν θα βγεις ποτέ από αυτή την κατάσταση και ότι θα στενοχωριέσαι για πάντα για κάποιον που δεν ξέρει τι θέλει και σε έχει στο on-off.

Είναι λογικό ξέρεις. Είχες μια σχέση που ήσουν δεμένη και που δεν ήθελες να τελειώσει έτσι απλά. Μάλιστα δεν κατάλαβες γιατί τελείωσε. Ή δεν τελείωσε ακριβώς γιατί είστε στο on-off non stop. Μία γυρνάει-μία φεύγει. Κάνει ένα βήμα προς εσένα και μετά το μετανιώνει και κάνει δέκα πίσω. Έχεις ζαλιστεί από το πέρα-δώθε. Δεν ξέρεις τι σου γίνεται και που πατάς. Λογικό. 

Εκεί που πας να φύγεις στα αλήθεια κάτι κάνει και σε γυρνάει πίσω. Ξέρεις τι όμως; Θέλεις να σου δίνει το έναυσμα για να γυρνάς. Είσαι υπεύθυνη εσύ που τον αφήνεις να σε γυρνάει. Αν το είχες ξεπεράσει το θέμα θα είχες φύγει. Αλλά και αυτός δεν σε έχει ξεπεράσει. Απλά είναι χαμένος και δεν ξέρει τι θέλει. Ή απλά τον βολεύει να γυρνάει σε σένα που και που για να παίρνει ακριβώς το boost που χρειάζεται και να ξαναγυρίσει στην εργένικη ζωή του πιο up;

Σκέψη που σου περνάει από το μυαλό σου αλλά δεν θέλεις να το παραδεκτείς. Όπως και αν έχει η σχέση on-off το μόνο που σου προσφέρει είναι να σου χαλάει και να σου φτιάχνει το κέφι τόσο απλά, λες και είσαι θερμοσίφωνας. Μία ζέστη, μία κρύο. 

Κάνε εσύ δέκα βήματα μπροστά και φύγε. Ή όλα ή τίποτα. Γιατί πας πίσω για κάποιον που δεν ξέρει τι του γίνεται, που είναι αδιάφορος για το πως μπορεί να νιώθεις εσύ γι΄αυτό που σου κάνει; Γιατί να υποχωρείς εσύ και όχι αυτός; Είναι ξεκάθαρο ότι σε θέλει και είναι οξύμωρο όλο αυτό. Γιατί θέλει να μην σε χάσει και γι΄αυτό μαρκάρει "το σημείο του"-εσένα αλλά παραλλήλως κάνει και την ζωή του. Όποτε βαριέται και θέλει λίγη φροντίδα και προδερμ έρχεται προς εσένα. Πολύ άδικο όμως δε νομίζεις;

Εκτός και αν σε ευχαριστούν οι demi καταστάσεις και σε βολεύουν κιόλας. Αλλά νομίζω πως όλο αυτό σε πληγώνει πιο πολύ παρά σε ικανοποιεί. Και τι περιμένεις; Να χάσεις έτσι απλά τα καλύτερα σου χρόνια περιμένοντας κάποιον που δεν ξέρει τι θέλει, κάποια στιγμή να ξέρει τι θέλει και να γυρίσει σε σένα. Και όλα αυτά που έχουν συμβεί πριν; Τι πιστεύεις πως θα τα ξεχάσεις έτσι μαγικά; Αδιέξοδο!

Προχώρα. Κοίτα μόνο τον εαυτό σου και τίποτα άλλο. Διότι αυτό που έχει σημασία τελικά είναι να είσαι καλά εσύ. Να τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, να μπορείς να κουμαντάρεις τις αρνητικές καταστάσεις με ψυχραιμία, να είσαι ήρεμη, να σταματάς εκεί που πρέπει, να μην έχεις θυμό μέσα σου για κανέναν, να είσαι χαρούμενη με τα πιο απλά και τα λίγα μέχρι τα πιο σύνθετα και πολλά! 

Και τώρα μπορείς να ακούσεις αυτό το κομμάτι για σκεφτείς βαθύτερα την κατάστασή σου...

Και επειδή τώρα είσαι έτοιμη να κάνεις restart και πας για άλλα και για νέες ερωτικές περιπέτειες δες εδώ τι πρέπει να κάνεις για να σε ερωτευτεί ο νέος σύντροφος!