Sex: Θες τον καλύτερο οργασμό της ζωής σου;

Ακολούθα αυτά τα βήματα.
Sex: Θες τον καλύτερο οργασμό της ζωής σου;



Ο οργασμός δεν είναι πάντα εύκολο πράγμα. Για άλλες θέλει περισσότερη προσπάθεια, για άλλες λιγότερη. Σε ορισμένες περιπτώσεις πρέπει το fuck buddy σου να δίνει πόνο, σε άλλες απλώς το βρίσκετε αμέσως. 

Όπως και να έχει πάντως, μην αφήνεις το πράγμα στην τύχη του. Υπάρχει τρόπος να σταματήσεις να υποκρίνεσαι τις μισές φορές και να το απολαμβάνεις όλες!

Η ατμόσφαιρα
Όλα είναι θέμα ατμόσφαιρας, ναι. Ακόμα και ο οργασμός. Σβήσε τα φώτα και άναψε κεριά. Βάλε τη μουσική που είναι κατάλληλη για sex και όχι για "γλυκό έρωτα". Φόρα τα hot εσώρουχά σου. Βάλε μπρος τις φαντασιώσεις σου.

Τα προκαταρτικά
Παίξε μαζί του και άσε τον να παίξει κι αυτός. Κάντε τα όλα. Έτσι και θα χαλαρώσετε κι οι δύο και θα αφεθείτε και θα εξασφαλίσεις τον πρώτο οργασμό της βραδιάς. Αρκεί βέβαια να αφεθείς στη διαδικασία και να μη βιάζεσαι να πας στο "κυρίως πιάτο".

Οι στάσεις οι σωστές
Αν τα υπόλοιπα δεν πιάνουν, οι λύσεις είναι στο "ψητό". Πάρε τη σωστή στάση και ετοιμάσου να σας ακούσει η πολυκατοικία. Επειδή όμως οι στάσεις είναι πολλές, κάναμε ένα γκάλοπ εδώ στο γραφείο και βγάλαμε τις δυο top orgasm!

1. Από πάνω εσύ και κινείσαι μπρος -πίσω. Έτσι και η εισχώρηση είναι βαθιά (αν είσαι κολπική) και η κλειτορίδα σου "τρίβεται" (αν είσαι κλειτοριδική).

2. Ιεραποστολική με τα πόδια σου τυλιγμένα στη μέση του. Για τους ίδιους ακριβώς λόγους.

Οι φαντασιώσεις
Είναι αφροδισιακές από μόνες τους. Θέλεις να τον δέσεις και να τον "χρησιμοποιήσεις" χωρίς να μπορεί να σε αγγίξει; Θες να παίξετε ρόλους; Τόλμα και θα δεις σίγουρα μια άσπρη μέρα!

Δες εδώ μερικά σοβαρά προβλήματα που μόνο το στοματικό μπορεί να λύσει. Τrue story κορίτσια! Ορμάτε!